AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Deniz kenarları[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 - Feralas benim evim oldu Lvl 60 oldum ama ne hikmetse boş vaktimi buralarda dolanarak geçiriyorum.Acaip seviyorum bu mekanı ya. - Niye ? - Bilmiyorum.[signature][hline]++++- Ubuuntu * Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Sam, 10 Ağustos 2005 07:52 tarihinde demiş ki: şehir: stormwind alan: elwynn forest & khaz modan dungeon: scarlet monastery +1 Elwynn Forest tam huzur mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Desolace dışında her yeri seviyorum[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 undercityi cok seviyorum bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ağaçların arasında batan güneşi izlemeyi çok seviyorum. Ve mezarları seviyorum. (zamanımın çoğu burada geçiyor :) )[signature][hline]Aksakal Lvl-60 Gnome/Warlock Catastrophe/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Moonglade`i severim mekan ve ortam elf ormanlarinin tamamini severim cunku kucuklugum oralarda gecti ve hala gider orada ki insanlara yardim ederim.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Arathi Highlands , Desolace , Booty Bay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 western ve eastern plag lands e hayranım.. bole insanın ici braz urperiyo..sanki her sey haraket ediyo ve sana saldıracakmıs gibi geliyo cok sahane yerler..sehir olarak da underctiy diyecem muziginden midir nedir yine ykarda yazdıgım hisleri uyandırıyo bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mulgore, Stormwind ve Thunderbluff'u seviyorum. Ashenvale benzeri elf mekanları da çok hoşuma gidiyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Goldshire yi hala unutmaz ara sıra ziyarete giderim.. Stormwind , if müdavimiyim..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Zul Gurub Undercity[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Thunder Bluff şehiri severim. Orgimmar da güzeldir ama kuşatmak zordur :) Uncercity eski Human şehri ama şimdi güzel. Alliance şehirler b.ktan kuşatma kolay. Mulgore iyi bir yer diyebilirim.. Kalimdor'un kuzeydogudaki batik sehir cok guzel. adres vermeyecem warcraft 3 frozen thone'daki deniz canavarlari hatirlarsiniz :D [Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 10 Ağustos 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şehir: Darnassus alan: Ashenvale, Feralas, Moonglade -Feva"druidsempatizanı"xium[signature][hline]Fevaxium level 56 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 10 Ağustos 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mulgore, Durotar(özellikle senjhin village civarı-echo isles), Desolacedaki troll köyü, ve Ironforge çevresi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ehirman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Azhara ; bence mukemmel bır sonbahar mekanı, kusalar, bortu bocek ve huzur. Xp ksamam ıcın arkadas yollamıstı benı oraya oda orasının hastasıymıs bayılcaksın dedıydı ve gercektende bayıldımdı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ehirman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ve tabi Xroads. O cayırlada kosarken bı yandanda Goran dan Irısh songs albumunu dınlemeye bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tüm Mulgore'ye hakim yüksek tepelerin üstüne kurulmuş Thunder Bluff'tan uçsuz bucaksız ovaları izlemenin tadına doyum olmaz :) Huzur ve hissettirdiği derin yanlızlık hissiyse Azshara... :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mulgore elwynn forest ve aerie peak favorilerimdir :P aah huzur ahh piknik yapalım bi ara oralarda bırakın itemlarınızı giyin pantolonlarınızı terliklerinizi horde alliance ayrımı yapmadan piknik yapalım sütler taurenlerden otlar elflerden etler kimden olsun? etleride çevredeki kuzuları avlayarak elde ederis :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Reign Of Fire guild Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Brill & Ruins of Lordaeron[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 silverpine forest süperdir ya. en güzel yapısa silver forestin acıklarında bi ada vardı hatta questte o adadaki herifin kafasını almak vardı hatırlıyan olurmu bilmiom cok güzel adadır he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar