Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç su altı yaratıkları

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 12 Aralık 2004 15:05 tarihinde demiş ki:
En alttaki bir mürekkep balığı.
Kalamar'da diyebilirsiniz hehe.
Sanırım bugüne kadar bulunmuş en büyük mürekkep balığı bi kaşalot (sperm balinası) 'un içinden çıkmıştı, sadece kalıntılarından yola çıkılarak yaklaşık 6 metre (kafası) olduğu kanısına varılmıştı sanırsam.

Şöyle ki, orda duran diğer balıklarda derin su (o kadar derin ki ışık kırıla kırıla gelemiyecek hale geliyor) yaratıkları.
Bazılarını yüzeye çıkarmaya çalışırken yanlışlıkla öldürüyorlardı, basınca alışamıyordu o hayvanlar.Hatta bazıları tanınmayacak hale geliyordu.

Orda duran bazı balıklar kendi ışığını üretiyo hatta.

bundan sora kalamar yersem suratım zçsnlar :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sawer, 06 Ağustos 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Ya kardesım Deniz anası en kucuk halınde ole poset gibidir.Bıraz buyuduunde bole garip kolları cıkar sonra bole garip garip şeyleri cıkar flm fln hıc mı bıraz buyuk denız anası gormedın yaaaa

yok ben ısrar ediyorum o denız anasi edil deniz anasi kucukkende poset gibi olur buyukkende ben 20cm lık deniz anasida gordum 5cm lıkde ama ikiside poset gbiydi . hade varsa itirazi olan ispatlasin![signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Denizanası fotoları. Çok güzel şeyler var. (Ne kadar güzel, o kadar tehlikeli) =)
[spo1=Denizanaları (şeffaf değiller pek)]

En güzeli bu üstteki bence

[/spo]

[spo2=Wallpaperlık deniz anası]

[/spo]

Güzel canlılar şu denizanaları[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel mavi deniz anaları olacak ama bulamadım :( Bir de benekli mor olanlar var.. onlarıda bulamadım :( Bulursanız koyarsınız.. Çok güzel canlılar valla :D
[spo1=Bak böyle ürüyormuş bu canlılar][/spo]

[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Araba200, 06 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
said:
Sawer, 06 Ağustos 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Beyler o Deniz anası Fotoshop ama neresi derseniz o dalgıç ı sonradan eklemısler cunku normalde o dalgıc ölurdu ole bı olayda ama okyanusta gercekten inanılmaz ötesi büyük deniz anaları var yane metrelerce 20-30 metreyi rahat gecıolar yane bıde hatırladıım kadarıyla bız deniz dekı canlıların %5inimi %10 ununu mu ole bısıyı bılıomusuz daha.....

ya anlamiyosunuz heralde o deniz anasi deillllllll

Mantar o . Sumantar canlısı .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 07 Ağustos 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
Araba200, 06 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
said:
Sawer, 06 Ağustos 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Beyler o Deniz anası Fotoshop ama neresi derseniz o dalgıç ı sonradan eklemısler cunku normalde o dalgıc ölurdu ole bı olayda ama okyanusta gercekten inanılmaz ötesi büyük deniz anaları var yane metrelerce 20-30 metreyi rahat gecıolar yane bıde hatırladıım kadarıyla bız deniz dekı canlıların %5inimi %10 ununu mu ole bısıyı bılıomusuz daha.....

ya anlamiyosunuz heralde o deniz anasi deillllllll

Mantar o . Sumantar canlısı .

ewt bak adam ne guzel de soyledi ben ısrar ediyom siz deniz anasişyla baska canlilari karıstırıyosunuz deniz anasi sefaf olur dierlerinin cinsi adi baskadir alla alla ya[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Araba200 ... Biz Deniz Anasına benziyor diyoruz Hatta bi önce sayfadaki mesajımda demişim ''Mantara benziyor'' Diye ama Sen ordada beni aşalamışsın .. biz zaten demiyoruz Deniz anası o deniz anası o .. Sadece Ona benziyor Diyoruz .. Sende ısrarla her mesajında deniz anası değil yazıyorsun ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...