Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk mı? Yemek mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Açık deil mi? Sizce?

not: bu konuyu sabha karşı çok aç bir haldeyken 3 kişi beraber açıyoruz. Ayrıca tutroil bölüünde köfte-ekmek konusunu açma gafletinde bulunduk. Ordakiler bizi azdırdı. E aşkla ne alakası var? Orda bir clasik konu gördüm aşk mı para mı diye. ona hitaben açtıhhh... :horace:[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Aşk.

Yemek olmasada olur.
Aşık olduğum kişiyi yerim.

edik: sabah sabah imla hatalarım.
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 09 Ağustos 2005 06:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne diyosun abi.

aşk mı yemek mi

mi ? alakayı kuramadımki ben

çorba mı kaşık mı desen daha bi seçimseldi
he bide aç ayı oynamazki yemek yemedin nası aşka gelicen
özünde yanlış sor cümlesi =P[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 09 Ağustos 2005 06:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aşksız yaşabilirsin ama yemeksiz yaşayamazsın mantığına bakarsak bir bakımda yemekler lezzetli oluncaa :D

son söz : Yemek[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 09 Ağustos 2005 07:26 tarihinde demiş ki:
uykusuzluga veriyorum boyle bir soruyu
ama aşkda degil yemekte.
para.

+1 diorum ama illaki bu ikisinden bir seçim diosan tabbiki yemek :Horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
sigara
yemişim hepsini
bi tane sigara olsa hepsinden vazgeçebilirim[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
aşk demiş aşık olduğum kişiyi yerim dmeiş :) yanlış aşık olduğun kişiyi yemek okadarda koayl deildir hem belki o kız senin bildiğin kızlardan deilse :P
ben yemek diyorum allah kimseyi aç bırakmasın sonra insan yemeye kalkıyolar.
Mesaj tarihi:
YAŞASIN YEMEK YEMEK![signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Mesaj tarihi:
ya para bi nebze o aşktan önce gelir tamam da
paradan sonra kesin aşk var sonra sex var sonra yemek var[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Yemek...
Aşk karın doyurur mu ?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
1 hava
2 su
3 yemek
4 sex
sonra belki aşk[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Mesaj tarihi:
yemekkkkk[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
önce güneş hava su, sonra bol gıda gelirr
akşamaa babacığım, unutma ülker getir!

önce güneş tabi, sevgilimin adı :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
Yemek... İnsan ihtiyaçları sırasında aşk nireeee yemek nireee...

Açlıktan ölürken(ciddi anlamda) yanınıza hayatınızın adamı/kadını gelse dönüp bakar mısınız ki....[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
yemek
yemek
yemek
:tebrikz:[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
  • Yeni Oluştur...