Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

o.O

Mithr

Öne çıkan mesajlar

Bazi topicleri açmaya çaliştiğimda Tank Tank Dank Dunk Dunk Sesleri Çıkıyor Ve Sayfa Otomatik Kapanıyor.Ve O Topici Asla Okuyamıyorum.Dellencem Meraktan.Bunun Çözümü Nedir? Paticikten Kaynaklanan Bisimi Yoksa IE'den Mi?[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Spolyer la işte...][/spo]
Olmuyor bizde virüs scaan !![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !

[Bu mesaj Dev tarafından 09 Ağustos 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dev tarafından 09 Ağustos 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dev tarafından 09 Ağustos 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

fayyırfokssss

ya arkadaşlar kabul edin artık ne olur. ie dediğiniz şeyin işe yararlığından çok çok zararı var size. vazgeçin şundan. opera kullanın firefox kullanın. her gün zilyon tane spy kapıp sonra bunun temizlenmesi ile uğraşıyorsunuz. bilgisayar sorunlarının büyük bir kısmında ise ie dolaylı yoldan etkili. bunca insan boşuna yırtınmıyor bu konuda.

ie den geçişte zorlanabilirsiniz ya da bazı sayfalar size ie de göründüğü gibi görünmeyebilir -ki firefox'un bir bug'ı ya da hatası değil bu- ama alıştığınızda çok daha rahat edersiniz.

birde firefox ile dene bakalım. onda sorun çıkmazsa sorunun ie den demektir. sağlam bir taramadan geçirmekte fayda var bilgisayarını ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

hm oturup listelemiştim ben bunları bi konuda ama hatırlamıyorum. bul diyecem bulamayacan .. ehehe

aklıma gelenleri sayayım:

1- ie'nin sahip olduğu açıklar yok. çıktığından beri sadece 1 ya da 2 ciddi açığı oldu ki onlarda anında kapandı.

2- worm spy vs yemiyor. cache'ini tek dosya halinde tuttuğu için (temprorary internet files gibi değil yani) zararlı herhangi bir dosyanın çalışır halde bulunması gibi birşey söz konusu değil.

3- tabbed windows dediğimiz olay mevcut. yani tek pencere içinde 10larca pencere açabiliyorsun.

4- 100den fazla eklentisi var. bu sayede bire web browser olmaktan çıkıp çok yetenekli bir araç haline dönüşebiliyor.

5- sıkça kullandığım bir özellik olan kaynağı görüntüle kısmı colored text olarak geliyor karşıma. seviyorum bu özelliğini.

6- ie'de ki gibi sayfa içine gömülü herhangi bir media'yı almak için kırk saat uğraştırmıyor. page info adlı tool'u çok işe yarıyor gerçekten.

şimdilik aklıma gelenler bu kadar ... lakin daha fazlası daha önceden tatışmış olduğumuz firefox başlıklı konulardan birinde yer almakta. epey bir kişi epey bişeyler yazmıştı orda ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...