jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 soyadların unique olacağıyla ilgili birşey duydum, karakter yaratırken belki yapamayız ama bir gm'le ya da councelor'la falan konuşursak bence olabilir. yani şimdi aklıma geldi, üzerinde pek düşünmedim... pa'nın da kurucularını belirleyici soyadı olmuş olur?!?[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ...ve pa'nın adıyla da bağlantılı bir soyadı olabilir.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Abi sen amma kaptirmisin jedi olamassan cikoleta yok sana[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 valla nomadcim sana vaziyeti soyle acikliim: :) inanki oyunun tasarimi bile duyurulmadan önce SW'nin mmorpg'sini yapsalar diye düşünürdüm... artı; diğer mmorpg'lerde de çoğu zaman karakterlerimi jedi benzeri yapmaya çalışırdım. ama hakkaten cok kaptırdım, yani ofiste bi ton iş beni bekliyo, artı okulu bitiremedim hala, 9.yılımı okuyorum!?! yarın bile bi bütünlemem var ve ben son 2-3 saattir bu forumun başındayım :)[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Once is sora oyun ona gore eitim aksamasin :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hehe, e tabi...bi yolunu bulucaz artık :)[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 pardon ama herkez aynı soyad derken ? 100 belkide daha falza Paticik çiler Paticik le ilgili bir soyad alırsa bence biz gezegen alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 soyad Paticik olsun yakışır =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hehe, ilginç olur ama herkezin isteyeceğini zannetmiyorum... 80-100 tane gayet karizmatik adam, blasterlar mlasterlar, soyad paticik :) Boba PAticik :D Pat belki daha çok taraftar toplar?[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 lol ben yabancı zengin bi baba bulcak onun nüfusuna geçicem sonra da helal süt emmiş güzel bi tatooine köle kızı ile evlencem.size kıllık olsun..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Pa'at olsun. daayt ! yakışır.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 pepelek yapalım hem karizmayıda çizmez(?!?)[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bence Pa'at daha iyi, hatta aslında sw ortamını düşününce hiç de batmıyor Pa'at[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 türkiş'ceday olsun :D[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 özmalatyalı olsun olmuşken[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 evet tabi, zaten tandoshan, human, zabrak, wookie aynı ailede ilginç olur...[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Jedi yavas biraz bırakta oyunu alınca kesfet bazı seyleri :) ayrıca biraz uyu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 sagol, oyunu aldım zaten...dün elime geçti, bütünlemem vardı falan daha hala giremedim kısacası !!! birazdan girebilicem gibi, 1 saat en azından oynamadan uyumaya pek niyetim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: jedi_master, 05 July 2003 20:03 tarihinde demiş ki: bence Pa'at daha iyi, hatta aslında sw ortamını düşününce hiç de batmıyor Pa'at[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) ben bulurum :P ama şölede bi sorun var sölemişsin Zabrak ve Wookie bunlar kardeş mi ? amca olu olur belki ama bana hala oyunum gelmedi ! iMdaaaq ! helpz.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: zlorwf, 05 July 2003 19:29 tarihinde demiş ki: pepelek yapalım hem karizmayıda çizmez(?!?) hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar