zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 napalım abi t630 anca bu kadar çekio :) ışık olsa ben neler çekerdim ama olmuo :D gündüz çekseydim keşke :D karanlıkta çekemio makina :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lpn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bu güne ait fotolar ve birde ilk defa bizim bu günki buluşamamızda yapılan video çekimini sizlere göstereyim . Buyrun :: [spo1=Fotoşşş] [/spo] ------------------------------------------------------------- [spo2=Video]Bugunun ufak bir videosu UYARI :: Sadece real player veya quik time ı olanlar izleyebilir!:: Pati Ankara :: =0= [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Eee beyler bu kadar mı? Naaptınız? Nasıl geçti? Bowlingte kimler yendi? vs vs vs. Ses verin ulen![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oynamadik bowling, madmaximus un israrlarina ragmen. ama tabu oynadik ve biz yendik tabiki, ben soulbringer,wildpervert,horrible ve zgrw grubu olarak =) madmaximus ellerinde olmasina ragmen kaybetti karsi taraf, heh.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Güzel. Geçen seferki kadar kalabalık deildi herhalde. Öle mi?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ah be... üzgünüm.. bi arkadaşımın yanında olmam gerekiyordu gelemedim. Bir dahaki sefere gelmeyen top olsun :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hani nerde bowlinginiz? o kadar bikbik ettiniz sonra gittiniz oturdunuz geldiniz yine di mi?? ah işte yine deneyimli bir organizatörün yokluğu çekiliyor belli ki :P[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bana kaldi yine grup, hehe =) bende istemiyodum bowlingi acikcasi, digerleri gibi. bir tek madmaximus istiyordu, gitmedik o yuzden. sanerix efendi, gelicem deyip gelmeyene organizator demiyoruz biz =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 okuyun efenim okuyun gelirim belki yazıyor orda, netekim bilkente gelseydiniz gelecektim. valla çatır çatır yaptık biz organizasyonumuz allahına kadar, ha bi de "gelicem diyip gelmeme" olayını hiç ağzınıza almayın dojorel efendi isterseniz LOL :P[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 o da dogru aheaha. hem ben organizator degilim ki. oyle bisiy mi demisim =) *! kivirir*[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Şubat 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Dojorel, 19 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: oynamadik bowling, madmaximus un israrlarina ragmen. ama tabu oynadik ve biz yendik tabiki, ben soulbringer,wildpervert,horrible ve zgrw grubu olarak =) tırtıklı bişey...:-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 19 Şubat 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 19 Şubat 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Dojorel, 19 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: oynamadik bowling, madmaximus un israrlarina ragmen. ama tabu oynadik ve biz yendik tabiki, ben soulbringer,wildpervert,horrible ve zgrw grubu olarak =) madmaximus ellerinde olmasina ragmen kaybetti karsi taraf, heh. Bi daha yardim eden topez olsun konusun leyn neler yaptim sizin takim icin ben haberinis yok masanin dili olsada konussa. Ben olmasaydim yenemesdiniz. cook buyuk adamim cooook. Ihihiih Megolomanyahlar gibinim falla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 cidden iyi yardım edio zerokull :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 zaten zero bi geldi oyunu direk bitirdi abi :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bunlarda benim çektiğim fotolar. Albümede koydum hepsini. Kırmızımsı olan fotolar gece görüşü ile çekildiği için net çıkmamış kusura bakmayın artık:) [spo1=Fotolar](album:7038) (album:7039) (album:7040) (album:7041) (album:7042) (album:7043) (album:7044) (album:7045) (album:7046) (album:7047) (album:7048) (album:7049) (album:7050) (album:7051) (album:7052) (album:7053) (album:7054) (album:7055) (album:7056) (album:7057)[/spo] [Bu mesaj flameeye tarafından 19 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Zerokull, 19 Şubat 2005 23:00 tarihinde demiş ki: said: Dojorel, 19 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: oynamadik bowling, madmaximus un israrlarina ragmen. ama tabu oynadik ve biz yendik tabiki, ben soulbringer,wildpervert,horrible ve zgrw grubu olarak =) madmaximus ellerinde olmasina ragmen kaybetti karsi taraf, heh. Bi daha yardim eden topez olsun konusun leyn neler yaptim sizin takim icin ben haberinis yok masanin dili olsada konussa. Ben olmasaydim yenemesdiniz. cook buyuk adamim cooook. Ihihiih Megolomanyahlar gibinim falla Zerokull haklı olmasa zor yenerdik ;) Süperdi ama bulusma çok eğlewndim ben gelen tüm arkadaşlara teşekkürler...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: zgrw, 19 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: Dojorel, 19 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: oynamadik bowling, madmaximus un israrlarina ragmen. ama tabu oynadik ve biz yendik tabiki, ben soulbringer,wildpervert,horrible ve zgrw grubu olarak =) tırtıklı bişey...:-) hımmmm varis![signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 wallaha daha çok organize olunucak daha planlı programlı olucak bişiler daha ayarlamak lazım aslında çok güzel vakit geçirdim şahsen.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Gerisi de gelicek canım bunların =) Hele bi ilkbahar gelsin havalar ısınsın.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ohoo havaların ısınmasını beklersek... yapalım en kısa zamanda.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bunun bide eskisi olucaktı bulamadım ben onu silindimi ne oldu? Yemek falan yediydik gene.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar