Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3000 Msj Kapsamında Geyik Mesajlar [:

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Erkekler için ;
Karanlıktan aydınlığa...Turkcell'in okutmak istediği 5000 kardelen kızımızdan biri olmaya hak kazandınız.Başvuru için 3 kere DÖNDÜM yaz 3169'a yollayın
[hline]
Bu msj özel bir frekansla gönderilmiştir. Zekilerde hafıza kaybı, Zenginlerde maddi kayıp. Aptallarda ise bir anlık gülümseme yapar.
[hline]
Amerika Oxford Üniversitesinin yapmış olduğu araştırmaya göre cinsel yönden zayıf olan insanlar msjı okurken telefonu sağ elinde tutuyormuş
[hline]
Eyy GncTrkcll'li 3000 Msj olayına göstermiş olduğun ilgiden ötürü "oha" diyoruz. Kampanya bittikten sonra msj=12 Kontör Konuşmanın dksı ise=25 Kontördür..INTIKAMCELL trkcellde
[hline]
Nerede bele$ oraya yerle$ felsefesiyle hareket ettiğiniz attığınız mesaj adedinden anlaşılmaktadır..Mardinde mezar yaptırdık bele$ buyrun.
[hline]
AHIRET yaz 2222'ye gönder sorular cebine gelsin.Soruları cevapla ilk 5000 kişiden biri ol cennete gir götü kurtar AHIRETCELL
[hline]

[Bu mesaj Nefr tarafından 31 Temmuz 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 30 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
Eyy GncTrkcll'li 3000 Msj olayına göstermiş olduğun ilgiden ötürü "oha" diyoruz. Kampanya bittikten sonra msj=12 Kontör Konuşmanın dksı ise=25 Kontördür..INTIKAMCELL trkcellde
[hline]

pff ellerim yoruldu yaf

benım favorım bu valla cok beyendım =)+18 ler baska bi bomba zaten )([signature][hline]--Borgır--

[Bu mesaj Shagrath tarafından 30 Temmuz 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apeiron, 30 Temmuz 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
heheh güzelmş:D
ama çoğunu biliodm:)

Biliyorum çoğu rutin şeyler ama 3000 msj kapsamında bunlar geldi :)
Bide geçen sene 19 mayısta gelenler vardı hepsini unuttum yafs :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

banada şu gelmşti kurban bayramnda:
kurban bayramnda kestiğiniz kurbanın derisini bize gönderin, biz size uçak olarak geri gönderelim.Biz buna CEPtoMEE dioruz.
:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 30 Temmuz 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
ahahah intikamcell ve spoiler3 favori.

aynen ben de onları beğendim bitek :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apeiron, 30 Temmuz 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
banada şu gelmşti kurban bayramnda:
kurban bayramnda kestiğiniz kurbanın derisini bize gönderin, biz size uçak olarak geri gönderelim.Biz buna CEPtoMEE dioruz.
:D

bana daha igrenci geldi daha iki gun once

yazin soyulan derilerinizi turk hava kurumuna bagislayin gibilerinden.[signature][hline]Fcuk The Rest

Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 30 Temmuz 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
en güzeli bana kalırsa spoiler 3
[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 30 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
Ben 3000 msj a kayıt oldum ama hatundan ayrıldım boşuna kayıt olduk =)

birsey olmaz nasil olsa bir turkcelliye 3 ay icinde 50 taneden fazla mesaj gonderirsin heralde

50 mesaj= 100 kontor
3000 mesaj= 100 kontor :)[signature][hline]Fcuk The Rest

Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...