Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görsel Sanat mı?


Ferrero

Öne çıkan mesajlar

ben bu fotografta sanatcinin sosyal yakarisini hissetim, cicekler insanlari, ozellikle gencleri el ise normal hayat sureci icinde inanlarin normal habitatina etki eden kotu kosullari temsil ediyor, arkada yarim yamalak bulunan tabela da aslinda toplumun bu bilinci tasidigini ancak modern dunyanin cikar kaygilarinin bizi ne kadar yiprattigini gosteriyor.

evet efendim. kavurma islemi bittiginde, içinde kavrulmus bonfile bulunan wok'a, çok hizli bir sekilde, sirasi ile kizarmis sebzeleri, esmer sekeri, zencefili ekleyin. wok'u hizli hizli 8-10 defa sallaya sallaya malzemenin biribiriyle karismasini saglayin. hemen arkasindan soya sosunu ekleyip çektirin. su ile karismis tahini de döküp wok'u ocaktan alin. yemegimiz hazir.

[Bu mesaj dominic tarafından 09 Haziran 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadada soğanlar var sadece o güllerin olduu kısmı çeksen belki bişiler olurdu =P[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"extremely lame" tamlamasının tam türkçe karşılığı nedir?
Anayasanın açıklarından faydalanmak ve tanımları sündürerek manen aşikar olanı inkar etmek suretiyle buna sanat denebiliyorsa en azından sıfatının başına bu kelimeler gelmeli...diye düşündüm bir an ,belkide sıcaklardan..[signature][hline] Deus Ex Machina
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 10 Haziran 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
herşey sanat. o halde sanat yapmaya gerek var mı :)


+ - 1[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...