ivy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 canım benım ıyı kı dogdun özel ınsan:) sırf senın dogum gunu topıkını ben acabılmek ıcın bılgısayar buldum ızmırlerde:) ıyı kı dogun ıyı kı varsın.... ıyı kı senınleyım ve ıyı kı benımlesın:) mutlu yıllar sevdıgım:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Nie dogdun demiyorum belliki yukardaki için dogmusun iyi dogdun o zmn :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kutlu olsu nıce senelere..Sevın bırbırınızı..:)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 heppi pörtlek madcat:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! [Bu mesaj Apeiron tarafından 02 Ağustos 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hepi pörtleks[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :) iyiki doğdunnn...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: khalad, 02 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Nie dogdun demiyorum belliki yukardaki için dogmusun iyi dogdun o zmn :D zuhaha koptum=)) iyiki doğdun len[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hepi portlek =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
oZeNc Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ama ben acicaktim topici....:(( onemliydi ama yaa... neyse yine de iiki dogdun bari$$.. nice mutlu senelere... buob..!!![signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm......
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nice paticikli yıllara madcatçiğim.[signature][hline];;suitfly
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nice mutlu senelre..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 mutlu yıllara[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Puddy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 iyiki doğduun=)[signature][hline]This feeling inside me finally found my love, I've finally broke free..
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kutlu olsun.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 doum günün kutlu olsun canım..iiki warsın =)
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 happy new year ohe happy birthday ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 =))) teşekkür ederim hepinize.. 18 e ayağımızı sokmak üzereyiz az kaldı. çıkışta görüşürüz. :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tanımam etmem ama madem pati ailesinden doğum günün kutlu olsun nice senelere umarım gzm le mutlu 1 sene geçirirsin[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 iyiki dogdun[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 analar ne yiğitler doğuruyor bee.peh peh..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Madcat, 02 Ağustos 2005 23:39 tarihinde demiş ki: 18 e ayağımızı sokmak üzereyiz az kaldı. n00b daha ayak sokuyor bız kafa soktuk coktan eheh. hepi pörtlek barı$ım,topic acmaya gelmı$tım de taa 2 saat önceden acılmı$ nese saglıcakla kal.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
arina Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 doğum günün kutlu olsun:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ah ah... ey benim yıllaaar önceden beri arkadaş kaldığım nadir insanlardan kedi... hepi pörtlek beah daha nice senelere 18 oluon ha gayret
Raven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Doğum günün kutlu olsun barışım.. Nice mutlu , sağlıklı , güzel yıllara..
Öne çıkan mesajlar