Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses Ve Msn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben şimdi sesli konuşma başlattım mikrofondan ses çıkıyor ama karşı taraf dinlediğim müziğide duyabilsin isterim kulaklık kullanıyorum nasıl olcak bu la[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
öylede çok kasıyor ama:) sağol genede denedim[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
yahu yok adam beni kulaklığa mikrofonu götürmeden duysun istiyorum öyle olmaz mı?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
yaptımda anlamadım pek[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Saatin yanında duran ses ayar ikonuna çift tıka, mixer ekranının options bölümüne gir oradan properties'e. Oradaki ayarlardan recording'e geç. Yani playback'i recording'e getireceksin. OK diyerek recording mixer'inin ekrana getir. Orada kayıt kaynağı olarak neyi kullanacağını seçebiliyorsun. Oradan Wave'in altındaki select'i ticklersen wave'den gelen tüm ses karşıya gider.

Mikrofon devre dışı kalacak ama. Eğer Wave görünmüyorsa demin recording'e geçirdiğimiz yerden seçerek görünmesini sağlayabilirsin.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
  • Yeni Oluştur...