Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: BuRiAL_TR, 09 Ağustos 2005 09:14 tarihinde demiş ki: linki verebilirmi biri clienti indirmek için. http://forum.paticik.com/view.php?id=134696[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ke BeTa[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yav herkes indiriyo bi ben kaldım şimdi herkes aynanda indiriyo diye çok yüklenilmiş galiba servera ben indiremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nazar degemesin 256 baglantıya 25 kb ile inior :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Benimki hiç indirmiyo sevin sen yine :( Bi allahın iyi kulu şunu bi yere upload edip sunabilirmi bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mon Aug 08, 2005 9:05 pm Forum Admin Dear KE Test Launching is delayed due to Data Center Power Outage. We will announce the server status as soon as the problem is resolved. Thank you. oyunda olan war mı? yoksa bu gecikme devam mi ediyor[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bende secilmişim setup ını indirdim öğlen bir giris yapacam.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende seçilmişim. Şimdi setup ını indiriyorum. oyuna giren varmı? nası bişey?[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 link id ve pass varda . bu dosya inmiyo :S[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Clan=n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben indiriyorum valla. %5 oldu :D[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu test ne zamana kadar sürecek bilen varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 20 sine kadar diye bi söylenti var. ne derece doğru bilemem...[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 46 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sonunda inmeye başladı inşallah dediğiniz gibi lvl 70 felan olur. test bahanesiyle lvl 70 adam kullanmış oluruz[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=MyWashing.... LasombrA Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kabul edildim yehoooo hey ley ley oyo yo hey loly loy :D[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla bence o kadar sevinmeyin japkoda striper scorpionlarla ilgili bi quest vard1 quest tablosunda 5 M veriyodu scropionlarn icinden cikarttik onu gidip verdik sadece ve sadece 500 coin :D o anda o quest tablosunu haz1rlayan kisilerin ne annesi nede babasi kalmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu yere de üye oluyomuyuz olmuyosak emaile gelmeyenler ne yapcak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 muahauaa ewt banada gelmiş mail şu anda indiriyorum %9 yuru beah :) saat 15 te active olcum sanırsam :D[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1 dakikada %6 oeh hıza bak :) Yanlız interneti semirdim paticik bile zor açar oldum :D ahanda bunu yazana kadar %1 aldı yok yok %2 :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 333MB Ohanessss yuh ya DHL ile CD yollasalar ya :PPP Cok sey istedim galiba :D[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 OYNAYAMAYACAK BİRİ BANA ACC VERSİN LÜTFEN LÜTFEN YA DA 1 KERE BAKIP ÇIKAYIM YA GM DE İYİ HALT ETMİŞ BANA YOLLAMAMAKLA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şimdi biz şeçilmişler :PPP kaç gün test etcezz bunu?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 level 1 den mi başlıcaz şimdi?[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi bucuk satte downloa dettım bakalım aksam ebe gıdınce kurup bakıcam hadı hayırlısı merak ettıklerım var yanlız ne zmna kdr test edıcez ki ben cok meraklı deılım yanı sadece bakıp cıkıcam aresde pıyasayı kacırmak ıstemm cok oynak oldu serefsız sabah aksamı tutmuo ya sabah 800 ealdığınıaksam 11 gb den de satabılıon 500 e de dusebılıo bırı artık ares pıyasasına cozum bulsun greyhwak gırmıor pıyasa dalgalanıor adam işe yarıomus ya:D:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 allah kahretsin yyaaa DL durdu %11 de 5 dakkadır aynı yerde[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 22 ağustos a kadar test, ondan sonra normal serverlara uygulanacakmış...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar