Araba200, 06 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
said:
Sawer, 06 Ağustos 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Beyler o Deniz anası Fotoshop ama neresi derseniz o dalgıç ı sonradan eklemısler cunku normalde o dalgıc ölurdu ole bı olayda ama okyanusta gercekten inanılmaz ötesi büyük deniz anaları var yane metrelerce 20-30 metreyi rahat gecıolar yane bıde hatırladıım kadarıyla bız deniz dekı canlıların %5inimi %10 ununu mu ole bısıyı bılıomusuz daha.....
ya anlamiyosunuz heralde o deniz anasi deillllllll
Mantar o . Sumantar canlısı .
ewt bak adam ne guzel de soyledi ben ısrar ediyom siz deniz anasişyla baska canlilari karıstırıyosunuz deniz anasi sefaf olur dierlerinin cinsi adi baskadir alla alla ya[signature][hline]asdasdasd
Araba200 ... Biz Deniz Anasına benziyor diyoruz Hatta bi önce sayfadaki mesajımda demişim ''Mantara benziyor'' Diye ama Sen ordada beni aşalamışsın .. biz zaten demiyoruz Deniz anası o deniz anası o .. Sadece Ona benziyor Diyoruz .. Sende ısrarla her mesajında deniz anası değil yazıyorsun ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
1 ben senı aşşalamadim
2 ordaki yaratiga herkez deniz anasi die hitap ediyo ben kımsenın o yaratiga deniz anasina benzeyen garip hayvan die hitap ettigini gormedim
3 o deniz anasi deil[signature][hline]asdasdasd
Tamam bizde Deniz anası değil diyoruz zaten .. sadece ona benzettik .. Gerginlik yaratmayalım 1-hede,2-hödö diye Cümleler kullanma ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
4-Sende harbi bişiler var dostum ...
5-O Deniz anası Değil diyoruz zaten ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
[Bu mesaj RaVena tarafından 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Ya bişey sorucam Araba . Niye o garip canlıyı 1. dereceden akrabanmış gibi savunuyosun ki . Deniz anası yada değil bırak ya senin deniz anan mı ki bu kadar kastın ? Deniz anası olmadığını savunma ayağına post kasmaya çalıştığını düşünmeye başladım ben ...
Öne çıkan mesajlar
Araba200
ewt bak adam ne guzel de soyledi ben ısrar ediyom siz deniz anasişyla baska canlilari karıstırıyosunuz deniz anasi sefaf olur dierlerinin cinsi adi baskadir alla alla ya[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş
RaVena
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş
Araba200
2 ordaki yaratiga herkez deniz anasi die hitap ediyo ben kımsenın o yaratiga deniz anasina benzeyen garip hayvan die hitap ettigini gormedim
Sosyal ağlarda paylaş
RaVena
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş
Araba200
2 istedigim gibi konusurum
Sosyal ağlarda paylaş
RaVena
5-O Deniz anası Değil diyoruz zaten ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Iyilik yap,iyilik bul ..
[Bu mesaj RaVena tarafından 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Xaenin
Sosyal ağlarda paylaş