Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben şimdi sesli konuşma başlattım mikrofondan ses çıkıyor ama karşı taraf dinlediğim müziğide duyabilsin isterim kulaklık kullanıyorum nasıl olcak bu la[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 mikrofonu kulaklığa tut kulaklığın sesinide açabildiğin kadar aç =)[signature][hline]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 öylede çok kasıyor ama:) sağol genede denedim[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 skype ile daha kaliteli ,daha net bir sese sahip olabilirsin onuda deneyebilirsin istersen[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yahu yok adam beni kulaklığa mikrofonu götürmeden duysun istiyorum öyle olmaz mı?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 olmaz[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Olur ama nasıl olur tam bilmiyorum, mikser ayarlarıyla falan oyna.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yaptımda anlamadım pek[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 e up[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 up[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 mikrfon takılı olmayınca direk ses kartından sesi transfer etmesi lazım karşıya, radyo yayını gibi...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 mikrofonsuzda olmuyor kulaklıgımda mikrofon yok ayrı bağlı o[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Saatin yanında duran ses ayar ikonuna çift tıka, mixer ekranının options bölümüne gir oradan properties'e. Oradaki ayarlardan recording'e geç. Yani playback'i recording'e getireceksin. OK diyerek recording mixer'inin ekrana getir. Orada kayıt kaynağı olarak neyi kullanacağını seçebiliyorsun. Oradan Wave'in altındaki select'i ticklersen wave'den gelen tüm ses karşıya gider. Mikrofon devre dışı kalacak ama. Eğer Wave görünmüyorsa demin recording'e geçirdiğimiz yerden seçerek görünmesini sağlayabilirsin.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 peki tşkler ama mikrofon off olmadan olmaz mı acaba?[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 olmaz sanırım.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Öne çıkan mesajlar