Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aldigim haberlere gore 302 puan yapmasina ragmen ozel kontejyanla okulumuza dahil olmus Aysun Kayaci. babama soyleyim hemen kardesimi evlatliktan reddedip bi x5 alsin. hayirli olsun sabancililar.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ayrica bu maratonda Alexi_Septimus'u gecen Aysun'u tebrik ediyorum.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Milli eğitime vermedim en azından.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aysun Kayacı evlenmedi mi zaten ne sulanıyorsunuz :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Ağustos 2005 16:10 tarihinde demiş ki: Milli eğitime vermedim en azından. lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Dela dualarini allah kabul etti gerisini kendin getirmen lazim artik :) ben koça giriyor diye duymustum..[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 x5'in modasi gecti ehueh infiniti lazim olmadi illa alman olsun diyorsan cayenne Q7 de yolda :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaşadınız be.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yeditepe ve sabanci yazmış die duymuştum demek sabancidaymış[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tekrar okuma şansım varmı? master yapacam[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hmm ben de İstanbul veya Koç diye duydum... Bunla aynı salonda sınava girmek nasıl olurdu kim bilir... En azından Aysun Kayacı'yı matematik sorusu çözerken gören 40kişiden birisi siz olurdunuz...(saçmalıyorum sanırım... can sıkıntısı)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 302 :) hmms simdi unilerde abi aysun seni geçmiş geyiği dönecek[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ders notu, fotokopi vs zorlanmayacağı kesin... Hocalarda müsamaha gösterirler buna... Sınavdan sınava gelir okula herhal. Ama sınıfta manken olması iyidir :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sabancı'ya yerleşmiş olsa bile, şimdiden bunu bilemezsiniz bir. o puanla sabancı'ya yerleşmesi pek mümkün değil, kılpayı belki olabilir bu iki. özel kontenjan diye birşey söz konusu değildir, yetenek sınavı gerektiren bölümler harici bütün bölümlere yerleştirmeleri ösym yapmaktadır, babası bakan olan bir arkadaşım bile kendisine imtiyaz sağlayamadı bu konuda bu da üç. (ama dela için güzel bir fantezi, buna itiraz etmiyorum.)[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 derslere girmez o[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet arkadaşlar derslere hiç girmeden kitap bile açmadan nasıl üniversite bitirilir önümüzdeki yıllarda bunu deneylerle görücez..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yalan olacak, hiçbir şey göremeyeceksiniz. yalan zaten. tipik dela.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Ağustos 2005 16:10 tarihinde demiş ki: Milli eğitime vermedim en azından. Ahuahu kopardın !![signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: silencer, 07 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki: o puanla sabancı'ya yerleşmesi pek mümkün değil, kılpayı belki iyi iyi yeditepeye gelsin ozaman =)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Alexi yarmış zuhahaah...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Dela, 07 Ağustos 2005 15:56 tarihinde demiş ki: ayrica bu maratonda Alexi_Septimus'u gecen Aysun'u tebrik ediyorum. ahahah alexide özel kontenjan açtırcak bi fizik olduğunu sanmıyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bekleyin yatay geçiş yapıyorum odtüden. Zaten bisürü tanıdık vardı orda[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oha 1 puanla geçmiş beni fasdghg[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Puani yetmez lan simdi farkettim, sevinmistim ben de kizcagiz adina bana kavusacakti :([signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Ağustos 2005 16:10 tarihinde demiş ki: Milli eğitime vermedim en azından. USTAD LAFI KOYMUS :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar