Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapanış Sayfası @ Teknoloji Televizyonu


d_k_a

Öne çıkan mesajlar

çok güzel,eğlenceli bir program.2 tane eleman pc başında e-mailleri,msn'leri okuyor siteler tanıtıyorlar vs.daha yeni bir program olduğu için çok şey yok ama ilerki programlarda derin olarak donanım,yazılım,oyun vs inceleyeceklermiş.
program 24:00-02:00 arası teknoloji televizyonunda[signature][hline]Where Is My Mind?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir oyun tanıtımları izlemiştim.Adam dalıp gitti öylece =)

Ayrıca aşırı amatörce anlattılar.Umarım daha güzel olur[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
ben hiç zevk almıyorum. kel olan adam nonoş kapalı bir tip. o kadar mesaj atıyorum uzun uzun yazıyorum. sadece kısalarını okuyor adiler. çok uyuz oldum, rezil ve iğrenç muhabbetleri var.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geyik saçma salak espiriler yapıyorlar en azından biraz daha kaliteli olabilir.
Bazen oyun oynarken apışıp kalıyorlar.
Amatörce hazırlanmış.

Ama

Gece geç saatlerde izleyecek birşeyi olmayanlar için uygun bir program o programı izlerken uyumak güzel oluyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta bi ara izledim akillarinca hackerlarla dalga geciyorlardi . adamlara atilan mesajlar komik , onlarin o mesajlara verdikleri tepki daha bi komikti. ayrica yaptiklari espriler "bööööö" dedirtecek cinsten . bir sey anlatirken 3 kelimeden biri "surda gordugunuz gibi soyle oluyor falan filan kem kum" adam gibi bir sey anlatamiyorlar. insallahilerde gelistirirlerde kendilerini oturur izleriz ama o kel oldukca izlemem sanirim cok kil bi eleman[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 08 Ağustos 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
gecen hafta bi ara izledim akillarinca hackerlarla dalga geciyorlardi . adamlara atilan mesajlar komik , onlarin o mesajlara verdikleri tepki daha bi komikti. ayrica yaptiklari espriler "bööööö" dedirtecek cinsten . bir sey anlatirken 3 kelimeden biri "surda gordugunuz gibi soyle oluyor falan filan kem kum" adam gibi bir sey anlatamiyorlar. insallahilerde gelistirirlerde kendilerini oturur izleriz ama o kel oldukca izlemem sanirim cok kil bi eleman


+1 aynen öyleler 2 şaklabanı çıkarmışlar son derece amatörce bir program sunuyorlar. Ama izleyenlere yetiyordur.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi oyunları geçemiolar, kendi çaplarında espri yapıp "hiç kız arkadaşımız olmicak :(" die düşünüolar gibi gelio bana. programa güneş gözlüüyle çıkıp boş muhabbetler yaparak ve oyun oynayıp geçemeyerek iş yapıolar ve çoğu insanda başka seçeneği olmadığı için seyredio, ama ilerde iyi olur işalla. bkz. g4tv miydi neydi of bi çekse uydu :([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
octopus, 08 Ağustos 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
"hiç kız arkadaşımız olmicak :(" die düşünüolar gibi gelio bana.


Ahahah cidden ama ha.. İki tane bilgisayar nerdi asosyal tipi koymuşlar bi rezil espiriler...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kel heralde bi ara level yazarıymış, belli zaten. Komik olmaya çalışıyolar ama olamıyolar, programa msn, forum vs ile katılan seyirci de level-okuyusu-akıllı insanlar olduğundan program bence zevksiz. Ama format güzel, daha yaratıcı akıllı sunucular ile daha iyi seyirci de katılır, program o zaman zevkli olur.
Bir keresinde kel adam yoktu onun yerine daha zayıf bi kel vardı. (Intro game mi ne onun snucusu hani bawls diye bi içecek reklamı yapıyolar, gülmekten yarılıyorum) (Hatta amorphis tshirtü giymişti) Program aşırı komik ve zevkli oldu.
Böyle adamlar sunsa, ultra bi program olur kaçırılmaz, hatta msnden katılırım bile. Ama level dergisinin basit muhabbetlerini taşıyan programdan da zevk almama imkan yok.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...