Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 teşekkür ettim yaladım yuttum hepinizi.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 niye ki doğdun madcat :P Hapi puser[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 iyiki doğdun :-) artis[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 lam bana da böyle ii ki doodun topii açıcak bi sevgilim olsa keşke :( ühühüh ii ki doodun madcat :)
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 iyki doğdun niye doğdun :P Huzurlu, multlu yıllara Madcat İyki doğdun :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 vay, kutlu olsun. :) nice senelere inşallah, sağlıklı, sorunsuz, zırtapoz, bla bla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 iki dodun. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Roderick Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Metket, süper insan. En iyi dostlarımdan birisi. Dün benim doğumgünümdü bugün onun :D iyiki doğdun beybi. seni sefiorm...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 teşekkür ederim hepinize tekrardan :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kutlu olsun,nice senelere..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 :tebrikz::tebrikz::tebrikz: :tebrikz::tebrikz::tebrikz: :tebrikz::tebrikz::tebrikz: :tebrikz::tebrikz::tebrikz: iyi doğdun barışım yıldızlar seninle olsun.. :)[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ağustos 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ağustos 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dom gunun kutlu olsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 iyi ki doodun. en güzel yılları hayatın bence :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 öss yılı hele, en parlak yıl. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yok ya. öss yılı beni 3-5 yıl birden yaşlandıran, gerçekten kendimi daha yaşlı hissetmeme neden olan bi yıldı. çoğu kişinin de öyledir sanırım.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 iiki dogdun[signature][hline]DN 41
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hepinize tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :D[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 biraz geciktim sanırım, yeni geldim. doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iyiki dogudun kenk bilg. yoktu mesaj attım tatil sux bazen rulz[signature][hline]These open doors...
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet kiminiz tas yagdıracak basıma ama arkadasımı kırmaktansa kafamı kırarım daha iyi:) dogum gunu resmi eklememişim sana, kırılımıssın,unutmusum ehu. en guzelinden koyuverelim altına hemen, ve tekrar kutlu olsun, ahanda resmin, senin gibi kalpli bir adama kalpli resim yakısırdı,ehu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahaha :) şakaydı yahu... neyse çok teşekkürler tekrardan.. ehue :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 :tebrikz:[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kutlu olsun, nice mutlu yıllara...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iiki doğdun kardeşim :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Öne çıkan mesajlar