Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl goptumsa dünyadan....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl koptumsa dünyadan dünü perşembe sanıyordum bu günü de cuma O.o kardeşim söyledi çarşambaymış bu gün. iyice cozuttum çeki düzen vakti gelmiştir artık.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Mesaj tarihi:
okul olmayınca ben hangi ayda olduumu bile karıstırıyom :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Bana da oluyo arada günleri karıştırmak hatta o gün bütün gün yok bugün çarşambaydı yaw diyip sonra pazartesiydi diye düzeltiyorum doğrusunu öğrenince. Hatta bi soraki güne geçene kadar da sürekli yanlış hatırladığımmış gibi gelio.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
harbi bende yılları karıstırıyorum bazen salak mıyım neyim

[spo1=bkz]EVET[/spo][signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
bende okula gitmedigim zamanlar günleri çok karıştırıyorum..salla yani ne olcak ki ne..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
ya umrumda değilde ilk defa oldu bana garipsedim yani hemde dün pazara gittim (salı pazarı) bu gün penguen alacam(çarşamba çıkar) yani bunları düşünerek karıştırınca kafamın çok dağınık olduğuna karar verdim.[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor.
Kölnlü Panter K.
  • Yeni Oluştur...