Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 1. Uçak saatini yanlış hatırlamamdan dolayı Sabiha Gökçen'den 07:15 te kalkan uçağı kaçırmam sonucunda İzmir'de büyük bir iş 2. Atatürk Havaalanında board hatası yüzünden kaçırdığım 09:00 İzmir uçağı. 3. Patimin İstanbul'daki paintball eventi 4. 6 aydır fena platonik şekilde sevdiğim kişi 5. 55$'a AMD Athlon 3200+ işlemci 6. Telefonumun çekmemesi yüzünden Erzurum'dan arayan birinin bana ulaşamaması ve bi iş anlaşması Ama içlerinden bana en çok koyan 4. şıktaki olay. Ben bugün yaşamasam direkt yarına atlasam olmazmı? Günün yarısındayım ve 1 sene boyunca kaçırmamam gereken şeyleri kaçırdım..[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Geçmiş olsun, umarım telafi edersin bir şekilde...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iyice azıttın sen fatih,git biraz ko oyna millete yardım et kafanı dagıt,zamanla geçer. p.s:izmir guzeldır hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tamam atla fatıh sana ızın var off cok kotu olmus nese uzulme:( yarın kı ank bulusmasını kacırma sakın!![signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi banyo ol sen yıkan temizlen muahah[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hmm geçmiş olsun. :/[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 soguk su??[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @Pyro : Ko'yada giremiom Ke'yede giremiom. Bari kendi bölümümle ilgileneyim biraz. (Knight Online forumları rulez) @ _gZm_ : inşallah. gelmeyi bende çok istiom..[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abarooow. lam patimin quote tuşu nereye gitti?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Lonely işlemciyi nereden alıyordun öyle ya? Bende alıyım :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mecidiyeköy'de bi tanıdıktan. lazımsa ayarlarız. Bi daha 55$ a düşmesi zor ama 70-80$ a düşüor[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kötüymüş cidden ya, 4 şık ta kötü olmuş fazla detay vermemişsin ama o listede düzeltebileceklerin vardır elbet olmasa da boşver, "mazi" diyip geç, önündeki hedeflere bak bence[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 lafın gelı$ı demı$tım ztn fatih sadece bir önerıydı eheh. bu arada sadece bir sevgi icin bu durumlara du$up acınılcakmı$ gıbı post atmayın allah a$kına.hele bır de tanıdıgım,böyle olmaz dediklerim yaptıkca bir garip oluyorum.belkı payla$ıp rahatlamak ıstıyorsunz ama ılerıde gerıye donup baktıgınızda ahah dıyıp gecıyrsunuz.boyle durumlarda sadece kafanızı dagıtıcak $eyler yapın.ne bilim oyun oyna,muzık dınle vs cabası.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yok la acınılcak bi halim yok Allah'a şükür ama kötüyüm o başka mevzu :)[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 msj öyleymı$ gıbı gosterıyor ya da ben fesatım oyle anlıyorum herneyse sen demek ıstedıgımı anladın.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tam ben diyecektim ki 2pac söylemiş. Seni banyo paklar... ehe!?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gecmis olsun valla.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ya hatırladıkça sinirim bozuluo kahkaha krizini giriom :D:D:D Sabah sabhia gökçen havaalanına gittim. içeri girerken bi uçağın kalktığını gördüm. "Aha bizim uçak gidio" dedim. harbiden o kalkan izmir uçağıymış. "Bi sonraki uçak ne zaman var" diye sordum. Kadın kıl bi gülümsemeyle "bi sonraki uçak atatürk havalimanından sağat 09:00 da kalkıyor efeniiim" dedi. Haydaaa. haldır huldur atatürk havalimanına gittim. İçeri girmeye çalışırken güvenliğin ordaki alet sürekli ötüo. Güvenlikçi ağbi üstümde ne var ne yoksa çıkarttırdı. Son pantolonum kaldı hala ötüyo alet. Adam yüzsüz bi ifadeyle "lütfen kabine geçip pantolonunuzu çıkartın, memur arkadaş üstünüzü arayacak" dedi. bende daha yüzsüz bi ifadeyle "ay o kadar çok istiyorsa burada arasın" diyip başladım pantolonun düğmelerini çözmeye. Bu eylemimden sonra içeri aldılar beni. İçeri girdim bileti aldım. Saat 8:20. kokpit cafeye girdim oturdum bişiler içiom. saat 8:45 oldu hala gate uyarısı gelmedi. Nooluyo diye gittim baktım "30 dakika gecikme" yazıodu Geldim kokpitte oturan diğer izmir yolcularına "30 dk. gecikme varmış" dedim. Saat 9:00 oldu. Pencereden gözüme kalkan bi uçak ilişti. "Saat 9 da izmir uçağından bi başkasının kalkmasına imkan yok aha zçtık" dedim. Danışmadaki kendine hayrı olmayan bayan arkadaşa gittim. "bu kalkan uçak izmir uçağı değildi dimi?" dedim. bayan hanfendi yüzüme baktıı baktıııı ve "bilmiyorum" dedi. "Danışman arkadaş nerde?" dedim "benim" dedi. "başka danışman arkadaş varsa çağırırmısınız" dedim, başkası geldi. kadının bana lafı şu : "ama beyfeğğğndiii. biz sizi 3 kez anons ettik gelmediniiiiiz" kokpit cafe'deki sivri zeka çalışanlar, kullanıcılar rahatsız olmasınlar diye megafonun sesini kısıp, müziği kökleyince anonsları duymamışım. Ayrıca board'da yazan 30 dakika gecikme aslında ankara uçağındaymış. Danışmadaki bayan kişi ankara uçağının gecikmesini yanlışlıkla izmire yazmış ama kısa süre sonra düzeltmiş. Bende o yanlış yazdığı süre içerisinde gidip bakmışım. 6 kişi daha benim yüzümden izmire gidemedi. :D[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bir gün içinde kaçırmak için çok fazla şey kaçırmışsın ..genede boşve :D ama kızın kaçması kötü olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 git en ykaın köprüden atla abi :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iş ne merak ettim[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 atla gtsn baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mesleğimi soruosan organizasyon şirketim var[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 platonik aşkın kaçması nası bişey anlayamadım ben =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zamanlama yada zamanlayamama meselesi.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar