Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manowar Türkiye'de !!!

requem

Öne çıkan mesajlar

yarın büyük gün hadi bakalım..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

karar vermedim ne giyecegime, siyah jöleli saç, keçi sakal şeklinde olacagım, ne giyecegimi de yarın söylerim

tek gidiyorum, patiden tek gidenler varsa 3-4 kişilik bir grup oluşturabiliriz belki, özelden gelirseniz msn ve telefon verebilirim

festival alanına da saat 6-6.30 gibi iştirak etmeyi planlıyorum bu arada=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi sanırım cleglaw orda pankartla durcak paticik die onun yanına gideriz olmadı ben zaugnayı bulurum herharl tnaıırm yani
ben de işte böle 16 yaşında manowar tişörtlü esmer saçlarımı da jöleleri mbakalım hafif sakal war öle yani[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

evet hafiften hazırlaniim ben de bi duş aliim giyiniim son kez dinliyim şarkıları ve...
HAIL AND KILL![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bostancı ve çevresi de ii ben 20:30 - 21:00 gibi orda olucam bu sıcakta çekilmez diğerleri :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

anadoluhisarı da ii baya,

cem köksalı falan seyretmek istedigim için saat 6-7 arası orada olmayı planlıyorum

giysiye hala karar vermedim=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

ben de istiodum da abimler gelemio o saate mecbur gorefeste gelcem :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hala burada olan var mıdır bilmem de

kıpkırmızı t-shirt
lacivertimsi kot
jöleli saç
keçi sakal olacak

clubber havasında gidiyorum yani=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi şey sorucam bende manowar konserleri varda .. sahneye karı atıyolar fuhuş oluyo acaba burdada oldumu ? Gelemedim ben .. çok istiyodum ama .. neyse cem köksal falan nasıldı ?[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Crossroads Blues
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben döndüm acaip güzeldi yani baya iyiydi öldük bittik ayaklarımı hissetmiyorum playlist aşşa yukarı burdaki ile aynı idi
ben beendim yine de..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

manowar türkiyeyi sevmio diyenler de cevaplarını aldılar konserden muahauha
"ŞERİFE"[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye konserinin özelliği, eğer gidersen kendi gözünle görmüş seyircinin arasında bağırarak izlemiş olman değil mi?
Telefondan yada bilgisayardan dinleyeceksen ha Türkiye konseri ha başka konser, ne farkeder?[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

Sosyal ağlarda paylaş

kelimelere sığabilir mi bilmiyorum...

yazmakta oldugum bir comment var, yayınlayıp yayınlamamakta emin degilim, ama şu için buraya bir konser yorumu yazamayacagım, yarın falan ayarlarım bir şeyler

manowarla yolu bir şekilde kesişmiş olup da bu konserde olmayan arkadaşlara kafam girsin diyorum sadece, nasıl bir şey kaçırdığınıza dair hiçbir fikriniz yok[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...