Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aysun Kayaci Sabancida!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aldigim haberlere gore 302 puan yapmasina ragmen ozel kontejyanla okulumuza dahil olmus Aysun Kayaci.

babama soyleyim hemen kardesimi evlatliktan reddedip bi x5 alsin. hayirli olsun sabancililar.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
Dela dualarini allah kabul etti gerisini kendin getirmen lazim artik :)
ben koça giriyor diye duymustum..[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Hmm ben de İstanbul veya Koç diye duydum... Bunla aynı salonda sınava girmek nasıl olurdu kim bilir... En azından Aysun Kayacı'yı matematik sorusu çözerken gören 40kişiden birisi siz olurdunuz...(saçmalıyorum sanırım... can sıkıntısı)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
Ders notu, fotokopi vs zorlanmayacağı kesin... Hocalarda müsamaha gösterirler buna... Sınavdan sınava gelir okula herhal. Ama sınıfta manken olması iyidir :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
sabancı'ya yerleşmiş olsa bile, şimdiden bunu bilemezsiniz bir. o puanla sabancı'ya yerleşmesi pek mümkün değil, kılpayı belki olabilir bu iki.

özel kontenjan diye birşey söz konusu değildir, yetenek sınavı gerektiren bölümler harici bütün bölümlere yerleştirmeleri ösym yapmaktadır, babası bakan olan bir arkadaşım bile kendisine imtiyaz sağlayamadı bu konuda bu da üç.

(ama dela için güzel bir fantezi, buna itiraz etmiyorum.)[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar derslere hiç girmeden kitap bile açmadan nasıl üniversite bitirilir önümüzdeki yıllarda bunu deneylerle görücez..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
yalan olacak, hiçbir şey göremeyeceksiniz. yalan zaten.

tipik dela.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 07 Ağustos 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
Milli eğitime vermedim en azından.

Ahuahu kopardın !![signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Mesaj tarihi:
said:
silencer, 07 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
o puanla sabancı'ya yerleşmesi pek mümkün değil, kılpayı belki

iyi iyi yeditepeye gelsin ozaman =)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 07 Ağustos 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
ayrica bu maratonda Alexi_Septimus'u gecen Aysun'u tebrik ediyorum.

ahahah
alexide özel kontenjan açtırcak bi fizik olduğunu sanmıyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Puani yetmez lan simdi farkettim, sevinmistim ben de kizcagiz adina bana kavusacakti :([signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
  • Yeni Oluştur...