vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 10 çocuklu Hüsnü Ediş'in 3 bin YTL başlık parası verip imam nikâhı kıydığı 'Kumru' adlı gelin, erkek çıktı! Ediş, gerçeği gerdekte öğrendi Şırnak'ta çiftçilik yapan Hüsnü Ediş, 7 ay önce eşi Piroze'yi kaybetti. Ediş, Temmuz'da bir iş gittiği Van'da, soyadını bilmediği 'Cemal' adlı kişiye dul olduğunu, uygun bir kadın bulması halinde evleneceğini anlattı. Cemal de, "Adana'da bir yeğenim var. Tam sana göre" dedi. Bunun üzerine Ediş, Adana'ya gitti. Otogarda buluştuğu Cemal'in, "Burada bekleyin, yeğenimi getireyim. Beğenirsen, 3 bin YTL başlık alır, kızı hemen veririm" teklifini kabul eden Ediş, kısa bir süre sonra yanına getirilen Kumru Ayçiçek adlı kızı beğendi. Başlık parasını veren Ediş, genç kızla otobüse binerek Şırnak'a döndü. Göğüslere pamuk Yeni eşini, önce çocuklarıyla, akrabalarıyla tanıştıran Ediş, düğün hazırlıklarına başladı. Kıyılan dini nikâhın ardından 3 gün önce yapılan düğünle evlenen Ediş, gerdek gecesi karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Çünkü, 'kız' diye aldığı kişi erkek çıktı. Göğüslerine taktığı sutyeni pamukla destekleyen erkek gelin, 'Seni oyuna getirdiler' demekle yetindi. Ediş de erkek gelini Adana'ya geri gönderdi. [li]Milliyet[/li][signature][hline]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu -repeat- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ohanna ![signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ohanne ki ne ohanne :D ya dusunsenize :D[signature][hline]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu -repeat- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yuh ama yuh da az kalıyor yani[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bence sonu olmamış bu olayın. :) aslında sonunda "ediş: benim için soruun degil ben buna para verdim nasıl olsa ha erkek ha dişi fark etmez" diye açıklama yaptı ve boşanmayacağını belirtti. böyle olsa daha çık olurdu.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hahaha :lol:[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Numb, 08 Ağustos 2005 11:20 tarihinde demiş ki: bence sonu olmamış bu olayın. :) aslında sonunda "ediş: benim için soruun degil ben buna para verdim nasıl olsa ha erkek ha dişi fark etmez" diye açıklama yaptı ve boşanmayacağını belirtti. böyle olsa daha çık olurdu. abarma :D, ya o degilde tamam 3milyar gitmis bari adami dovseydi :D[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Anneme okudum ''iyi yapmışlar! P*ştlar. Kaç parasını almışlar?'' dedi. :lol:[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. [Bu mesaj cenin tarafından 08 Ağustos 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehaha haklı bi tepki. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Numb, 08 Ağustos 2005 11:20 tarihinde demiş ki: bence sonu olmamış bu olayın. :) aslında sonunda "ediş: benim için soruun degil ben buna para verdim nasıl olsa ha erkek ha dişi fark etmez" diye açıklama yaptı ve boşanmayacağını belirtti. böyle olsa daha çık olurdu. parasiynan kocum diyip girisse de kan cikardi tabii.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 madem dolandırıyorsun niye gerdeğe giriyorsun :hmm:[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 BURASI TÜRKİYE...O_o şaşırmadım ama sunu merak ettim ne durumdayken erkek oldugunu ogrendi.yane tam yataktayken mi, baslarken mi ,ortadayken mi...yoksa iş bittikten sonramı :horace: ben okadar para versem biraz daha verir ameliyatla kadın yapardım adamı :tebrikz: yalnız o ana kadar nasıl anlamadı ya adam gizlice geceleri tras oldu heralde :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Biz çoğunu kanıksadığımız için artık garip gelmese de olayda o kadar gariplik var ki... Efendim nerden başlasam: said: Ediş, Temmuz'da bir iş gittiği Van'da, soyadını bilmediği 'Cemal' adlı kişiye dul olduğunu, uygun bir kadın bulması halinde evleneceğini anlattı. Ba adam bu kadar mı abazansın ki her önüne gelene "ben karı istiyom" dersin? Daha soyadını bile bilmiyor. said: Cemal de, "Adana'da bir yeğenim var. Tam sana göre" dedi. Bunun üzerine Ediş, Adana'ya gitti. Şimdi sen adamı tanıyor musun da yeğeninin tam ona göre olduğunu söyleyebiliyorsun? Ha adam da atlamış Adana'ya gitmiş. Ya bu oyuncak değil evleneceksin sonuçta... said: Otogarda buluştuğu Cemal'in, "Burada bekleyin, yeğenimi getireyim. Beğenirsen, 3 bin YTL başlık alır, kızı hemen veririm" teklifini kabul eden Ediş, kısa bir süre sonra yanına getirilen Kumru Ayçiçek adlı kızı beğendi. Başlık parasını veren Ediş, genç kızla otobüse binerek Şırnak'a döndü. Pazardan mal seçer gibi, otogarda halletmişler işi. Hayır 2 dakikada nesini beğenmiş sormuyorum bile. Neyse efendim bu alışverişin ardından ben adamın yerinde olsam fiş isterdim. Ticaret değil mi bu? Ödesin vergisini. said: Yeni eşini, önce çocuklarıyla, akrabalarıyla tanıştıran Ediş, düğün hazırlıklarına başladı. Kıyılan dini nikâhın ardından 3 gün önce yapılan düğünle evlenen Ediş, gerdek gecesi karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Çünkü, 'kız' diye aldığı kişi erkek çıktı. "Kıyılan dini nikahın ardından..." cümlesine dikkati çekiyorum. Resmi nikah kıyacak olsa sanırım böyle bir sorunla karşılaşmazdı. En azından gerdek gecesi karşılaşmazdı :D Ama otogarda pazarlıkla satın alınmış bir maldan bahsediyoruz. Aslında dini nikah bile ona çok ya işte öbür dünyada cayır cayır yanması var. Adam kendini sağlama almak istemiş. said: Göğüslerine taktığı sutyeni pamukla destekleyen erkek gelin, 'Seni oyuna getirdiler' demekle yetindi. Bu hikayenin en eğlenceli kısmı bence. Cem Yılmaz'ın bir şovunda, beraber olduğu kadının kocasına yakalanan adam "Yapılır mı bu abiye be?" diyip arka çıksa... şeklinde gelişen bir muhabbet vardı. Bu da onun gibi bişey. "Abi seni oyuna getirdiler, valla benim alakam yok." Burda "Keşke dayak yemekle kurtulsak" şeklinde bir korku var bence. Yani belli mi olur? Adam parayı ödemiş, nikahı da kıymış, nooluuuur, noolmaz!!! said: Ediş de erkek gelini Adana'ya geri gönderdi. Niye? Sonuçta onu köle olarak satın almadı mı? Ha sex kölesi olarak işine yaramayabilir ama sonuçta ayak işlerinde falan da kullanılabilir. Köle köledir! Uzun lafın kısası: Bence bu hikayedeki en güzel şey gelinin erkek çıkması. Düşünsenize ya kız olsaydı? Hergün onlarca genç kız sex kölesi olarak bu şekilde satılıyor. En azından şimdi 1 eksik.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nartanesi süpersin=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 komedi ya[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 @ Nartanesi kızlarda istiyorki.Geçen tv de gördüm kocasını çok seviyor kız daha 17 yaşında 3. çocuğu yapmış. Kızlarda istiyor sonuçta.Bizim köyde yaşayan bi akraba var.Kız Babasından kurtulmak için kaçtı. Sonra temizliğe gelen kadının çocuğu var 15 yaşında bi posta evlendi Konyaya gitti dayak yedi geldi ayrıldı kocasından.Şimdi bi posta daha evlendi. 15 yaşında 2 koca eskitiyorlar. Ha sex kölesi olarak yaşayanlar varmı var.Ama çoğu istiyor.Çünkü yapıcakları başka bi alternatifleri yok ki.Okumamışlar ne iş bulabilecekler ne de başka bişey.Şehire gitseler bu saf kızları toplarlar hemen. İstanbul böyleleriyle dolu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o kafayla daha çoook hayatının dumurunu yaşar o adam[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ohayanesburger. Yuhh yani. Ama erkek haketmiş :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ee bi kontrol eder insan almadan once :P[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 öh yani[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sabah okudum cok guldum. bide adamin resmi var melul melul bakiyo hahah! :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 iste meshur madur abazamiz :D ahhh recai abi ahhh[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D[Bu mesaj vimpir tarafından 08 Ağustos 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 muhuhauhauha gerdekte gerçeği öğrenmiş ha muhuahuhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mwhaha :D iide o erkek de nası kabul etmıskı bole bısıyi, hadi kabul etmıs,para ıcın yaptılar dıyelım, gerdege gırmeden kacsın yuh bea adamında nıyetı warmıs heralde :D hihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Adam Çökmüş direk ya ahahah :D ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar