Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk mı para mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangisi daha önemli? Kızlar paraya daha önem veriyorlar gibime geliyor benim. Bir de artık devir değişiyor gibi.Aşk değil de seks ön planda.Yani aşk maşk komik gibi kaçıyor.
varyasyonlar kombinasyonlar deneniyor bu devirde hep.kimin eli kimin şeyinde belli deil .. :)
siz ne diyorsunuz bakalım ?

[Bu mesaj somebody tarafından 27 Eylül 2004 06:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tabiki para
yemişim aşkı[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
yeterli param ve düzenli bir gelirim olduğu sürece aşkın daha çok olmasını tercih ederim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
aşkını ya da mutluluğunu her zaman için kendi yaratabilir insan. özelliklede para olduktan sonra. yeter artık geçin şu soruları ya.

bu arada çok yakında :
topstar pati sizlerle(!) :P[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
aşk kazanır tabii ki ama aşkı da ferrarisi olan kazanır :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
para[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
Aşk dediğin şey yalan kardeşim paran olduğu müddetçe sağlık dahil herşeyi satın alırsın gerisi yalan.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ben paticik falan değilim abi insanım ben
  • Yeni Oluştur...