DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bone buyur abi oyunu tekrar oynamana gerek kalmadı hehehea :D www.justinsweet.com[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 05 Eylül 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 walla bence elmore'un ejderleri, lockwood ejderlerinin yanında çok basit hatta amatörce hatta çocuksu kalıyo.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Elmore'un çizimleri sade ve temiz. Pulları sayılıyor yani. Ondandır. Lockwood'unkiler blurdu carttı curttu derken daha değişik (kelime bulamadım) görünüyor.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Eylül 2004 09:46 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oeh bone konuyu yeni görüyorum, 2 saat sürdü bütün resimlerin açılması ama hay Allah razı olsun diyorum süper bir yaraya parmak basmışsın :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kaliteli şeyler çıkaran çizerlerin sayfalarını da paylaşalım madem, tek tek aramak lazım aslında bunlarda da bir çok Dragon resmi var, bir kısmı da yukarıda verilmiş zaten ama yine de bu başlık altında dursun unutulmaz; http://www.toddlockwood.com/ http://www.imagenetion.com/ bunu bilmeyen yoktur zaten, üstteki linklerde dragons, fairies diye bölümler var oradan bi ton resme gidiliyor http://www.larryelmore.com/[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eraq. lockwood'un ejderleri blurlu değil tam olması gerektiği kadar belirgin. resmin gerekli kısımları (ejderin portresi, pençeleri, kas yapısı) öne çıkarılmış. elmore'unkiler gibi her tarafı eşit ölçüde göze çarpmıyo. dolayısıyla lockwood ejderlerinin etkisi çok daha fazla. çünkü elmore çok daha grafiksel bi tarz kullanıyo. lockwood ise daha resimsel. ayrıca bariz bi şekilde locwood ejderleri üzerinde çok daha fazla düşünmüş. elmore'un ejderlerine göre bi 20-30 iq daha yüksek bi zeka var onun çizimlerinde. lockwood bütün ejderlerin anatomilerini belli bi sisteme göre çizerken elmore iki caramonu aynıyı geçtik birbirine benzer çizmekten aciz... (evet sevmiyorum elmore'u... :-p)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book [Bu mesaj Grudge tarafından 05 Eylül 2004 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ejderler beğensek de beğenmesek de bütün kültürlerde yılan soyundan geliyorlar. uzakdoğu kültüründeki ejderden tutun da ortadoğu kültüründeki ejdere kadar hepsinin aslı yılandır. şahmaran efsanesindeki şahmaran da yılandır ve efsanenin bazı şekillerinde bir ejder olarak bilinir (yöresine göre şahmeran). hatta genelde ejderlerin yavruları ilk önce yılandır, sonradan ejder formuna bürünür.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 05 Eylül 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hepsi birbirinden güzel..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah esti işte :) [/spo]
Creel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 elmore suck :P luis abimizdegüzel cizio dragonlari azcik urasirsa todlock zate asmish adam blacki saol urller icin eheh tembellik yapip yazmiodum yasa sen[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 +1 nerdeyse hepsini attım hemen arşivime. Bonecrusher teşekkürler. çok makbule geçti. eyvallah:)[signature][hline]I have no options left again.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 öah iyiymiş ama link verseniz daha iyiydi, bilgisayarın feleği şaştı haal kasıyo kendini zavallı şey resimlere bak(a)madan söylüyorum monster manueldaki resimler o kadar iyi değil, daha çok kanatlı ve kallavi dinazorlara benziyolar. en güçlü olmasına karşın en tipsiz gold misalen tabi silver ve red sağlam ona bişey demem derken resimler açılmış, bazıları çok tipsiz be.... resim resimdir tabii çekelim hepsini[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Lockwood un dragonları daha kaslı gözükürken elmorunkiler daha pullu ve daha dişli gözüküyolar gibi bi karşılaştırma yapcam valla[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ejderlerin ejderi Bahamutu unutmamak lazım malum tüm iyi ejderlerin tanrısı, platin ejderha.Ayrıca dnd de en saygı duyduğum zattır.[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet bone bunları link yapmak daha iyi olur bence de toplam 11 mb'mı ne resim var şu iki sayfa boyunca :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
erdemdanisman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yaw pardon ama burdaki resimlerde baya bir dragon lance gördüm. acaba onlari nerdne buldun. cünkü bir dl hastasi olarak resimlerini cok seviyorum. herne kadar cok güzel olmasalarda insanin okudugunu kafasinda canlandirmasini kolaylastiyior. yani su resimlerde tanisi knight i dwarfi raistlini lauranayi baya gördüm. abi süper ya :D
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bence ejderhalar hem bilge olmalı hemde vahşi ve saldırgan görünüşlü.Ama bilge olanları digerleri kadar tatlı durmuo:D Bide bişi sorcam alakasız olcak ama erdemdanismanin isminin altında ki o kırmızı şey nedir ve neden verilir çözemedim.Aptalca bi soru olabilir ama ne yapam:D
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 resmin üzerine gelirsen görürsün yeni üyeler öyle gözüküyor newbie işte bu ff deki bahamut buda gerçek bahmaut her ikisine şahene [signature][hline][b]God! Cover my back![u][Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 08 Eylül 2004 18:10 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 08 Eylül 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 üzerine mouse u getirip bir süre beklersen "yeni üye" yazdığını göreceksin :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 alttaki resim bildiin bi silver dragon. bahamut falan diil. draconomicondan.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Grudge, 08 Eylül 2004 18:21 tarihinde demiş ki: alttaki resim bildiin bi silver dragon. bahamut falan diil. draconomicondan. wizardın sitesinde resmin adı Bahamut ve Tiamat diye yazıyordu :/[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yok silver olan sacred warder of bahamut prestige classını almış öbürü de unholy ravager of tiamat draconomicon sayfa 98[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ahehea valla psp ile biraz kastım ama oldu miss gibi wallpaper Teşekkür etmesseniz silerim hosttan;)[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 umm gayet güzel olmuş...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 harbiden bone harika resimler hemen arşivime ekledim bende bize böyle bir hizmet sağladığım için sagol[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Öne çıkan mesajlar