Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyi ki dogdun madcat!!!

ivy

Öne çıkan mesajlar

iki dodun. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

:tebrikz::tebrikz::tebrikz:

iyi doğdun barışım yıldızlar seninle olsun.. :)[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
Burning their lies,burning my dreams..
All of this hate,and all of this pain ..
I'll burn it all down,as my anger reigns..
'Till everything burns..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ağustos 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ağustos 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biraz geciktim sanırım, yeni geldim. doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

evet kiminiz tas yagdıracak basıma ama arkadasımı kırmaktansa kafamı kırarım daha iyi:) dogum gunu resmi eklememişim sana, kırılımıssın,unutmusum ehu. en guzelinden koyuverelim altına hemen, ve tekrar kutlu olsun, ahanda resmin, senin gibi kalpli bir adama kalpli resim yakısırdı,ehu
[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...