RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 PSO PSO community Official Sitesinde Yazdığına göre Oyun daha yeni cıkmış sanırım ve Betadaymış ... Sanırım Oyun için belli bi para ödemiyoruz,Free anlaşılan .. Grafikleride çok güzel ... Oyun Anime tarzı .. Zaten Gameboy Colour oynayanlar bu oyunu bilmeleri lazım .. Bi kaç ss 1 2 3 4 5[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 07 Ağustos 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben bunu bir yere inceleme şeklinde yazmıştım oyun gayet ve gayettt sıkıcıııı :D bir yere girip oynuyorsun sadece o kadart başka bir şeyi yok D:[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sağol yani BeIlow belki Birileri oynucaktı .. Şimdi böle dedin heveslerini aldın onların ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok yaa :P oynasınlar ama sıkıcı yani ^^ valla sıkıcı donwload ettiğiniz saatlere yazık :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 BeIlow ona bakarsan Şuana kadar bi sürü oyun oynadık ilk başlarda Güzel geldi,ama sonradan sıktı .. Şimdide ilk oynayanlar için belki güzel gelebilir ... O Yüzden sen yorumunu kendine sakla :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ilk 15 dk da hiç birinden sıkılmadım :P kaplanlar geliyor ateş ediyon başka bir şeyi yok ama xbox veya gamecube birinde de vardı bunun mmorpg si baya zevkliydi :D bilgisayarda kamera açıları irenç bu arada .P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oturdum çekiyorum ben bunu güzeldir inşallah.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 VCOk eski oyun bu ya gemekki yenı mmo su cıkmış allah allah[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Phantasy Star Universe gördüm bu en son çıkanı sanırım.Single Player de oluyormuş.2 DVD bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Oynadım oyun bayağı bi yavaş geldi sevdiğim halde sildim ama senaryo konu fln güzeldi oynanış yavaştı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar