Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ortak soyadı belirleyip onu almak da ilginc bi fikir?!?

jedi_master

Öne çıkan mesajlar

soyadların unique olacağıyla ilgili birşey duydum, karakter yaratırken belki yapamayız ama bir gm'le ya da councelor'la falan konuşursak bence olabilir. yani şimdi aklıma geldi, üzerinde pek düşünmedim...
pa'nın da kurucularını belirleyici soyadı olmuş olur?!?[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - atlanteen (ao)
nicholai - kai (daoc)
Sosyal ağlarda paylaş

valla nomadcim sana vaziyeti soyle acikliim: :)
inanki oyunun tasarimi bile duyurulmadan önce SW'nin mmorpg'sini yapsalar diye düşünürdüm... artı; diğer mmorpg'lerde de çoğu zaman karakterlerimi jedi benzeri yapmaya çalışırdım. ama hakkaten cok kaptırdım, yani ofiste bi ton iş beni bekliyo, artı okulu bitiremedim hala, 9.yılımı okuyorum!?! yarın bile bi bütünlemem var ve ben son 2-3 saattir bu forumun başındayım :)[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - kai (daoc)
ozan - istanbul (tr) :)
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben yabancı zengin bi baba bulcak onun nüfusuna geçicem sonra da helal süt emmiş güzel bi tatooine köle kızı ile evlencem.size kıllık olsun..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jedi_master, 05 July 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
bence Pa'at daha iyi, hatta aslında sw ortamını düşününce hiç de batmıyor Pa'at[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - kai (daoc)
ozan - istanbul (tr) :)

ben bulurum :P ama şölede bi sorun var sölemişsin Zabrak ve Wookie bunlar kardeş mi ? amca olu olur belki ama bana hala oyunum gelmedi ! iMdaaaq ! helpz.[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
death blossomswhere clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...