Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manowar Türkiye'de !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
he valla bütçe göçtü..bi de biz her festivale,konsere 4 kardeş gttğimiz için isyanlarda peder..[signature][hline]you gave me life now show how to live
Mesaj tarihi:
Ehhh artık inanmayan kalmamıştır heralde ??!! Bir bomba daha var ama kesinleşmediği için topik açmadım. Bronx Prod. ALICE COOPER'LA anlaşmak üzere arkadaşlar, ufak tefek pürüzler varmış !!! :) Ağustos başı olcakmış o da !!!!!! :)
Mesaj tarihi:
biz de onu çözmeye çalışıyoruz, çünkü manowar da festivallere pek cıkmayan bir grup biliyorsunuz, rtn organisation ın düzenlediği tek konser olur büyük ihtimalle

şirketin adı da öyle geçtiği için karmaşa oluyor biraz[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
sabahtan beri kings of metal in şarkılarını dinniorum ve bu bayramın bir an önce gelip marşlarımızı seslendirmek istiyorum
ulan 18 yaş sınırı koyulursa yemin ediyorum bombalarım orayı![signature][hline]The circle is now complete...
Mesaj tarihi:
ilk duyduğumda inanamamıştım. bu yaz resmen süper bi yaz ya gelmeyen büyük grup yok yani. inşallah para bulabilirim de hepsine giderim[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
6 Ağustos 2005 Cumartesi - Yedikule Zindanları / İSTANBUL

ROCK THE NATIONS III biletleri 18 Temmuz 2005 Pazartesiye kadar sadece 37.5 YTL!!!!

ROCK THE NATIONS IIIte MANOWARı ayrıcalıklı izlemek isteyenler için özel bilet satışı da yapılacak. "WARRIOR'S TICKET" olarak isimlendirilen bilet 4 Temmuz 2005 Pazartesi gününden itibaren satışa çıkacak. "WARRIOR'S TICKETin içerisinde şunlar yer alacak:

1.MANOWARı ROCK THE NATIONS IIIte sahne önüne ayrılacak WARRIORS PIT içerisinden izleme fırsatı!

2.MANOWARn yakında çıkacak olan Hell On Earth Vol.4 DVDsinin tanıtım galasına gelme fırsatı.

3.Hell On Earth Vol.4 galasında yeni DVDi MANOWAR elemanları (Joey De Maio, Eric Adams, Scott Colombus ve Karl Logan) ile birlikte izleme fırsatı!

4.Sürpriz hediyeler!!!! (ROCK THE NATIONS III T-Shirtü, MANOWAR DVD Si, vs.)

MANOWAR'ın yer alacağı ROCK THE NATIONS III Açık Hava Festivalinde sahne alacak diğer gruplar yakında açıklanacaktır. Toplamda 7 grubun sahne alacağı ROCK THE NATIONS IIIün kapı açılış saati 13:00 olup, MANOWAR en son grup olarak, hava karardıktan sonra sahne alacaktır!

37.5 milyona manowar
aman allahım, kapışınnnn[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 27 Haziran 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...