zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Açık deil mi? Sizce? not: bu konuyu sabha karşı çok aç bir haldeyken 3 kişi beraber açıyoruz. Ayrıca tutroil bölüünde köfte-ekmek konusunu açma gafletinde bulunduk. Ordakiler bizi azdırdı. E aşkla ne alakası var? Orda bir clasik konu gördüm aşk mı para mı diye. ona hitaben açtıhhh... :horace:[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Aşk. Yemek olmasada olur. Aşık olduğum kişiyi yerim. edik: sabah sabah imla hatalarım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 09 Ağustos 2005 06:43 tarihinde değiştirilmiştir]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yemeh... :D orf yahu bende gördüm onu ne köfte onlar öle ya... şimdi 3 saat minimum bakkal falan açılmasını bakle
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ne diyosun abi. aşk mı yemek mi mi ? alakayı kuramadımki ben çorba mı kaşık mı desen daha bi seçimseldi he bide aç ayı oynamazki yemek yemedin nası aşka gelicen özünde yanlış sor cümlesi =P[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Ağustos 2005 06:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yemek olunca aşkda gelir[signature][hline]Felix
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aşksız yaşabilirsin ama yemeksiz yaşayamazsın mantığına bakarsak bir bakımda yemekler lezzetli oluncaa :D son söz : Yemek[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 onu rewendor dememiş rewendor un bi arkadaşı demiş.[signature][hline]
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 uykusuzluga veriyorum boyle bir soruyu ama aşkda degil yemekte. para.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: tAKA, 09 Ağustos 2005 07:26 tarihinde demiş ki: uykusuzluga veriyorum boyle bir soruyu ama aşkda degil yemekte. para. +1 diorum ama illaki bu ikisinden bir seçim diosan tabbiki yemek :Horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sigara yemişim hepsini bi tane sigara olsa hepsinden vazgeçebilirim[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aşk karın doyurmaz tabiki yimah[signature][hline]Fire in the Darkness...
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aşk demiş aşık olduğum kişiyi yerim dmeiş :) yanlış aşık olduğun kişiyi yemek okadarda koayl deildir hem belki o kız senin bildiğin kızlardan deilse :P ben yemek diyorum allah kimseyi aç bırakmasın sonra insan yemeye kalkıyolar.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Basit bir cevabı war o da yemek..!![signature][hline]Self control; Breaks down..!!
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aşk. hem aşk kilo yapar mı?[signature][hline]my silence knows what your silence means...
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 YAŞASIN YEMEK YEMEK![signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hiçbiri (değişik bir cevap olsun)[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya para bi nebze o aşktan önce gelir tamam da paradan sonra kesin aşk var sonra sex var sonra yemek var[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yemek... Aşk karın doyurur mu ?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1 hava 2 su 3 yemek 4 sex sonra belki aşk[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yemekkkkk[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 önce güneş hava su, sonra bol gıda gelirr akşamaa babacığım, unutma ülker getir! önce güneş tabi, sevgilimin adı :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yemek... İnsan ihtiyaçları sırasında aşk nireeee yemek nireee... Açlıktan ölürken(ciddi anlamda) yanınıza hayatınızın adamı/kadını gelse dönüp bakar mısınız ki....[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tabikide yemek ... Açız aççç :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
unac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yemek yemek yemek :tebrikz:[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yemek[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Öne çıkan mesajlar