sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 insan sevdiği müzik tarzındaki şarkıları bilir. bilmiyosa dinlemelidir.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cursedlemon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 koyun arabaya cannibal corpse çıkın dışarı :D[signature][hline]In our MEans In our GAmbits In our DEcoys In our THoughts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şimdi bunun o işlemi geçiren zeki insanları taklit edip eğlenme gibi garip bir zevki var. ayrıca bu konu biraz geyik, sonuç olarak açan adam piyasa olsaydı ses sistemi olmadan bütün piyasa şarkıları bilirdi. ha eğer piyasa adaıysa ve buna rağmen bir de şarkılarını bilmiyorsa ben çıkışa doğru yöneliyiiim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cıptıs araba müziği geldi ; daft punk - around the world dj shadow - organ donor Ed Case feat. Skin - Good Times apoptygma berzerk - unicorn (freezepop remix) i am - noble art infected mushroom - cities of the future k.maro - femme like you ama bana kalsa playlist şu olurdu ; lemon jelly - stay with you 4hero - 9 by 9 planet funk - chasing the sun múm - resonant frequency interpol - personal use jazzanova - get into my groove karşılaştırın bakalım[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bir de drum n bass'ın ismi şöyle saçma aktivitelerde geçmesin , ayıp.[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ciara - one two step Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dj shadow, ed case ve infected mushroom ile lemon jelly, interpol, jazzanova ve múm koyulur bu listelerden :)[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: sheref, 09 Ağustos 2005 19:22 tarihinde demiş ki: insan sevdiği müzik tarzındaki şarkıları bilir. bilmiyosa dinlemelidir. sevdiği ne malum piyasa yapmaya gidiyo adam=)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 09 Ağustos 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi gün son ses müzikle gezen arabalardan birini lawla uçurucam ama du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 +1 eagleeye. bunu yazarken arkadan da geçiyo bi tane.[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: EagleEye, 09 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: bi gün son ses müzikle gezen arabalardan birini lawla uçurucam ama du bakalım. ss sini koyda bziimde içimizi bi huzur kaplasın:D[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: laila, 09 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki: misanthropehus bu adam 60 yaşında falan heralde dedem gibi konuştu :d sen dedelik olarak görebilirsin ama rahatsız olmak için illa yaşlı olmak gerekmez ki bu başlığa atılan diğer msj larda da benim gibi düşünen insanların olduğu belli. ozaman paticiğin yaş ortalamsı biraz yüksek galiba he??[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya yemin ederim içinde tarih edemeyeceğim bi duygu oluştu nefret gibi bişi nedenini anlayamadım TAM BU YAZıYı YAZARKENDE EVIN ONUNDEN 2 KERE MUTLU OL YETERI SON SES ACMıS ALLAHıN CEZASı BIR ARKADAŞ GECTI caps için kusura bakmayın ama şu law işi benimde çok hoşuma gitt ama ben tek araba istemiyorum samden minigun ödünç aliyim bütün caddeyi havaya uçuriyim evet anca keser beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Akerfeldt, 09 Ağustos 2005 20:54 tarihinde demiş ki: said: sheref, 09 Ağustos 2005 19:22 tarihinde demiş ki: insan sevdiği müzik tarzındaki şarkıları bilir. bilmiyosa dinlemelidir. sevdiği ne malum piyasa yapmaya gidiyo adam=) piyasa yapmak için dinlenen müzik denmez zannımca ki bu tür şarkıları benim müzik dememe sebebimde burdan kaynaklanmaktadır memleketinize konsere gelipte türkiye hakkında neler biliyorsunuz diye sorulduğunda hiç bişi bilmiyorum sadece bi adam vardı nba da oynayan bi türk diyen zihniyetin içine tükürmeli bu zihniyeti ilah ilan eden gençliğin içinede tnt bırakılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 not law make luv[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 10 Ağustos 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 david guetta - the world is mine yazıldımı bilmiyorum.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @angel:turkiye ye konsere gelen adam niye birçok şey bilmek zorunda olsunki daha once gelmediyse haliyle bilmicek yada oturup arastırmadıysa turkiye nası bi yer diye.buraya gelicek adam dolaşıcak tanıycak.opeth geldi mesela bizim arkadasların tayfası havaalanında karsılamıslar grup otobusune binmişler etrafı gezdirmişler biraz.grubun vokalisti daha sonra bi röportajda iskenderi çok sevdiğini soylemişti.boyle tanıycak turkiye yi nasıl beklersinki bi çok şey bilmesini[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kız kaldırcam diye iğrenç müziklerlin sesini sonuna kadar açıp sağı solu rahatsız eden,asi takılan,piyasa gençlikten tarifsiz şekilde iğreniyorum.O tesisatı tıkacaksın bi yerine açacaksın sonuna kadar bası görcek piyasayı[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mushroom arabada dinlenilicek kadar basit müzik yapmıo.. bi abimiz mushroom u koymuşta oraya.. he tabi araba duruyosa ve içinde oturup o şarkıyı dinnerken yapabiliceğiniz şeyleir sadece araba içind eyapabilicekseniz o başka (!) editlemek istiorum bunu ben.. tabi her şarkı dinlenilir arabada sevdiin saydıın ancak arkadaşımızın aradığı daha böle piyasa arabalarda çalınan gösterişe dayalı parçalar ki daha ne çalması gerektiini bilmeyip bize soruo : ) [signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. [Bu mesaj Creus tarafından 10 Ağustos 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: misanthropehus, 09 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: said: laila, 09 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki: misanthropehus bu adam 60 yaşında falan heralde dedem gibi konuştu :d sen dedelik olarak görebilirsin ama rahatsız olmak için illa yaşlı olmak gerekmez ki bu başlığa atılan diğer msj larda da benim gibi düşünen insanların olduğu belli. ozaman paticiğin yaş ortalamsı biraz yüksek galiba he?? olgun patiler sizi:) ya bırakın eğlensin adam, onun da hayat zevki bu. sesin bokunu çıkarmadığı ve etiler bağdat gibi yerler yerine hastane huzurevi dolaşmadıı sürece bence sorun yok. madem olgunsunuz tahammül etmeyi bilin, öyle orayı burayı uçurmakla bitmiyor iş. o zihniyetle gitsek herkes herkesi uçurur geriye bir şey kalmaz. kıl oluyosanız yazmayın? ya da ayrı konuaçın "bu heriflere gıcık oluyorum" falan diye. orta nefret kusun[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şimdide ewin altında hande yenerin yok aah güzell allahhım içimi ısıtan adam tıpkısının aynısıydı çalıyo bangır bangır ulan tesisata zarar o şarkı be[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Creus, 10 Ağustos 2005 10:17 tarihinde demiş ki: mushroom arabada dinlenilicek kadar basit müzik yapmıo.. bi abimiz mushroom u koymuşta oraya.. he tabi araba duruyosa ve içinde oturup o şarkıyı dinnerken yapabiliceğiniz şeyleir sadece araba içind eyapabilicekseniz o başka (!) editlemek istiorum bunu ben.. tabi her şarkı dinlenilir arabada sevdiin saydıın ancak arkadaşımızın aradığı daha böle piyasa arabalarda çalınan gösterişe dayalı parçalar ki daha ne çalması gerektiini bilmeyip bize soruo : ) ben hoşuma gidenleri yazdım , kendi seçimimdi yani onlar. onları da evde dinliyorum zaten ehhe[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: kaleidoscopic, 10 Ağustos 2005 10:40 tarihinde demiş ki: olgun patiler sizi:) ya bırakın eğlensin adam, onun da hayat zevki bu. sesin bokunu çıkarmadığı ve etiler bağdat gibi yerler yerine hastane huzurevi dolaşmadıı sürece bence sorun yok. madem olgunsunuz tahammül etmeyi bilin, öyle orayı burayı uçurmakla bitmiyor iş. o zihniyetle gitsek herkes herkesi uçurur geriye bir şey kalmaz. kıl oluyosanız yazmayın? ya da ayrı konuaçın "bu heriflere gıcık oluyorum" falan diye. orta nefret kusun ya iyi hoş demişsin de bu adamın bu parçaları ne için sorduğu gün gibi ortada değilmi? adam son ses açıp piyasa yapmaya??!!! çıkıyor ortada yani bu tarz müziği sevdiği için ve oturup dinlemek için sormuyor bunları uçurmak işine gelince tamamen geyik:D ehehe ama fena olmazdı,... şaka bi yana tabiki kimse beni rahatsız etmedikçe tahammül ederim sesimi çıkarmam ama bu arabalarda son ses cıstık cıstık ses açıp beni ve diğer insanları rahatsız eden kişilere saygı göstermemi bekleme lütfen (lafım elektronic müzik dinleyenlere değil, sadece bu dediğim olayları yapanlara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar