Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl Kilo Alınır?

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

"Spor + bolca yemek" Hatta sabah yumurtan akşam da etin eksik olmayacak. Makarna, bulgur pirinç falan da yemelisin. Ve sebze meyve de bol miktarda tüketmen gerek yoksa vücut düşer. Geceleri geç yemek mideni rahatsız ediyor ya da uykusuzluk yapıyorsa da fındık, fıstık, ceviz gibi şeyler atıştır.
Spor yapmazsan aldığın kilolar göbeğinde birikir ve leblebi yutmuş solucana dönersin.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

Bence hiç kasma alamıyosun çünkü..
Son 4 yıldır kilo veriyorum. 78 kilodan 60 a düştüm. Daha da düşmüştüm zorlamayla aldım biraz..
Artık kasmıyorum almaya.. Ne denediysem olmadı..
Doktor-ilaç kar etmiyor.
Ha düzenl beslenirsen biraz alırsın.. Ama çok umudun olmasın.. :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 08 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
bazı ilaçlar var.

Bazı ilaçlar var demişsinde onlar tehlikeli çünkü sadece vücutta ödem toplayıp şişkin gösteriyorlar.Onlar çoğu ülkede yasak.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

benle takıl 1,2 gün ben ne yersem ye =P ama benim bünyam alışık seninki kadar kilo yapmaz , sana feci kilo aldırırım[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben çipitek in biraz incesi olmak istiyorum ya.Hastayım çipitekin kalıba...

cips ye Dondurma ye şişirecek şeyler ye sürekli... Yemek yeme.
[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

[Bu mesaj Sorj tarafından 09 Ağustos 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

80 85 kiloya çıkman seni kilolu göstermez en az 90 falan olman lazım bak ben 1.85 boyundayım kilom 78 kilolu gözğkmüyorum allahtan ama yüzdüğümden İçgen bir vücudum var biraz toplu kaslı falan bence sende öyle gözükmeye bak...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AMO, 09 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
Bence hic kilo fln alma direk vucut gelistirme yap en iisi

Yanlız öle zınk diye vücud yapılmıyor.Vücudunda Yağ vs vs olması lazım.Onun için kilo alman lazım. :-) yani en azından ben böyle biliyorum Kuru kuru gitmez diye biliyorum. :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

Vücud geliştirmek için kilo alman gerekmez sadece düzenli yemek yemen gerekir yanlış biliyorsun.. 6 Ay içinde düzenli haftada 4 kez gidersen çok güzel bir vücuda sahip olablirisn... AMam sana önerim spor yap geliştirmeye gitme..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SirAnubis, 09 Ağustos 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
nası bişi o

karbonhidratlı besinler alıcaksın,
patates,makarna,tavuk vs..
hatta bodyciler için özel karbonhidrat tozu satılıyor....
ilaç gibi hafiften... pek ilaçta denemez ya :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa yalan abi bende 1.78 65 kiloyum düzenli ve güzel bi vücut var sayılır ama bi 5 kilo daha alıp body'ye başlamayı düşünüyorum..

Ama cok kola icen biriyim ve aşırı yemek yiyorum sürekli et süt fln ama yıllardır aynıyım yani..

Düzenli sporda yapıyorum yüzme mesela ..

Ama tık yok..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...