Ryan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hmmz[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 butun sağlam gruplarında bu sene geleceği tuttu paramı dayanır ulan :/[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 he valla bütçe göçtü..bi de biz her festivale,konsere 4 kardeş gttğimiz için isyanlarda peder..[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 biletix de de cıktıysa inanmamamız için pek bir sebep kalmadı demektir, bilet paralarını toparlamay başlasak iyi olacak gibi=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ehhh artık inanmayan kalmamıştır heralde ??!! Bir bomba daha var ama kesinleşmediği için topik açmadım. Bronx Prod. ALICE COOPER'LA anlaşmak üzere arkadaşlar, ufak tefek pürüzler varmış !!! :) Ağustos başı olcakmış o da !!!!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 http://www.biletix.com/s_pages/manowar/[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 07 Haziran 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hellspe tarafından 07 Haziran 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çelişkiye gel. lol tr ye geliyo adamlar[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Manowar Türkiye'ye gelmez.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Göreceğizzzz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Manowar Manowar Manowar Manowar Manowar Cilgin segirciler golerimin unune geldi bian. Gelirlerse izleriz gelmezlerse kendileri kaybeder napalim...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 biletx de cikmis iste yaw kesin geliyolar. Harbiden bittik bu yaz ben bide izmirden her seferinde +60 milyon otobus fln. Battim batimm... Pentegramin cikmasi imkansiz abi ortada pentagram yok cunku :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Nereye gelemez,görmüyo musun Biletx. Şarkı değil marş söylemeye gidiyoruz anasını satıyım.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kan çıkacak valla kan çıkacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Blind Guardian dan sonra baştan sonra tüm salonun, tüm şarkıları birlikte söyleyeceği konser olacak nefiz olacak nefiz.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bg de süperdi ya cidden konser gibi olmaz ki o, ciddi ciddi marş falan söylemeye gidicez feci gaza geldim walla[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bi dk bi dk bi dk bi dk hani rock the nations olmucaktı lan![signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 biz de onu çözmeye çalışıyoruz, çünkü manowar da festivallere pek cıkmayan bir grup biliyorsunuz, rtn organisation ın düzenlediği tek konser olur büyük ihtimalle şirketin adı da öyle geçtiği için karmaşa oluyor biraz[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Up ulan!! Kings of Metal geliyor !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bu gazla Manowar - Metal Daze dinlenir valla... :rock: Heavy metal loud as it can be!!! :rock:[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sabahtan beri kings of metal in şarkılarını dinniorum ve bu bayramın bir an önce gelip marşlarımızı seslendirmek istiyorum ulan 18 yaş sınırı koyulursa yemin ediyorum bombalarım orayı![signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 RTN 3 -6 Ağustos'ta tek günlük yapılcakmış ilk senesinde olduğu gibi. Manowar festin headlinerı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ilk duyduğumda inanamamıştım. bu yaz resmen süper bi yaz ya gelmeyen büyük grup yok yani. inşallah para bulabilirim de hepsine giderim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Long live RTN!! :p[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 6 Ağustos 2005 Cumartesi - Yedikule Zindanları / İSTANBUL ROCK THE NATIONS III biletleri 18 Temmuz 2005 Pazartesiye kadar sadece 37.5 YTL!!!! ROCK THE NATIONS IIIte MANOWARı ayrıcalıklı izlemek isteyenler için özel bilet satışı da yapılacak. "WARRIOR'S TICKET" olarak isimlendirilen bilet 4 Temmuz 2005 Pazartesi gününden itibaren satışa çıkacak. "WARRIOR'S TICKETin içerisinde şunlar yer alacak: 1.MANOWARı ROCK THE NATIONS IIIte sahne önüne ayrılacak WARRIORS PIT içerisinden izleme fırsatı! 2.MANOWARn yakında çıkacak olan Hell On Earth Vol.4 DVDsinin tanıtım galasına gelme fırsatı. 3.Hell On Earth Vol.4 galasında yeni DVDi MANOWAR elemanları (Joey De Maio, Eric Adams, Scott Colombus ve Karl Logan) ile birlikte izleme fırsatı! 4.Sürpriz hediyeler!!!! (ROCK THE NATIONS III T-Shirtü, MANOWAR DVD Si, vs.) MANOWAR'ın yer alacağı ROCK THE NATIONS III Açık Hava Festivalinde sahne alacak diğer gruplar yakında açıklanacaktır. Toplamda 7 grubun sahne alacağı ROCK THE NATIONS IIIün kapı açılış saati 13:00 olup, MANOWAR en son grup olarak, hava karardıktan sonra sahne alacaktır! 37.5 milyona manowar aman allahım, kapışınnnn[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 27 Haziran 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Gidenlerin listesini yapalım bir zahmet ...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar