finch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 merhaba arkadaşlar çok basit bir soru kusura bakmayin ama bilmiyorum. vendorları nasıl stable ederim yani olması gerektigi yere sürekli teleport olması ..[signature][hline]Fuck yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 onu yapmana gerek yok. axisten frozen yap. yada axisten distance'ye 1 yaz 1'den fazla adım atmasın.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 frozen yapinca alişveriş yaptiktan sonra geri hareket etmeye başliyordu. distance ını ayarlamayı deneyecegim teşekkürler.[signature][hline]www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 homedist ten bahsediyorsun degil mi?[signature][hline]www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 stable etmek ne oluyor ki anladığım şeyse spawn koyarken distance'ı 2-3 fln gir bi yere gitmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 halettim teşekkürler.[signature][hline]www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar