Razien Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 10 dakika öncesine kadar yatakta uyuyordum , birden babamın telefon görüşmesinden gelen sesler nedeniyle uyandım.Benim hep gizli dinleme huyum vardır , ve yine dinlemeye başladım. (annem evde yoktu) Babam telefonda birisiyle : Sevmiyorsan bir daha arama ,sana hasretim,şu anda yataktayım, ayın 15inde geliyorsun değil mi .... vs şeklinde konuşuyordu .Emin olmak için babamın ağzını yokliyim dedim : Bir insan aynı kadını 30 yıl sevmek zorunda değil başkasını sevemez mi ? Gibi cevaplar verdi , ve bende aldattığına kesin olarak inandım, ve içimi buraya dökmek istedim.Sizce ne yapmalıyım anneme söylemeli miyim? Yoksa herşeyi olduğu gibi bırakmalı mıyım?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 07 Ağustos 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Üzücü bir durum ayrılık takip edebilir. ps:kişisel[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: kingpin, 07 Ağustos 2005 17:35 tarihinde demiş ki: ps:kişisel [signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Böyle birşey warsa annen farkeder,belki de baban söyleyecektir.bence karışma. belki de böyle bişey yoktur.. kötü bi durum.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 annen zaten anlayacaktır bir süre sonra da.. söylersen çok kötü günler seni bekliyor emin ol. bence mümkün olduğunca söyleme.. oluruna bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Annene söylersen işler ortaya çıkacak, kabaracak iyice. Ama annenin de bunları bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. Bundan sonrası çok daha kötü gözüküyor ama zaten kaçınılmaz, tünele sokmuş zaten çoktan baban durumu, ucuna kadar gideceksiniz artık. Bence söylemelisin. Ama şimdi değil, kesin olarak emin ol. Bence hala belli değil durum. Yani baban bir akrabası ya da başka biriyle konuşmuş olabilir, sen sorunca da kafaya almış ya da ne bileyim soruna kızdığı için ters cevap vermiş falan da olabilir. Biraz daha emin ol sonra...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 07 Ağustos 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 böle durumlar yaşamış biri olarak ufaktım o zamanlar şu saatte öyle bişi olsa direk babama dalardım. edit:bir insan bir kadını 30 yıl sevmek zorunda değil aşk denen şey belirli bir süre sonra yok oluyor zaten ancak karşılıklı saygı denen bişi var. [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 07 Ağustos 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Afedersin ama baban resmen seni ve anneni uyutuyor.KazandIgI paranIn belki de cou ona gidiyor gelceini tehdit ediyor bir an once bitmesi gereken bi$eyler war bence..[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Kingpin'in dediğini 4 sene önce yapmıştım zamanında, zaten yuvayı yıktıktan başına gelmedik kalmadı. Annem içki komasına girmişti. Evden ayrıldı peder, annem ve ben yaşıyoruz şimdi o gittikten sonra huzur geldi eve. Babana sertçe bir konuş, aklı başına gelsin, bunu yapanların iki yakası bir araya gelmediğini de anlatırsın. [Bu mesaj Mino tarafından 07 Ağustos 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 babanla konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 :([signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Annene de hemen iletme, olmadık sonuçlar olur sonra benimkinin başına gelen gibi. Aranızda halletmeye çalışın şu işi, biraz fiskeden bir şey olmaz, gerçekten etkili oluyor. Kafaya saksı düşermiş gibi. Baban lan o manyak mısın deme, benimki yola gelmişti ekonomik baskı olayında vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kingpin nin dediği gibi gucun yetiyosa ağzını burnunu duzelt yetmiyosa da gir benim gibi[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 *!Stunned* Babanla üstü kapalı bir şekilde konuş, annenin bilip bilmediğini ince bir şekilde yokla. Belki annen biliyordur fakat "katlanma" yolunu şeçmiştir. *!Açık kalmış ağzını kapatır*[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 En Kötüsünü Göze Al...Hiç Bişi Olmas Mrk Etme ...Ben 10 Kusur Senedır Annemle Yaşırom...Merk Etme Ne Gerekiosa Yap..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aynı olay benim başımada geldi.Fakat o zamanlar çok küçük olduğum için durumu kavrayamamıştım.Sonunda annem fark etti zaten. Bence rewendorun dediği gibi iyice emin ol kesinleşmeden birşey söyleme derim ben.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bencede sen annene söyleme hemen.annen zaten anlıcaktır yakında,kadınarın içgüdüleri kuvvetlidir böyle konularda.çok üzücü i durum,ama bunlar hayatın gerçekleri sanırım:([signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: dasaaa, 07 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki: *!Stunned* Babanla üstü kapalı bir şekilde konuş, annenin bilip bilmediğini ince bir şekilde yokla. Belki annen biliyordur fakat "katlanma" yolunu şeçmiştir. *!Açık kalmış ağzını kapatır* Bu işin katlanması olur mu dasaaa ya? Suçlu kişi haklarını öder evden çeker gider, böyle aile saadeti mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bir beyin fırtınası sonucu olasılıklar dahilinde gözüken ancak burada yazılmanış bir şıkkı gündeme getirmeye çalıştım sadece... Ancak emin değilim! Açıkçası hiç emin değilim... Bilmeden konuştum diyelim. Sadece Türkiye'de bazen böyle "katlanma" olayları olduğunu duyduğum için söyledim. Tırnak içine de almıştım bir önceki mesajda... Çok kötü, gerçekten çok kötü :-? Şahsi fikrim değil yani Şahsi fikrim aldatmanın "alçakça" olduğu şeklinde ancak çözüm üretmiyor tabi :( [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok kotu bi durum soyleme bence aile dagilir.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yapmayın etmeyin arkadaşlar ya, zaten babası dağıtması için zemini hazırlamış bile, saklayarak nereye kadar gider. Boşanma davası açılır, telefon dökümleri incelenir, şahitlik de yapılır ve tazmin edilir. Bizimki böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Babanla konuş..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 babanla konus..ayrilmazsan sölerim tarzi,sonra sölersin.annenin bilmesi lazım bunu..ayrilacaksada ayrilsinlar abi yuva kolay yıkılmaz ayrilma olai haric.de annenin tutumu önemli olacak.bunada brs onlar karar verecek.sen peder beyle bi konus bakalım[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 o insan icin nasil bi yikim bi anda anne babanin ayrilmasi bunu dusunun bide.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benım annemle babam da ayrılmıstı 2 sene once ve annem babamlada gorusmemı yasakladı ..Gene gızlıden gorusuyorum tabı babamla ama napalım hayat ıste devam edıyor...Benden sana once babanla konusup annenle konusmasına zorlaman olucaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar