Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mozilla Firefox


hybridc

Öne çıkan mesajlar

şu ana kadar xpde hiç ie hatası almadım nerdeyse.firewall ve sp2 de yüklü spy denilen şeyin ne olduğunu unuttum. benim firefoxla tek alıp veremediğim hızı. siteleri hızlı açıyor fakat program ieye göre daha yavaş açılıyor yavaş işliyor vs.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende neden hiç yavaş diil firefox? tab özelliği zaten süper. ama elternative text yok (resmin üstüne mouse u getirince yazan yazılar meyim.) bide paticikteki mesaj yazarken ki soldaki tuşlar çalışmıyo. varsa bi yolu söleyin lütfen.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 25 Aralık 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
bende neden hiç yavaş diil firefox? tab özelliği zaten süper. ama elternative text yok (resmin üstüne mouse u getirince yazan yazılar meyim.)

Alternative text'ler resim gosteremeyen browser'larin resim yerine alt text'ini gostermesi icindir, mouse'u ustunde tutunca yazi cikmasi icin degil. O olay icin title attribute'u kullanilir. Webmaster'lara kalmis bir olay.
said:
bide paticikteki mesaj yazarken ki soldaki tuşlar çalışmıyo. varsa bi yolu söleyin lütfen.

Kotu yazilmis bir JavaScript kodu oldugu icin calismiyor onlarda.

[Bu mesaj bayat tarafından 25 Aralık 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buna benzer bir konu yakin tarihte acilmisti ancak niye hep ayni konular ayri topicler altinda tekrar tekrar gundeme geliyor hic anlamiyorum!
//////////////////
said:
Dorsia, 25 Aralık 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
ie nin salak salak sorunlarından bıkanlara, durup dururken ie.exe hatası verip kapanmasına, bir sürü spyware dolmasına kızıyorsan tilkiyi seçersin...

Dorsia, yine eski konulara bakarsan ie'nin winxp+sp2 halinde cok daha stabil, sorunsuz ve kullanisli oldugunu gorursun.
insanlarda bir ms nefretidir gidiyor, bu ms hic mi guzel birsey yapmiyor, hic mi kullanmiyorsunuz yazilimlarini, isletim sistemlerini de boyle surekli b*k atiyorsunuz..
tamam eskiden ie cok vahim durumdaydi, ozellikle win98'de abuk subuk hatalar veriyordu ancak su anda eski ie ile yeni ie'nin uzaktan yakindan alakasi yok!
xp ilk ciktigindan beri kullaniyorum ve aldigim hatalarin sayisi bir elin parmaklarini gecmez!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Mozilla'da tabbed browsing var, IE'de yok.
-Browser'a entegre, "imdb, google, wikipedia" gibi sitelerde arama kutucuğu var.
-Mozilla'da browser'a entegre pop-up blocker var, IE'de yok. İlla XP SP2 kullanmak gerekiyor.
-Mozilla'nın download penceresi, IE'ninkinden daha kolay. Her ne kadar bir getright kadar gelişmiş olmasa da.
-Theme opsiyonu var.
-Mozilla stabil. IE ise şansınıza göre "hata, IE kapatılıyor" diyor.
-ctrl+f ile sayfada arama yaptığınızda çıkan kutucuk, Mozilla'da daha az yer kaplıyor.
-Mozilla'nın arayüzü daha sade ve kullanışlı.

Bu yüzden mozilla firefox rox :)[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Firefoxu tavsiye ettiler yükledim ama hastasi olmadim ben. Download yapmak zahmetli, pop-up i bazi sitelerde acmak gerekebiliyor bazen, firefoxda buda zahmetli. Ilginçtir bende IE de hiç hata almiyorum. Google,msn ve flashget barlari yüklü hiçbir özelligi aratmiyor. Firefox ta güzeldi ama bookmarklarim firefox u her acip kapadigimda silindi, bu bir özellikmis sanirim ama ugrasmak yerine firefoxu silmeyi tercih ettim. Öyle abartildigi gibi sorunlu degil IE. Flashget ve getright arasinda ne fark varsa ie ve firefox arasindada o var. Tercih meselesi :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@bonec: win95 ve 98de çok çektim explorerdan rüyamda bile bsod görüyodum hatta :) fakat xpde inanılmaz iyi ie dediğim gibi hiç hata vermedi. zaten sadece site geziyorsam firefoxu açıyorum fakat başka programlar açıksa ie :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

IE de yüklü Firefox'da ama ben IE'yi tercih ediyorum. Firefox'un bence download manager'ı o kadar da aşmış değil bence yani IE'ninki de aynı işi yapıyor sonuç olarak. Tek iyi yanı önceden download edilmiş dosyaları açabiliyorsun (o da yerini değiştirmediysen). Ayrıca şu kapatılan IE sorunuyla'da hiç karşılaşmadım ben ne yapınca oluyor acaba?
İnsanlar bide SP2'yi yüklemeyi ağır bir ceza olarak görüyor gibime geldi yani "ooooof bab sp2 lazım kim uraşçak yaaa" gibi bir tavır sergileniyor ama SP2+IE bence çok daha güzel Firefox'dan.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz...
O_o
----
Satılık Vivace Elektro Gitar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

firefox muhteşem. inanılmaz derecede kullanışlı. bir kez alıuştıktan sonra İE kullanmak inanılmaz zor geliyor bana... Ayrıca firefox çok daha güvenli o aptal İE den. Mozilla da çok iyidir,onu da severim. Gerçi Opera fena değil ama firefox kadar alışamıyorum.. ayrıca en problemsizleri Mozilaa ve Firefox... İE ve Opera sık sık çökebiliyor,kilitlenebiliyor. hele İE nin başına birşey gelirse windowsu da yanında götürüyor...[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...