ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sorun yok :D cok ii DL ydi :D[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 :D ama benimki 22,6 yla iniyo 256 adsl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arkadaslar 2048 baglantıyla explorer ile yaklasık 25-30 dakikada cektim. Flashla cekmeyin bence.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ühhüühhühühühhü Ne TestKnight a ne de eski KO ya girmiyor.yani exe calısmıyor tıklıosun ole kalıor :( edit:sadece bi restart attım sorun çözüldü :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 09 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Türkiye saatiyle gece 4'te açılcakmış.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 04:00 civarına denk geliyor ko forum da yazan saatin karşılığı ama bir güzellik yaparlar da önce açılır mı bilemem. Login failed (10061) vermesinin nedeni sunucunun bulunmaması yani server yok demek o yüzden endişelenmeyin server açılınca 10061 yada 10060 hatası vermiyecek, eğer başka bir sorununuz yok sa gireceksiniz.. arada bir kaç arkadaş normal char lar aktarılacak diyor bu konuda bir açıklama yapılmadı ko forum da yada site de sanırım ama yaklaşık 22 ağustos civarın da test in biteceği ve tüm serverların patchleneceği solentisi de var. Sonuçta 20 günlük bir test olacak sa her lvl dan adam olmak zorun da yani lvl 60 - 65 adam da olmalı lvl 1 adam da olmalı sonuçta her şeyiyle test edilmesi lazım. Tahminim epey bir uzar herkes lvl 1 den başlarsa 20 yada 30 günlük bir süre olmaz. bi de gıcık oldum 300 mb full client vermek yerine standart client in üzerine nie patch vermiolar.. o zaman 100 mb falan olurdu. neyse % 77 oldu bile 2 kere elektirik giti yarı da kaldı ama neyseeee[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StYle_r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 knight online ın sitesine girip e mail i ayarlayabilionuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Beyler benim gmail'e gelmemiş.Admin herkese gönderiyo mu?Beta tester olmak için ne yapmalıyım? Saolun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sanırım herkese yollanmıyo ama banada herkese geldikten 2 gün sonra geldi mail bekle bakalım az daha yoksa şansına küs serverlara yükleneceği zman oynıyacaksın [Bu mesaj icebreak3r tarafından 09 Ağustos 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Beyler benim gmail'e gelmemiş.Admin herkese gönderiyo mu?Beta tester olmak için ne yapmalıyım? Saolun .. icebr3aker arkadaşa mail gelmemiş, onun demek istediği nasıl tester olucaz bende cvp veriryim ona kardeş artık beta tester olmak için çok geç kaldın baya önce kapandı başvurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evvet bende aldım test Yipuuu![signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 buldum :) [Bu mesaj blackforest tarafından 09 Ağustos 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadaş saolsun bizde 2 kişi kullanıcaz aynı id i nasılsa 3 tane char seçme hakkın var ve charlar level 70te verilicekse 3 tane 70 charın olcak :D süper :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar