Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Herkes ayrı bir tel burda eskiden burda gördüklerimimn 10 da 1 i yapılırdı ayıplanırdı. İş çığrından çıkmış herkes birbirine laf sokmaya çalışıyor. Televizyondaki dinozor yorumcuların önnüe geçmişsiniz mahalle kahvesine dönmüş burası.Hangi topiği okusam illa birileri başka birilerine laf sokarak ego tatmininde yarışıyor. Beşiktaşlısı fenerlisi gslisi farketmez, laf sokuşturma arenasına dönmüş. Paticik'e bu tür şeylerin yakışmadığını düşünüyorum.Bunlar benim düşüncelerim ister katılır ister katılmassınız.Ama şu gerçekki eleştiri yapmayı unutmuşuz.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ara sıra isminin baş harfi Mave olan tip insanlar gelirdi forumlara insanları çileden çıkarmak için uğraşırlardı sataşmalar felan sonra beni yanlış anladınız ve benim söylediklerimi savunuyosunuz der aradan çıkardı böyle insanlar yüzünden insanlar sinirlerine hakim olamayıp yazıyolar o sinirle bişiler ha bu arada Mave nerde özledim :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 07 Ağustos 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Geçen sene bu kadar değilde ve önceki sene neden acaba bu sene bu kadar fazla ???[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 3 kişi sidik yarışındayız şu an baş harflerimiz blackaos tupak ve ben eleştiri yapınca tepki alıyosun bu tepkiler seviyesizce olabiliyo dogustan gelen altta kalmama genlerim yuzunden cvp verme zorunlulugu duyuyorum bazen bende seviyeyi dusuruyorum ama bazen.Onemli olan adam gibi tartısmak.Dun bu tupak ban yedi geri geldi fln ole gidiyo işte sonumuz hayrola. Ps: Mave yorunge dışı oldu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @Cintonik sen sidik yarıştırmıyorsun.Sidik yarıştırmanında bir adabı vardır ama sen bunu bile idrak edemiyorsun. Olur olmaz her forumda alakasız bi şekilde provoke ediyorsun insanları.Birkonu konuşulurken atlaman gerekmiyor laf sokmak için.Her konunun içine resmen sen sçıosun başkası değil. Tüm topicler nedense senın laflarından sonra patlıyor. Ha bu arada benim ismimi o 3 kişi arasında anma.Ben o kadar aşşalarda değilim çünkü...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 anlamsız ve gereksiz tartışmalardan dolayı bayadır adam gibi bakmıyorum futbol forumlarına,bu aralar ne kadar yeniden bakmaya başlasam da cevap vermiyorum,böyle iyiyim ben.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bilek : çok pis guldum muhahah adama gel lol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 başladılar :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: bLackcha0s, 07 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki: Geçen sene bu kadar değilde ve önceki sene neden acaba bu sene bu kadar fazla ??? bencede.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Uncla buldum nedenini Kullanıcı adı: Cintonick Eposta adresi: [gizli] Kayıt tarihi: 04 Mayıs 2004 16:45[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sanırım kayıt tarihi dolyısıyla bi laf sokma çabası var.Peki madem kayıt tarihinden yola çıkıyoruz sorayım.Kayıt tarihin 2001 olduguna gore kendinin adam oldugunu iddia ediyosun.Ama ben senin insan oldugundan bile şüphe ediyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @uncla: komik mi kayıt tarihim ? buna ne demeli ? Kullanıcı adı: uncla Eposta adresi: [gizli] Kayıt tarihi: 10 Haziran 2004 21:38 He ayrıca 1 senede 7000 kusur mesaj atmanıda takdir ettim çok bilgili olmalısın her konuyla ilişigin olduguna gore. Bu konuda çirkince saptı saptıranlar utansın. [signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonick tarafından 07 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tom ve jerry titlei koydurtucam siz ikinize az kaldi :P[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kermitcim mave arada banlandı, yazık oldu gül gibi çocuğa=) anarşist[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 senden bilgili oldugum kesin cokbilmis.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kullanici tutumlari ve moderasyonda kan kaybi. yetersiz moderator zegna iste! fenerli olmasi double yetersiz yapiyo zaten eheh[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: bLackcha0s, 07 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: @Cintonik sen sidik yarıştırmıyorsun.Sidik yarıştırmanında bir adabı vardır ama sen bunu bile idrak edemiyorsun. Olur olmaz her forumda alakasız bi şekilde provoke ediyorsun insanları.Birkonu konuşulurken atlaman gerekmiyor laf sokmak için.Her konunun içine resmen sen sçıosun başkası değil. Tüm topicler nedense senın laflarından sonra patlıyor. Ha bu arada benim ismimi o 3 kişi arasında anma.Ben o kadar aşşalarda değilim çünkü... +1[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Dela, 08 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: kullanici tutumlari ve moderasyonda kan kaybi. yetersiz moderator zegna iste! fenerli olmasi double yetersiz yapiyo zaten eheh +999999 Şike var !![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sabah dersim var yatiyorum sapitmayin fazla :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eskiden daha seviyeliydi msglara bakiyordum egleniyorduk konusarak hatta bir ara ben her gun giriyodm daha sonra girmemeye basladim gecen sene basinda biraz girdim sonra baktim kotuye gidio gene biraktim ve bu sene sezon basinda tekrar girmeye basladim ama bole giderse gene yalan olacak paticik benim icin... chintonicin gereksiz msglari cok sinrlendiriyor beni:)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet son gunlerde iyice kotu oldu ama olanlar bence 1 2 kişinin kavga cıkma potansiyeli yuksek msg lar atmasından dolayı oluyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eski kullanıcılar biraz fazla yazıp nasıl futbol konuşulabileceğini takım farketmeksizin gösterirse belki anlayanlar çıkacaktır. gerçekten kabak tadı vermeye başladı insanın yazası gelmiyor bende çok rahatsızım bölümün halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaslar eski tarz yonetim istiyorsaniz basim ustume , ben elimden geldigince topic kitlememeye calisiyorum. futbol konusurken illaki tartisma olmali , tv programlarina bile goruyoruz bunu , ama adam gibi tartismak lazim.. Bu yuzden kitlemiyorum bazi topicleri insanlari uyariyorum ozel mesajdan , ha dinler veya dinlemez kendi secenegi , sonuclarinada kendisi katlanacak sonucta. ama bazi arkadaslar provakasyon yapmaktan vazgecmiyorlar , ozel mesajdan uyardim bi kac kere , hala bu tutumlara devam ediceklerse zaten futbol bolumunden ilk olarak 1 hafta , daha sonra belkide suresiz uzaklastirilicaklar.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pasif yönetim istemiyoruz! :) aykırı tutumda bulunanlar ifşa edilsin yüzleri kızarsın. hatta çirkin mesaj atanların ailelerini arıyalım![signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar