Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KE beta test serveri acık!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 09 Ağustos 2005 09:14 tarihinde demiş ki:
linki verebilirmi biri clienti indirmek için.

http://forum.paticik.com/view.php?id=134696[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares
Mesaj tarihi:
Mon Aug 08, 2005 9:05 pm
Forum Admin
Dear
KE Test Launching is delayed due to Data Center Power Outage.
We will announce the server status as soon as the problem is resolved.
Thank you.

oyunda olan war mı?
yoksa bu gecikme devam mi ediyor[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Mesaj tarihi:
bende seçilmişim. Şimdi setup ını indiriyorum. oyuna giren varmı? nası bişey?[signature][hline]Server : Diez
Name : Asheroth
Job : Hunter
LeveL : 45
Clan : Yok
Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
Mesaj tarihi:
20 sine kadar diye bi söylenti var. ne derece doğru bilemem...[signature][hline]Server : Diez
Name : Asheroth
Job : Hunter
LeveL : 46
Clan : Yok
Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
Mesaj tarihi:
sonunda inmeye başladı inşallah dediğiniz gibi lvl 70 felan olur. test bahanesiyle lvl 70 adam kullanmış oluruz[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody:
Lvl=60... 61
Clan=MyWashing.... LasombrA
Job=Paladin.... Kasar Hood
Np=42xx....22xxx
Mesaj tarihi:
valla bence o kadar sevinmeyin japkoda striper scorpionlarla ilgili bi quest vard1 quest tablosunda 5 M veriyodu scropionlarn icinden cikarttik onu gidip verdik sadece ve sadece 500 coin :D o anda o quest tablosunu haz1rlayan kisilerin ne annesi nede babasi kalmisti
Mesaj tarihi:
muahauaa ewt banada gelmiş mail şu anda indiriyorum %9 yuru beah :) saat 15 te active olcum sanırsam :D[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_
LvL : 61
Job : Berkserker Hero
Server : Beramus
Mesaj tarihi:
1 dakikada %6 oeh hıza bak :)

Yanlız interneti semirdim paticik bile zor açar oldum :D ahanda bunu yazana kadar %1 aldı yok yok %2 :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
bi bucuk satte downloa dettım bakalım aksam ebe gıdınce kurup bakıcam hadı hayırlısı merak ettıklerım var yanlız ne zmna kdr test edıcez ki ben cok meraklı deılım yanı sadece bakıp cıkıcam aresde pıyasayı kacırmak ıstemm cok oynak oldu serefsız sabah aksamı tutmuo ya sabah 800 ealdığınıaksam 11 gb den de satabılıon 500 e de dusebılıo bırı artık ares pıyasasına cozum bulsun greyhwak gırmıor pıyasa dalgalanıor adam işe yarıomus ya:D:D[signature][hline]Nick: _TRibula_
Server: Ares
Clan:Non33dSome1
LvL:61
np:17xxx

------------------------
Nick: ::OverSouL::
Server: Ares
Clan:Non33dSome1
LvL:61
np:10xxx

---------------------------------------------
yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Mesaj tarihi:
22 ağustos a kadar test, ondan sonra normal serverlara uygulanacakmış...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
  • Yeni Oluştur...