uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 para harici yiyip kilo almamak istiyorum.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben büyüyünce traş olmak istiyorum..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Duz ; Duz istiyorum. Ayran ![signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ekmek istiyorum .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 alsancakta tek katlı havuzlu kayaklı bir ev bir yat özel uçak son model bir anadolu(mtv de modfiye ye uğramış hali) 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999... ytl para tam kafadengi 2-3 arkadaş[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim? White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 O kadar paran olunca bence hayattan aldığın zevkler zamanla azalır . Ben asla herşeyim olmasını dilemem mesela sıkılır çünkü insan . Hobin olur mesela bişeyin koleksyonunu yapıyosun o kadar parayla tamamlıyorsun anında , ne heyecanı kaldı ? Hadi hobiyi büyütüp müze falan yaptın yine cebinden giden para senin için komik bi rakam . Hobinden soğursun yani bu en basit örneği ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 peki sonsuz bir hobiye ne dersin para hobisi sürekli toplicaksın harcicaksın azalcak artırmak için bitirmek için tekrar toplicaksın bu hobi nasıl :)[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim? White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İstek listem bayağı bi kabarık.. Ama bir anda aniden almak istemem onları.. Ay da 50 milyar kazansam yeter yavaş yavaş alırım.. :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla yarın 2 tane finalim onlar geçsin şöle bi güzel tatile çıkayım arada bikaç turist gelsin bide yaz sonunda bi kız arkadaş yapayım daha büyük zenginlik yok parayla alınabilecek şeyleride istemiyorum şuan[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben cumhurbaşkanı olayım,örtülü ödeneğimde bol olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Benim isteklerim daha mütevazi. dünyayı yok etmek istiyorum mesela :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dondurma istiyorum.. eksi 12 derece olacak.. yanında kup istiyorukm.. uzun kuplardan olacak.. SÖZÜMÜ KESME! birde gümüş kaşık istiyorum, çaykaşığındna küçük olmayacak çorba kaşığındna büyük olmayacak..[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 heheheh *!yere düşüp ölür*[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ta-mam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ahah bana en yakın pastanenin numarasını bulun bzzzt czztt[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 5 tane gibson les paul gary moore signature. 5 tane fender stratocaster usa. sunburst 2 97-98 model mercedes sl 500 siyah ya da lacivert 1 z4 1 corvette 1 1961 mustang siyah 1 1971 mustang mavi falan olabilir 1 kilyos civarında villa. 1 polat residence ta stüdyo daire 1 green card 1 5.000.000$ bu kadar. bunları bana verebilecek olan var mı =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şu anda bi bardak uludağ gazoz.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 su anda tek istedigim hali saha macimin kesinlesmesi ve gidip bi an once futbol oynamak gercekten cok ihtiyacim var.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar