Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tomoe aslında erkek miş oda gaymiş yani hayat aprtneri ölünce intikam almak için kenshin i kesmeye geliyor misato ise kafayı takmış aoshi sama die pekı dıceksınız bunanr kaoru ıle nıe evlendı Meiji hukumeti gay ligi yasaklıyor kenshın de polıs tarafından bılınıyor kenshın hukumetle takışmamak ıcın evlenıyor mecburen zaten hiko usta 16 kusur yıl baktıgı ogrencısıne gay dıyorsa bitmiştir artık olay :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Viktor, 06 Ağustos 2005 00:21 tarihinde demiş ki: tomoe aslında erkek miş oda gaymiş yani hayat aprtneri ölünce Nerden Bilion Bea Kontrol Mü Ettin...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: KenshinHimura, 05 Ağustos 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hieeyyttt Dağıtırım Len Burayı...Nargile Bile Kırarım Üstüne.Adam Çatır Çatır Kaourudann......Ehem Açtırmayın Azımı Peki Kenshi Kimden Len Sütcüdenmi... kırdı bizzat tanık oldum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [Bu mesaj BullDoG tarafından 06 Ağustos 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lol bone süper bir konuya barnak değdirmiş.. :-p evet maalesef bazı karakterleri cool yapalım diye hiç konuşturmuyorlar ama tam tersine bir odun hissiyatı veriyor bu. konuya güzel bir örnek olarak da gungrave'den başroldeki brandon'ı göstermek isterim. bölüm başına üç kelime ediyordu adam.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bir de sürekli aynı replikleri tekrarlayan karakterler var onlar daha beter. Mesela Hellsing deki Victoria. He is not a human diye diye beynimi ütüledi. En gıcıkları ise Naruto daki Sakura. Kız sorgusuz sualsiz suratının gözüktüğü her sahnede sasuke-kun diyor. Deli etti beni. Yolda görsem dalıp kırıcam ağzını yüzünü.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aslında dikkatle izlerseniz sano da gay..zaten normalde sanosuke çaktırmadan bizim kenshine asılmaya pas vermeye calısıyor ama kenshin 3 cinsiyetlilerden oldugu için erkeklerden bıkmış..savaş zamanı hevesini almış..şimdi hatunla evlenıncede sano kızıyor hindistana gidiyor.. sonra gelıyormus ama saclar uzamıs daha seksi olmus falan:D caktırmadan söliyim bir ara sanoya bir kopek takılmıstı..işte o an içimi muthiş bir korku kaplamıstı.."yuh artık kopek sendemi!!!":D demeden gecememıstım...:) *ikiye ayrılan taşı alır izolabantla yapıştırıp voleyi koyar*(artık kime gelirse:D)[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: BonePART, 04 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Ya burda bi oneriyi gorup butun Initial D serisini cektim gayet guzel elenceli bi seri araba yarısları felan arabalar biraz daha tanıdık seyler olsa(corollalar imprezalar felan) daha guzel olurdu ama olsun dedim. Ama gene geldi basıma ya Katsumi de konusma ozurlu. Ya abi anamadıgm butun bu japon ahalisi bilmiyosan sus adam sansınlar felsefesini mi secmis ulan kucuk emrah bile en azından amcası annesine sarkınca "ama amca baba yarısıydı " diye senin kız arkadasını millet goturuyo sen arabaya ver kendini. Konus sinirlen ot olma ya. AAAA gene delirdim. Kenshinde boleydi. Tiksiniyorum duygu ozurlu konusma ozurlu anime charlarından bone diyorsun ki herkez Fma Edward elric gibi olmalı yani.. haklısın ama rei ye laf yok pls..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Sübyan...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eldric fena deeldi ya konsuuyodu yanında kız wardı ay aman diye kacmıyodu abi odun olmak mıdır iş yapan japonyada bu arada kac basıyo kı zkaldırıyop mu diye sormyuolar araba toyota trueno cunku bilenler icin renault springin aynı kasa nerdeyse[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Höyt bende uyuz oluyom. Ama sadece anime karekterlerine değil tüm film camiasındakilere...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hinata :)[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hinatanın nesi war yaw..[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar