DioNea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 numanuma nın türk versiyonu koptum walla http://www.lagaluga.com/p/turkis_numanuma.html [Bu mesaj DioNea tarafından 08 Ağustos 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 azhuaah hadi komik de yeri bura diil
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehuaheuahzuhzuhzzuhauahauhauah :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pfffs, sux...[signature][hline]we r the n00bz
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :D:D:D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))pohhahahahaha[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kafecek'' team kill ''olduk :lol:
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahahaha igrenc bebeler ya :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :lol:[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 zuhaha :D olm arkaya astıkları sey yeter ya :D puhah
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kriz sonrası türk halkı iyice delirdi coştu resmen :lol: süper yapmışlar valla bende adam toplayıp yapıcam bişiler.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahah iğrençsiniz ya[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lol bu ne ya ses olmadan izledim adamlar koreografi kasmışlar euheuh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ııııııh başarısız be. aynı hava yok. orjinali geçilmedi hala adamın orda bilinçaltından dansetmesi komedi zaten[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok yapmacık olmuş dierindeki adam adeta kendini kaybediyordu... :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bide CMYLMZ 'ın dedi gibi... said: cmylmz 12.03.2004 Tarihinde G.O.R.A 'da demiş ki; TAKLİTÇİ OLMAY TAKLİTÇİ OLMA!! KENDİN OL BİRAZ... ÇIK DIŞArI ÇIK!!![signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 güzel olmamış önemli olan ağız hareketleri bunlarda o yok.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Geberin uleyn puhahahhaahahaha zuahaahahaaa :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İğgvenç[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 insanı böyle bişey yapmaya iten nedir? sağlık merkeziin reklamını yapmak mı?
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yabancı versiyonu efsane ama bu orta ve vasat arasında kalmış. nadiren güldüm[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cok salakca birsey olmus. buradan tebrik ediyorum arkadasları. turklere bunlar yuzunden tek yaptıkları calıp cırpmak diyorlar. sacma ötesi... yazık.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 vasat[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :lol:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar