toad51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Beyler ben tatile gidiyorum şimdi ama gelince cilenitmi nasıl türkçeleştiririm bilen varsa söylesin(yabancı dilim yok ona göre!!!)
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu nasıl bir mantık ya bir sozluk indir ingilizcen yoksa sozlukten tercume ede ede 1 kac haftada türkcelestirirsin
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu Sefer Anlatmıycam. Geçendede Böyle Topic Açıp Scp Sormuşsun. Yok Bu Sefer anlatmıyorum :S[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bencede Adam Sanki Bizi Tehdit Ediomus Gibi Konusuo bende vermm tabi insan gibi konusmayi ögrenip gelin[signature][hline]Ultima Online Hakkinda Tartisabilieceginiz Bir Yer
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yani yuh zararlı bir kişilik Script sharing bölümünden uzaklaştırılmasını talep ediyorum :P[signature][hline]İmza.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bak Bak Burda! işte bu linkte aradığını bulacaksın.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hex editor kullanarak türkçeleştir.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Öne çıkan mesajlar