Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Merhabalar Arkadaşlar; sizlerden ufak bir ricam olucak, lvl 10'dan lvl 60'a kadar yapılacak istanceleri lvl sırasına göre yazabilirmisiniz? birde kaç kişi ile yapılacaklarını?.. çok mu olucak bide hangi haritada bulunduklarını yazarsanız =?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 http://www.thottbot.com/?z=10881 instance bölümünden seçebilirsin[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben; Westfall - Deadmines - 17 - 22 LVL arası ideal gibi birşey bekliyordum sadece =) bu sadece bi örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamendless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 atlas add-on'unu cekersen (ki sanirim son cosmos'larda da varmis) hem instance'larin level range'ini hem de haritalarini gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hmmm saol bi bakayım.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hordsan sırası sole ama tam level ramgeleri hatırlamıyom kusruma bakma rage fire chasm(15 te gittim) Wailing caverns (20) BRD(tam adını hatırlamıyorum ashanvaleda)(25 civarıydı sanırım) Razorfen kraul (30) gnomeregan(35 felans anırım)(engineer deilsen gitmeye deymez pek) Scarlet monastery (38 ) Zulfarrak(48 felan) Maraudon(50 ) bundan sonra sunken temple war gitmedim bisi diyemicem bide raidler var iste scholo strath felan gibin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eğer healersan bu üsttekilerden 2-3 lvl düş :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 http://www.wowwiki.com/Category:Instance bide atlas add on kur super olur[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 BRD'ye level 25'te gitmek iyiymiş. BFD olmasın? :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bede söyliyim bari alliance için the deadmines level 18-24 blackfathom deeps 25 civarı the stockade 28-30 gibi gnomeregan 30-32 scarlet monastery 36-40 uldaman 40-44 zul'farrak 42-46 maraudon 46-50 sunken temple aka temple of atal hakkar gibi bişey 50-54 blackrock depths 54-60 scholomance 58-60 stratholme 58-60 molten core 60 blackwing lair 60 arada atlamıs olduklarım.yazım yanlısları ve levellarda biraz sallama olabilir kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Pakize bende druidim sana söyleyeyim,ona giremezsin buna giremezsin diyenlere aldırma. Millete böyle bir hırs var. Healerların erken girmesine mi katlanamıyorlardır nedir :) 18'de deadmines'a girmeye başladım. Deadmines geçince başka instance yapmadım pek,güzel yok çünkü. 35'de Scarlet Monastry yapmaya başladım. Baya bi yaptım. 44'de Zul Farrak yapmaya başladım. Şuan 48'im. Maraudon'a grup bulacam az sonra[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dire maul var 56+ sanırım[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bone un BRD dediği BFD olacak Black Fantom deeps zoram sthrad ta.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cosmostaki instance mapleri cok iyi gnome da yolumu buldum sonunda:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Horde içûn; 15-16 RFK 18-22 WC 20-26 SFK 26-28 BFD 28-32 RFK 32-36 Gnomeregan 36-42 SM 38-42 RFD 42-46 Uldaman 46-48 Zulfar'rak 48-52 Maraudon 52-56 ST 56-60 BRD (56 biraz kasar ama olsun :P) 58-60 Strat 58-60 Scholo 58-60 UBRS 58-60 LBRS 56-60 DM(North-west-east gibim değişiyo giriş levelları ama tercih edilen 60) Hatam varsa düzeltiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 brs dm falan unutmuşum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hmm ozaman ben sfk yı atladım..tuh bea Ya druidler için en ii itemlar nerde çıkıo bi söleyverin bakem =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 allians lvl alma rehberi olarak kullanabiliriniz. 1-10 bashlangic mekani grind 11 westfall 15-18 dm 19-24 westfallin sagindaki yer 30 kadar wesfallin altindaki yer 30 dan sonra wetlands lvliniz yetti kadar wetlandsten alterec e ordan ilk firsat bulduunuzda zf nin mekanina zf zf den sIkilana ve basilisk bossu kesene kadar zf princess run winterspringte undead oldurun 60 a kadar ve princesten tum itemlari topladintan sonra.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 teşekürler hepinize =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 scarlet monastery acaba 32'de gidebilirmiyim =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben de 47 de maraudon a grup bulabilir miyim rogueum?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Valla maraudon a gircek adam yanına 1 mage,1 hunter,2 healer(Druid veya priest ve paladin işe yarar),bide warrior almalı kesinlikle[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin [Bu mesaj Blazefury tarafından 08 Ağustos 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar