somebody Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hangisi daha önemli? Kızlar paraya daha önem veriyorlar gibime geliyor benim. Bir de artık devir değişiyor gibi.Aşk değil de seks ön planda.Yani aşk maşk komik gibi kaçıyor. varyasyonlar kombinasyonlar deneniyor bu devirde hep.kimin eli kimin şeyinde belli deil .. :) siz ne diyorsunuz bakalım ? [Bu mesaj somebody tarafından 27 Eylül 2004 06:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hiçbiri always piiz :p[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 money talks :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 karakedi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ikisinin ortasi :-p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Abi niye 2 side olmasın ki? Annenimi daha çok seversin babanı mı? gibi olmuş. Ben valla açgözlüyüm 2sinide istiyorum.. Benim için 2side önplanda.. Bende boş çok memory var. 2 processide istiyorum valla. Gerçi şu an için boş duruyo ama, ileride çalışabilir. Bayağıdır up! sunucu. Sadece bekliyor.[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tabiki para yemişim aşkı[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yeterli param ve düzenli bir gelirim olduğu sürece aşkın daha çok olmasını tercih ederim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aşkını ya da mutluluğunu her zaman için kendi yaratabilir insan. özelliklede para olduktan sonra. yeter artık geçin şu soruları ya. bu arada çok yakında : topstar pati sizlerle(!) :P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aşk kazanır bu oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aşk kazanır tabii ki ama aşkı da ferrarisi olan kazanır :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 para[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 :( para...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ama birde leyla ile mecnunu düşünün onların parası var mıydı?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 para aşkı[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 2si olmadan da olmuyor 2si olunca da olmuyor yani anlıyacağınız ikisi de başa bela[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: nameless13, 27 Eylül 2004 11:45 tarihinde demiş ki: ama birde leyla ile mecnunu düşünün onların parası var mıydı? leyla ile mecnun o yüzden birleşemedi zaten :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ahahahaaha :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben bir isimlerini bilirim zaten onların aşklarını bilmem :D *!kaz yanmak üzeredir çevirmeye başlar*[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya ikiside olsaun pls be :-)[signature][hline]amcamiz ruhani alemle baglanti kuruyor lutfen rahatsiz etmeyin :lol: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Aşk dediğin şey yalan kardeşim paran olduğu müddetçe sağlık dahil herşeyi satın alırsın gerisi yalan.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tum asiklar fakirmi tum zenginler yanliz mi hehe fifti fiftiden yanayim ben :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aşk.... [spo1=kazanova memet :)]ben kimim?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 önce çok paralı olmak sonra kumarda kaybedip aşkta kazanmak böylece ikisi birden paradoksu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar