Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brezilya'da 67 milyon dolarlık banka soygunu..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Brezilya'da adamlar bankanın (ki merkez bankası) karşısında bir ev kiralmışlar. Temelden başlamışlar kazmaya. 3 ay boyunca 200-300 metre kazmışlar ve bu geçtiğimiz haftasonu bankaya alttan girip 67 milyon dolar para çalıp kayıplara karışmışlar.

Adamlar kendilerini suni çim üreticisi olarak göstermişler. hergün evden kilolarca çıkan toprağıda bu şekilde açıklamışlar çevredki komşularına. Kimsede şüpelenmemiş..

67 milyon dolar :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

haftasonu yaptıkalrı için ancak p.tesine haberleri olmuş banka sahiplerinin ve çalışanların adamlar tabi ülkeden çoktan ayrılmışlardır..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 10 Ağustos 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
oceans 11 brazil edition

+1[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Çalındığını duymuştum ama yöntemlerini bilmiyodum. Helal olsun valla :) Demek ki ocean's eleven daki gibi abartmaya gerek yokmuş planı :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

euhauhruah

ne komik

bizim gözümüze soka soka milyar dolarları ellerini kolarını sallayarak çaldılar.

olay böyle olmuşsa en azından brezilya'nın halkı bizimkinden şerefliymiş.

dünyada milyar dolarını çaldırıp sesini çıkarmayan koyunların toplumudur bu.

diyanet milleti sükunete davet ediyor, aferim. tüm kitaplarında kendisinden başka herkese söverler ama.
fettullah hıyarı gene amerikadan demeç vermiş. fakirler de zenginler de haline şükretsin demiş.

çivisi çıkmış memleketin. elin ülkesinde millet hırsızlık yaparken .ötü yusufluyo.

bizde millet bağıra bağıra parasınaı uzanlara, dincilere kombassana bilmem yimpaşa kaptırıyo. böyle ülke olmaz.

ne gülüyonuz lan brezilya ya. kendi halinizin farkında değilsiniz. geleceğinizi çalıyorlar. bir hiç olarak yaşamaya mahkum ediliyorsunuz. ucuz işçi olacaksınız elin gevuruna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...