Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya malcolm x de cook skilmistm ya bilmiom szce yarsina kadr dayanabilmstm...[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Silvester Stalone nin oynadığı tüm filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 17 Temmuz 2005 15:43 tarihinde demiş ki: said: axedice, 17 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Ama topikte gördüğüm genel hava çok daha kötüleri varken beğenilen filmlere karşı bir tavır takınılması. sırf beklentilerimizi karşılamadı .... kutluyorum kardeşimi...başarılar...catwomanı da beyendim ben nedense b,r sinema emekçisi olarak...ama haklısın...çok bilmek önemli...bildiğini bildirmek değil...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 türk filimlerinin 100 de 80 i kötü işte[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 afferin sana. bosuna konusuyor di mi millet.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ehüheh öle demek te yanlış dabi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: streamin, 18 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Rezalet Otesi ilk 50: . . . 39. Natural Born Killers - (1994) (Woody Harrelson, Juliette Lewis) . . . nerden copy paste yaptıysan??:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oha o lıstede gone ın 60 seconds var ama grınch yok..nası bı lıste o[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: helena, 17 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki: kill bill tarantinonun en iyi filmiydi. nasıl?reservoir dogs ve pulp fiction'dan iyi mi?ilk kez böyle düşünen birine raslıyorum, paticikte de çok nadir kullanırım şu işareti ama: O_o[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: helena, 17 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki: kill bill tarantinonun en iyi filmiydi. old boy'a gelince çok farklı bir yapımdı. daha önce bize sunulandan daha farklı olan işlere biraz daha "sempati" ile yaklaşmakta fayda var ki bu filmler gerçekten kaliteli yapımlar. o yine cabine fevere göre çok başarılı bi film[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu arada streamin, listelerde boğulasın inşallah! :D[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bayıcı rus filmleri ve gerilim maksadıyla cekilmis komedi gibi olan digiturkte showtimeda gece yarısı gösterilen filmler..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bir de bi aralar "Torque" icin en kotu film secilmis diyorlardi, onu ne alaka salladilar anlamadim. bence gayet guzel bir film tabi motorlar harbiden guzel ama abartmislar biraz :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bi aralar "Torque" icin de en kotu film demislerdi ama o adamlarin motorlardan ne kadar anladigindan suphe ediyorum. tabi film super birsey ama nerden ciktiysa en kotu film secmek[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sylvester stallone'un formula1 araba yarisli filmi meg ryan'in cinayet-gerilim filmi bunlar hayatta seyrettigim en kotu filmler, o kadar kotu ki isimlerini bile hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 matrix kadar mantık özürlüsü ama kendini felsefe falan die gostermeye çalışan başka film yok. Yaniiii en berbat MATRIX[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Katılmamak elde değil arkadaşa.. Saçma bir filmdi kendisi[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 House of wax..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tibette yedi yıl.. digerleri.. 13 hayalet.. vs vs..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: sir, 20 Temmuz 2005 00:39 tarihinde demiş ki: said: helena, 17 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki: kill bill tarantinonun en iyi filmiydi. nasıl?reservoir dogs ve pulp fiction'dan iyi mi?ilk kez böyle düşünen birine raslıyorum, paticikte de çok nadir kullanırım şu işareti ama: O_o evet bence kill bill daha güzeldi =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Luriel, 23 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki: House of wax.. [signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Kull the conqueror - Kevin sorbo mu ne oynuyodu hani şu Herkul dizisindeki hayatımda izlediğim en berbat film. Hele kral olma sahnesine bayılmıştım, bayıldığımdanda gerisini izliyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Dream Catcher olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 subterano.. izleyin ve kufredin![signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] terör=şalvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben kesinlikle closer derim nefret etmiştim gece 5 te inmişti beklemiştim o kadar sonra izleyip hüsran içinde uyumak...[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar