Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kotu filmler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
_Mikael_, 23 Temmuz 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
Dream Catcher olabilir

+1
ayrıca solaris baba filmdir naaptın bea[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
alone in the dark (2005)

boh be!

oyunu ne guzeldi oysaki.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 17 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
Neyse efendim benim izlediğim en rezalet film The Core'du. Öyle böyle değildi klişeler, mantık hataları. Eğlencelik holivud filmi, o kadar bilimsel olmasına gerek yok gibi savunmalar bile eriyor bu film karşısında. Cdsini falan bulursanız izleyin. Dünyayı Kurtaran Adam gibi sinema-televizyon okullarında böyle film çekilmez diye okutulması gereken bir film.

Evet mantık hataları çok barizdi ama tek bir sebepten benim kötü listeme girmez The Core. O da şu: [spo1=Bu:]Kurtulduktan sonra kız ve erkek diğer bütün filmlerde olduğu gibi yiyişmiyolar. Budur abi.[/spo][signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Mesaj tarihi:
Demişler cüneyt arkın filmleri kötü.Abi kötü olabilir ama , o filmler efsanedir.Mesela Dünyayı Kurtaran Adam , DÜNYANINen kötü filmi seçildi ; ama sonuçta filmi izlerken gülmüyormsun?Gülüyorsan nasıl kötü listene alıyosunki
Mesaj tarihi:
said:
Gerab, 26 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
makas eller diye arıza bi film vardı iğrençmi ilginçmi orasını bilmem

izlediğim en iyi filmlerden biridir edward makaseller.jonny depp,tim burton[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
KuolemanN, 18 Haziran 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
-The Village
ee ben bunu da çok sevmiştim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Mesaj tarihi:
söylendimi bilmiorm

Batman Forever yüzyılın en kötü filmi seçilmişti.[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
sings a başka beklentilerle gitmişler kötü film olduğunu iddia edebilir ama amacını çok güzel yerine getiren bir filmdi.
izlemişler bilir. geceleri ne zmaan bi çatıya bakacak olsam orda bi siluet görmüş gibi oluyorum >8)
Mesaj tarihi:
izlediğim en kötü filmlerden birisi kevin costnerın oynadığı waterworlddu ismi yhanılmıyorsam 2.side 2 gün önce gittiğim missed call-2- 1.nin tadından eser yoktu...Saygılar[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Mesaj tarihi:
ilginç, hala filmlere önyargıyla yaklaşanlar cevap atmış :)
Batman Forever ve Waterworld mesela imdb'den 5.4 puan almış.
yani ortalama bir film. ne kötü ne de iyi. ortası işte.
signs ise 7.1 almış, iyi bir film.

eğer her "orta" filme biz burda kötü diyceksek, sayfalar yetmez, onu söyleyeyim.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ağustos 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biraz önce Balalayka'yı seyrettim. Bence anlamsız gereksiz bir film. Boşuna zaman kaybetmişler.. Babam izlemişti sen de izle dedi izledim ve Pişman Oldum!..
Kısacası; KÖTÜ!
Yorum; ZAMAN KAYBI![signature][hline] Make a difference in your future..
Mesaj tarihi:
dracula3000 isminden belli zaten gırgır bi yapım olduğu tost makinesi ismi gibi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
  • Yeni Oluştur...