Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 solaris i unutamam aviator da uyudugum tek film :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: _Mikael_, 23 Temmuz 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Dream Catcher olabilir +1 ayrıca solaris baba filmdir naaptın bea[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 makas eller diye arıza bi film vardı iğrençmi ilginçmi orasını bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Gerab, 26 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: makas eller diye arıza bi film vardı iğrençmi ilginçmi orasını bilmem tim burton'u sanatinin doruguna tasiyan bir basyapit o igrenc die nitelemeyi uygun gordugun film[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 şu an ki en İİİİİĞĞĞREEENÇÇÇ film : "HİPNOS" sakın gitmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 alone in the dark (2005) boh be! oyunu ne guzeldi oysaki.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 war of worlds!! iiiiirenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: axedice, 17 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki: Neyse efendim benim izlediğim en rezalet film The Core'du. Öyle böyle değildi klişeler, mantık hataları. Eğlencelik holivud filmi, o kadar bilimsel olmasına gerek yok gibi savunmalar bile eriyor bu film karşısında. Cdsini falan bulursanız izleyin. Dünyayı Kurtaran Adam gibi sinema-televizyon okullarında böyle film çekilmez diye okutulması gereken bir film. Evet mantık hataları çok barizdi ama tek bir sebepten benim kötü listeme girmez The Core. O da şu: [spo1=Bu:]Kurtulduktan sonra kız ve erkek diğer bütün filmlerde olduğu gibi yiyişmiyolar. Budur abi.[/spo][signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Demişler cüneyt arkın filmleri kötü.Abi kötü olabilir ama , o filmler efsanedir.Mesela Dünyayı Kurtaran Adam , DÜNYANINen kötü filmi seçildi ; ama sonuçta filmi izlerken gülmüyormsun?Gülüyorsan nasıl kötü listene alıyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Komedi filmi olmadığı için olabilir mi ?[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Gerab, 26 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: makas eller diye arıza bi film vardı iğrençmi ilginçmi orasını bilmem izlediğim en iyi filmlerden biridir edward makaseller.jonny depp,tim burton[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: KuolemanN, 18 Haziran 2005 11:45 tarihinde demiş ki: -The Village ee ben bunu da çok sevmiştim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 söylendimi bilmiorm Batman Forever yüzyılın en kötü filmi seçilmişti.[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Alien 4 oyuncu kadrosu dşında boş bir filmdi Ripley falan çok garip olmuştu. resident evil 2 kesinlikle beklediğim gibi çıkmadı oyununu oynasam daha iyiydi.çoğu kişide aynı fikirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 signs ,ghost ship gibi bazı gerilim/korku filmleri.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 talented mr ripley'in üstüne kötü film tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 karanlik su'yuda eklemeliyim.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sings a başka beklentilerle gitmişler kötü film olduğunu iddia edebilir ama amacını çok güzel yerine getiren bir filmdi. izlemişler bilir. geceleri ne zmaan bi çatıya bakacak olsam orda bi siluet görmüş gibi oluyorum >8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 izlediğim en kötü filmlerden birisi kevin costnerın oynadığı waterworlddu ismi yhanılmıyorsam 2.side 2 gün önce gittiğim missed call-2- 1.nin tadından eser yoktu...Saygılar[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tabii ki Pearl Harbor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ilginç, hala filmlere önyargıyla yaklaşanlar cevap atmış :) Batman Forever ve Waterworld mesela imdb'den 5.4 puan almış. yani ortalama bir film. ne kötü ne de iyi. ortası işte. signs ise 7.1 almış, iyi bir film. eğer her "orta" filme biz burda kötü diyceksek, sayfalar yetmez, onu söyleyeyim.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ağustos 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Biraz önce Balalayka'yı seyrettim. Bence anlamsız gereksiz bir film. Boşuna zaman kaybetmişler.. Babam izlemişti sen de izle dedi izledim ve Pişman Oldum!.. Kısacası; KÖTÜ! Yorum; ZAMAN KAYBI![signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Vcd kiralayıp (sadece kutunun arkasını okuyup aldım) seyrettiğim bir film olan SUPERNOVA...Allahım sen koru..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kesinlikle Dracula3000[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dracula3000 isminden belli zaten gırgır bi yapım olduğu tost makinesi ismi gibi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar