Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem Oldu Yine 2-3 Saniye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar ankaradayım 2-3 saniyelik bi deprem oldu sarsıldı biraz ankaradamı başka bi yerdemi bilmiyorum ama hissedildi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
İstanbulda olmadı . Ben hissetmiyorum gerçi 17 ağustostada uyanmamıştım küçük olanları hiç tınlayamıyorum .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Allah allah yinemi..
yok abi sanmıyorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 09 Ağustos 2005 04:32 tarihinde demiş ki:
büyük geçmiş olsun, sanıyorum birazdan kandilli'ye geçer (eğer olduysa) :(

yok be abi küçücük birşey[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Küçük büyük farketmiyor , kırıkları tespit etmek için . Kandilli müdüresi de benim arkadaşın annesi kadıncağız kalkmıştır bu saatte yazık .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
sağ duvardan başlayıp sola dooru giden sesler duydum. önce dışarda biri penceremin önünden geçti dolaşıyo sandım ama o sesler kesilince bi de şimdi bu threadi görünce deprem olduunu anladım. gerçi milleti telaşlandırmanın alemi yok[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Mesaj tarihi:
Telaşın anlamı yok diyoruz sen ailene kapı kırdırtıyorsun ne diyim heheh[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ve sen paniksiz bir biçimde paticik'e mesaj yazıp insanlara bilgi aktarmaya çalışarak, hayatını hiçe sayıyorsun :-p
afferim sana gökçe :-p

[Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Ağustos 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok canım bne kapı kırdırtmıyorum aksine nolcak anne şurda 2 snlik bisi oldu diyorum oda ya bidaha olursa daha büyük odadamı kalsın diyo :) sanki odadan dışarı çıkınca koridorda bina yıkılmayacak büyük bir şey olas :) hey allahım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Pencereden atlasın ama pikaçu diye bağırsın düşene kadar .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
şin kötü yanı pikaçu uçan bir pokemon değil. Vay be güzeldi pokemonlar kart biriktirirdi herkes hiç oyun oynama olmazdı :D sadece birikirdi ne öyle magic gibi :) magicide özledim oy oy[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Pikaçü uçan bi pokemon olsaydı pencereden atlarken pikaçu diye bağırmanın bi anlamı olmazdı zaten .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
Benimki bassaydı öyle bi mesaj atmazdım zaten heh .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
  • Yeni Oluştur...