AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Erkekler için ; Karanlıktan aydınlığa...Turkcell'in okutmak istediği 5000 kardelen kızımızdan biri olmaya hak kazandınız.Başvuru için 3 kere DÖNDÜM yaz 3169'a yollayın [hline] Bu msj özel bir frekansla gönderilmiştir. Zekilerde hafıza kaybı, Zenginlerde maddi kayıp. Aptallarda ise bir anlık gülümseme yapar. [hline] Amerika Oxford Üniversitesinin yapmış olduğu araştırmaya göre cinsel yönden zayıf olan insanlar msjı okurken telefonu sağ elinde tutuyormuş [hline] Eyy GncTrkcll'li 3000 Msj olayına göstermiş olduğun ilgiden ötürü "oha" diyoruz. Kampanya bittikten sonra msj=12 Kontör Konuşmanın dksı ise=25 Kontördür..INTIKAMCELL trkcellde [hline] Nerede bele$ oraya yerle$ felsefesiyle hareket ettiğiniz attığınız mesaj adedinden anlaşılmaktadır..Mardinde mezar yaptırdık bele$ buyrun. [hline] AHIRET yaz 2222'ye gönder sorular cebine gelsin.Soruları cevapla ilk 5000 kişiden biri ol cennete gir götü kurtar AHIRETCELL [hline] [Bu mesaj Nefr tarafından 31 Temmuz 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 heheh güzelmş:D ama çoğunu biliodm:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: insight, 30 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Eyy GncTrkcll'li 3000 Msj olayına göstermiş olduğun ilgiden ötürü "oha" diyoruz. Kampanya bittikten sonra msj=12 Kontör Konuşmanın dksı ise=25 Kontördür..INTIKAMCELL trkcellde [hline] pff ellerim yoruldu yaf benım favorım bu valla cok beyendım =)+18 ler baska bi bomba zaten )([signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 30 Temmuz 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Apeiron, 30 Temmuz 2005 17:14 tarihinde demiş ki: heheh güzelmş:D ama çoğunu biliodm:) Biliyorum çoğu rutin şeyler ama 3000 msj kapsamında bunlar geldi :) Bide geçen sene 19 mayısta gelenler vardı hepsini unuttum yafs :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 banada şu gelmşti kurban bayramnda: kurban bayramnda kestiğiniz kurbanın derisini bize gönderin, biz size uçak olarak geri gönderelim.Biz buna CEPtoMEE dioruz. :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 cok güzel[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Spoilerler harika :) paylaşım için teşekkürler[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 :) güzelmiş... en güzeli bana kalırsa spoiler 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 spoilerlar güzelmiş[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ahahah intikamcell ve spoiler3 favori.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bunların çogu bilinen şeyler .. ama genede güsellermiş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hoşmuş valla bazıları çok bilindik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Cermy, 30 Temmuz 2005 18:17 tarihinde demiş ki: ahahah intikamcell ve spoiler3 favori. aynen ben de onları beğendim bitek :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ahiret ve Bu msj özel bir frekansla gönderilmiştir. Zekilerde hafıza kaybı, Zenginlerde maddi kayıp. Aptallarda ise bir anlık gülümseme yapar. ikisi yardı :D[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 spo3 en beğendiğim, hiç huyum değildir ama gönderdim 1-2 kişiye.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 haha spoilerler mükemmel =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Apeiron, 30 Temmuz 2005 17:33 tarihinde demiş ki: banada şu gelmşti kurban bayramnda: kurban bayramnda kestiğiniz kurbanın derisini bize gönderin, biz size uçak olarak geri gönderelim.Biz buna CEPtoMEE dioruz. :D bana daha igrenci geldi daha iki gun once yazin soyulan derilerinizi turk hava kurumuna bagislayin gibilerinden.[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben 3000 msj a kayıt oldum ama hatundan ayrıldım boşuna kayıt olduk =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yenileri gelir mesajlar duruyo:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: -Cleglaw-, 30 Temmuz 2005 17:58 tarihinde demiş ki: en güzeli bana kalırsa spoiler 3 [signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Mavi, 30 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki: Ben 3000 msj a kayıt oldum ama hatundan ayrıldım boşuna kayıt olduk =) birsey olmaz nasil olsa bir turkcelliye 3 ay icinde 50 taneden fazla mesaj gonderirsin heralde 50 mesaj= 100 kontor 3000 mesaj= 100 kontor :)[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Spoiler 1 ve 3 =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Mavi, 30 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki: Ben 3000 msj a kayıt oldum ama hatundan ayrıldım boşuna kayıt olduk =) bana msj atsana =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bence kamp kuralım :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eheh tanıdığım bi çift birbirlerine "osurdum" diye mesaj atıyo, eheh durup dururken mesaj geliyo böyle, noldu diyorum "osurmuş" diyo adam :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar