Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lebron james reklamda gercekten o basketleri atıyor mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw bence sorulması yanlıs:) tabiki montaj ama herifler oturup ugrasmıslar montaj oldgu anlasılmasın die... harbi ugrasılmıs ustnde...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
eh be kardeşim, bu david copperfield'ın "abi nasıl yapıyo ya bak söylesene, bi olayı vardır" muhabbetine dömüş.. :-p reklam güzel, seyredin geçsin işte.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
yuh be kassa atamaz......imkansız..[signature][hline]now it's my time
it's my time to dream
dream of the sky.....
..I stand alone feeling your sting down inside me I'm not dying for it
..I stand alone everything that I believe is fading...
Mesaj tarihi:
zaten topun yukarda görünmemesinin yanı sıra potaya iniş zamanlarıda bi garip... genede güzel yapmışlar helal olsun[signature][hline]Koşturanı allah sevmez!
Cenk&Erdem
Mesaj tarihi:
said:
homoid, 26 Şubat 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Reklam super bir reklam.

Ilk gordugumde nba allstar weekend de gordum biran gercek zannettim :D

reklam bence de süper.
ama ben atıyo sanıyodum:( (gülmeyin!)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 25 Şubat 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
Atmıyor bence de..

Hadi yetiştirdi diyelim, art arda atması imkansız nerdeyse..

Montaj diye bir nimet var =)
dalga mi geciosun ordan adam bilek atarak nasi yetistirsin
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 25 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
yok ben orta cagdan kaldım su an paticikte aforoz belgesiyle geziyorum.

rofl :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
montaj..farkındaysanız hepsi aynı tip girio..[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
ya abi tmm bi tanesini atsada ayrıca bi de deliksiz fln giriyor saçmalamışlar olayı[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Mesaj tarihi:
Top tepedeyken hiç gözükmüyor. Muhtemelen mekanik bir düzenekle tepeden basket olacak şekilde ayarlamışlar. lebron tepeye atıyor sonrasını TABAŞAZ (tepeden aşağı basket atmaya ayarlanmış zarzuka) hallediyor.
  • Yeni Oluştur...