Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istek listem

Dela

Öne çıkan mesajlar

alsancakta tek katlı havuzlu kayaklı bir ev
bir yat
özel uçak
son model bir anadolu(mtv de modfiye ye uğramış hali)
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999... ytl para
tam kafadengi 2-3 arkadaş[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim?

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar paran olunca bence hayattan aldığın zevkler zamanla azalır . Ben asla herşeyim olmasını dilemem mesela sıkılır çünkü insan . Hobin olur mesela bişeyin koleksyonunu yapıyosun o kadar parayla tamamlıyorsun anında , ne heyecanı kaldı ? Hadi hobiyi büyütüp müze falan yaptın yine cebinden giden para senin için komik bi rakam . Hobinden soğursun yani bu en basit örneği ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

peki sonsuz bir hobiye ne dersin para hobisi sürekli toplicaksın harcicaksın azalcak artırmak için bitirmek için tekrar toplicaksın bu hobi nasıl :)[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim?

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

valla yarın 2 tane finalim onlar geçsin şöle bi güzel tatile çıkayım arada bikaç turist gelsin bide yaz sonunda bi kız arkadaş yapayım daha büyük zenginlik yok parayla alınabilecek şeyleride istemiyorum şuan[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

dondurma istiyorum.. eksi 12 derece olacak.. yanında kup istiyorukm.. uzun kuplardan olacak.. SÖZÜMÜ KESME! birde gümüş kaşık istiyorum, çaykaşığındna küçük olmayacak çorba kaşığındna büyük olmayacak..[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

5 tane gibson les paul gary moore signature.
5 tane fender stratocaster usa. sunburst
2 97-98 model mercedes sl 500 siyah ya da lacivert
1 z4
1 corvette
1 1961 mustang siyah
1 1971 mustang mavi falan olabilir
1 kilyos civarında villa.
1 polat residence ta stüdyo daire
1 green card
1 5.000.000$

bu kadar. bunları bana verebilecek olan var mı =)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmadık Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
www.dadeu.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...