zamo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Bende Philips CD-RW var.Cd yazmak için hangi programı ve hangi marka cdyi öneriyorsunuz?Amacım çok hızlı olmasa da cdyi yakmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whispertouch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 NT (nortech) cd'ler hem ucuz hemde işini görür. 100Cd + 100kap 38 milyondu bir ara. Yazma programı olarak Nero BurningRom gayet güzel. Ben Nortech'lere 24x'e kadar zorladım ve yanmadılar güzel o bakımından. Ama uzun ömürlü olsun istiyorsan Cd'lerin (mesela 100 yıllık) TDK gibi kalitesi yüksek Cd'ler kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Bi de cdnin kalitesine göre hızla yazan programlar varmış.Hangisi en doğru tahmini yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whispertouch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Oyle bir sey bilmiyorum;CD'nin kalitesini belirleyip ona gore yazan program. NeroBR her halukarda işini görür bence. Bu arada benim CDRW LG, Philips'de 24x'de yakmaz herhalde NT. Hem CD yakmaktan korkma ucuz oluyorlar. Ama çok ucuz diye ayna gibi iki tarafı parlak ve neredeyse şeffaf cd'lerden alma, tamamiyle problem olabiliyorlar yanma konusunda ve bazı Cd-Rom'larda okuma durumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 nero'dan şaşma burning util olarak. easy cd creator falan sisteminle cinsel temasa geçmek istiyor. tabi sistem rıza göstermese de mecbur kalıyor. sonrası malum, kısa zamanda yeni sistem...[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 cd olarak da 100'lük princo pketlerinden al. hem ucuz hem kaliteli. sorun yaşayanı görmedim henüz.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Nerden dl edebilirim download.comda bulamadım.Yani var da dl etmiyor hata veriyor. [Bu mesaj zamo tarafından 06 July 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Princo CD + Nero Burning Rom CloneCD diye bir programda duydum ama onu hiç denemedim[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ner+clonecd cloncd süper bi program sadece cd den cd ye kopyalamak için yapılmış kolaycacık bir arayüz hıphızlı yazıp geçior direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whispertouch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Nero'yu aslinda google'da aratip bulabilirsin. Link bulursan direk Kazaa veya Imesh'den indirmeni tavsiye ederim ama hata payı oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 nero[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar