Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 "Spor + bolca yemek" Hatta sabah yumurtan akşam da etin eksik olmayacak. Makarna, bulgur pirinç falan da yemelisin. Ve sebze meyve de bol miktarda tüketmen gerek yoksa vücut düşer. Geceleri geç yemek mideni rahatsız ediyor ya da uykusuzluk yapıyorsa da fındık, fıstık, ceviz gibi şeyler atıştır. Spor yapmazsan aldığın kilolar göbeğinde birikir ve leblebi yutmuş solucana dönersin.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bence hiç kasma alamıyosun çünkü.. Son 4 yıldır kilo veriyorum. 78 kilodan 60 a düştüm. Daha da düşmüştüm zorlamayla aldım biraz.. Artık kasmıyorum almaya.. Ne denediysem olmadı.. Doktor-ilaç kar etmiyor. Ha düzenl beslenirsen biraz alırsın.. Ama çok umudun olmasın.. :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ayrıca süt içmek iyidir güzeldir hem boyu uzatır hemde içinde epey enerjisi proteini falan vardır. tavsiye edilir[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: sheref, 08 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki: bazı ilaçlar var. Bazı ilaçlar var demişsinde onlar tehlikeli çünkü sadece vücutta ödem toplayıp şişkin gösteriyorlar.Onlar çoğu ülkede yasak.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bnde 56 kiloyum,boy 1.78 ...oldukça zayıf sayılırım. yemek yemeğide çok severim ama sevdiğim yemek olursa:=) neapmam lazım şöyle bi 65 falan olayım..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gece gece tatlı ye makarna ye bol bol karbonhidrat al çok şekerin şekerlerine bağımlı ol pizza dondurma benim yapmamam gereken herşeyi yap natural[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Spor yaparak abur cubur ye ekmek ye eke eke diyenlere akıl fikir diliyorum[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benle takıl 1,2 gün ben ne yersem ye =P ama benim bünyam alışık seninki kadar kilo yapmaz , sana feci kilo aldırırım[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 karbonhidrat rejimi, bende şu an uyguluyorum...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nası bişi o[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bence hic kilo fln alma direk vucut gelistirme yap en iisi[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi ben çipitek in biraz incesi olmak istiyorum ya.Hastayım çipitekin kalıba... cips ye Dondurma ye şişirecek şeyler ye sürekli... Yemek yeme. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 09 Ağustos 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 80 85 kiloya çıkman seni kilolu göstermez en az 90 falan olman lazım bak ben 1.85 boyundayım kilom 78 kilolu gözğkmüyorum allahtan ama yüzdüğümden İçgen bir vücudum var biraz toplu kaslı falan bence sende öyle gözükmeye bak...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: AMO, 09 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Bence hic kilo fln alma direk vucut gelistirme yap en iisi Yanlız öle zınk diye vücud yapılmıyor.Vücudunda Yağ vs vs olması lazım.Onun için kilo alman lazım. :-) yani en azından ben böyle biliyorum Kuru kuru gitmez diye biliyorum. :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yoo yağla alakası yok.. Yağ kasa dönüşmüyor ki zaten..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Vücud geliştirmek için kilo alman gerekmez sadece düzenli yemek yemen gerekir yanlış biliyorsun.. 6 Ay içinde düzenli haftada 4 kez gidersen çok güzel bir vücuda sahip olablirisn... AMam sana önerim spor yap geliştirmeye gitme..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: SirAnubis, 09 Ağustos 2005 00:57 tarihinde demiş ki: nası bişi o karbonhidratlı besinler alıcaksın, patates,makarna,tavuk vs.. hatta bodyciler için özel karbonhidrat tozu satılıyor.... ilaç gibi hafiften... pek ilaçta denemez ya :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tüm herşeyini dışardan ye. gidip fastfood tarzı şeyler ye, kesinlikle işe yarar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gece saat 2 de tum ekmek kokorec ye bak 1 hafta sonra ne oluyosun..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benim gibi bilgisayarın başında dur gece çık dışarı içki iç bitti[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yaa yalan abi bende 1.78 65 kiloyum düzenli ve güzel bi vücut var sayılır ama bi 5 kilo daha alıp body'ye başlamayı düşünüyorum.. Ama cok kola icen biriyim ve aşırı yemek yiyorum sürekli et süt fln ama yıllardır aynıyım yani.. Düzenli sporda yapıyorum yüzme mesela .. Ama tık yok..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sen az bi kilo ver şiştin[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 annenene diyorsun "beni iyi beslemiyomuşun sen" o da psikopata bağlayıp evi yemeği reddemeyeceğin yemeklere boğuyor. ailemin yanına gelince tahminen bi 4-5 kilo almış olarak geri dönüyorum.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Her gün 40 porsiyon mantı ye, çok temiz kilo alırsın.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: sheref, 08 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki: bazı ilaçlar var. Doktara gidebilirsin sağlıklı bir şekilde kilo almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar