toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Beyler ben tatile gidiyorum şimdi ama gelince cilenitmi nasıl türkçeleştiririm bilen varsa söylesin(yabancı dilim yok ona göre!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu nasıl bir mantık ya bir sozluk indir ingilizcen yoksa sozlukten tercume ede ede 1 kac haftada türkcelestirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu Sefer Anlatmıycam. Geçendede Böyle Topic Açıp Scp Sormuşsun. Yok Bu Sefer anlatmıyorum :S[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bencede Adam Sanki Bizi Tehdit Ediomus Gibi Konusuo bende vermm tabi insan gibi konusmayi ögrenip gelin[signature][hline]Ultima Online Hakkinda Tartisabilieceginiz Bir Yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yani yuh zararlı bir kişilik Script sharing bölümünden uzaklaştırılmasını talep ediyorum :P[signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bak Bak Burda! işte bu linkte aradığını bulacaksın.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hex editor kullanarak türkçeleştir.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar