skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evet arkadaslar ankaradayım 2-3 saniyelik bi deprem oldu sarsıldı biraz ankaradamı başka bi yerdemi bilmiyorum ama hissedildi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İstanbulda olmadı . Ben hissetmiyorum gerçi 17 ağustostada uyanmamıştım küçük olanları hiç tınlayamıyorum .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Allah allah yinemi.. yok abi sanmıyorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 büyük geçmiş olsun, sanıyorum birazdan kandilli'ye geçer (eğer olduysa) :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheh zaten pek hisseden olmayabilir 2 saniye flaan sürdü ekran baya sallandı bide sandalye biraz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben hissetmedim billaha eminmiisn olduğundan[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: orc_lord, 09 Ağustos 2005 04:32 tarihinde demiş ki: büyük geçmiş olsun, sanıyorum birazdan kandilli'ye geçer (eğer olduysa) :( yok be abi küçücük birşey[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 milleti telaşa vermenin gereği yok be ya :) başın falan dönmüş olmasın :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Küçük büyük farketmiyor , kırıkları tespit etmek için . Kandilli müdüresi de benim arkadaşın annesi kadıncağız kalkmıştır bu saatte yazık .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok canım hissettim başım dönmedi ankarada yıldızda oturuyorum 2. katta ve hissedildi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
ERN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sağ duvardan başlayıp sola dooru giden sesler duydum. önce dışarda biri penceremin önünden geçti dolaşıyo sandım ama o sesler kesilince bi de şimdi bu threadi görünce deprem olduunu anladım. gerçi milleti telaşlandırmanın alemi yok[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kardesim kapıyı kilitleyip yatmıs, annemi babamı uyandırdım panikle kapıya uruyolar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Telaşın anlamı yok diyoruz sen ailene kapı kırdırtıyorsun ne diyim heheh[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ve sen paniksiz bir biçimde paticik'e mesaj yazıp insanlara bilgi aktarmaya çalışarak, hayatını hiçe sayıyorsun :-p afferim sana gökçe :-p [Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Ağustos 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok canım bne kapı kırdırtmıyorum aksine nolcak anne şurda 2 snlik bisi oldu diyorum oda ya bidaha olursa daha büyük odadamı kalsın diyo :) sanki odadan dışarı çıkınca koridorda bina yıkılmayacak büyük bir şey olas :) hey allahım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hade iyi uykular deprem olmas artık bu saat de ben kaçtımm[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Pencereden atlasın ama pikaçu diye bağırsın düşene kadar .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şin kötü yanı pikaçu uçan bir pokemon değil. Vay be güzeldi pokemonlar kart biriktirirdi herkes hiç oyun oynama olmazdı :D sadece birikirdi ne öyle magic gibi :) magicide özledim oy oy[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Pikaçü uçan bi pokemon olsaydı pencereden atlarken pikaçu diye bağırmanın bi anlamı olmazdı zaten .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nası? basmadı kafam[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Benimki bassaydı öyle bi mesaj atmazdım zaten heh .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iyi ya bende kendim kafa buldum gene makaleler arasında diodum en azından kafayı kaçırmamışım
Öne çıkan mesajlar