SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kız arkadaşınızla tanışalı çok oldu evlenmeye karar verdiniz ama onun bakire olmadığını öğrendiniz . ne yaparsınız .ne yapılması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çok seviyosan evlen ama başka bişey varsa sana kalmış[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dikerim pardon diktiririm.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Örümcek kafalıysan bırakırsın. Senden başka birini sevmiş olamaz mı ? Benim düşüncem bu yani önemli olan seninle hayatını birleştiricek olmasıdır diye düşünüyorum ben .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne demek ne yapılması gerekir ? bişey yapılması gerekmez. sana kalmış kabul edip etmemek.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence onu sevdiysen geçmişe sünger çekip sevmişsindir onu öyle kabul etmişsindir ama senin dediğin gibi olursa bırakırım ayrı konu ama evlenmeden önce söylerse ayrı...[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence hiç önemli deıl de bu forumlar biraz deişmeye basladı son zamanlardır...Hayırdır...[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence birak ama bakire olmadigi icin deil sana yalan soyledigi icin birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bakire olup olmadığını anlamış olurum evlenmeden önce, zaten hiç farketmez, ben bakir olmadığıma göre, o da bakire olmayabilir.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Arthur_HellsFire, 07 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki: dikerim pardon diktiririm. Ehehh! Bu güzel olmuş...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sen bu amaç için bakirsen kızın bakire olmasını istemek hakkın ama hayatında sennde bişieler yaşamışsan istememelisin kandi adıma 2. sini seçiyorum ama hani bu doğrudur bunu yapmaluıyım zihniyetiyle diil ben 2. eşitlik ve aşk > sex olduğuna inanıyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sira katılıyorum sen milli olmadınmı oldun eea kadın erkek eşit değilmi eşit ... sorun yoktur o zmn[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Önemsemem.Seviyorsam evlenirim[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bakire bozarım bakireyle evlenirim biraz sert oldu ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Sawer, 07 Ağustos 2005 19:15 tarihinde demiş ki: bence hiç önemli deıl de bu forumlar biraz deişmeye basladı son zamanlardır...Hayırdır... Yaz aylarında bünyede libido ve adrenalin artıo. ondandır. :)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne güzel işte daha önceden de bi ilişki yaşamış, paylaşacak çok şeyi olan bir kız arkadaşım var diye düşünürdüm. ama tabi ben de o anda bakireysem üzülürdüm, ayrılmayı bile düşünebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Kıskanırım napacam aptal aptal işlerle uğraşmayın namus öyle olmaz kardeşim[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aramızdaki değer yargılarına göre karar veririm. Bana bakış açısı, beni sevmesi vb.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben kızla acaip iyi anlaşıcam, kafamız uyuşucak, mükemmel bi ilişkimiz olucak sonra bakire değil diye ayrılıcam. manyakmıyım ben? :-? ha "ben bakireyim" derde sonrada bakire olmadığı meydana çıkarsa o zaman başka...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Filozof, 07 Ağustos 2005 20:08 tarihinde demiş ki: ağzını burnunu kırarım. kızma ama çok sertsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Filozof, 07 Ağustos 2005 20:10 tarihinde demiş ki: öyle sevginin içine t........m. Ne sevgisi ulan? Önce namus gelir. eğer bakirelikte ısrar ediyorsan sen haklısın çünkü senin görüşün ama ağzını burnunu kırma olmaz insaniyete yakışmaz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 fake account acmayi biraksak diyordum?[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @Filozof : senden önce biriyle birlikte oldu diye senin namusuna noluyo? iyi o zaman hiç bi hatun kişi kimseyle birlikte olmasın. nede olsa hepside ilerde sevgilin olabilir. namusuna bişi olmasın. nasıl bi mantıktır bu ya beni daha tanımıoken biriyle birlikte oldu diye benim namusum kirlenio. alla alla ya..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 canı kavga etmek isteyen birisi galiba.. bırakalım kendi haline en iyisi[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Edit : sildim. [Bu mesaj Lonely tarafından 07 Ağustos 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar