Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda Beyendiğimiz En Güzel Yerler... Şehirler... ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- Feralas benim evim oldu Lvl 60 oldum ama ne hikmetse boş vaktimi buralarda dolanarak geçiriyorum.Acaip seviyorum bu mekanı ya.
- Niye ?
- Bilmiyorum.[signature][hline]++++-
Ubuuntu * Undead Mage * BL *
ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik !
++++-
Mesaj tarihi:
Ağaçların arasında batan güneşi izlemeyi çok seviyorum.
Ve mezarları seviyorum. (zamanımın çoğu burada geçiyor :) )[signature][hline]Aksakal Lvl-60 Gnome/Warlock Catastrophe/BL
Mesaj tarihi:
western ve eastern plag lands e hayranım.. bole insanın ici braz urperiyo..sanki her sey haraket ediyo ve sana saldıracakmıs gibi geliyo cok sahane yerler..sehir olarak da underctiy diyecem muziginden midir nedir yine ykarda yazdıgım hisleri uyandırıyo bende..
Mesaj tarihi:
Goldshire yi hala unutmaz ara sıra ziyarete giderim.. Stormwind , if müdavimiyim..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
Thunder Bluff şehiri severim. Orgimmar da güzeldir ama kuşatmak zordur :) Uncercity eski Human şehri ama şimdi güzel. Alliance şehirler b.ktan kuşatma kolay.

Mulgore iyi bir yer diyebilirim..

Kalimdor'un kuzeydogudaki batik sehir cok guzel. adres vermeyecem warcraft 3 frozen thone'daki deniz canavarlari hatirlarsiniz :D

[Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 10 Ağustos 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alan: Ashenvale, Feralas, Moonglade

-Feva"druidsempatizanı"xium[signature][hline]Fevaxium level 56 nightelf rogue of Wicked Priests

[Bu mesaj tunca tarafından 10 Ağustos 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mulgore, Durotar(özellikle senjhin village civarı-echo isles), Desolacedaki troll köyü, ve Ironforge çevresi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
Azhara ; bence mukemmel bır sonbahar mekanı, kusalar, bortu bocek ve huzur. Xp ksamam ıcın arkadas yollamıstı benı oraya oda orasının hastasıymıs bayılcaksın dedıydı ve gercektende bayıldımdı....
Mesaj tarihi:
Tüm Mulgore'ye hakim yüksek tepelerin üstüne kurulmuş Thunder Bluff'tan uçsuz bucaksız ovaları izlemenin tadına doyum olmaz :)

Huzur ve hissettirdiği derin yanlızlık hissiyse Azshara...

:D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Mesaj tarihi:
mulgore elwynn forest ve aerie peak favorilerimdir :P aah huzur ahh piknik yapalım bi ara oralarda bırakın itemlarınızı giyin pantolonlarınızı terliklerinizi horde alliance ayrımı yapmadan piknik yapalım sütler taurenlerden otlar elflerden etler kimden olsun? etleride çevredeki kuzuları avlayarak elde ederis :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Reign Of Fire guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Mesaj tarihi:
silverpine forest süperdir ya.
en güzel yapısa silver forestin acıklarında bi ada vardı hatta questte o adadaki herifin kafasını almak vardı hatırlıyan olurmu bilmiom cok güzel adadır he
  • Yeni Oluştur...