nedimcan1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Beyler Ben Swg aldım jedi olacamda komik bi sorunum var lütfen dalga geçmeyelim bi türlü güzel bi jedi ismi bulamıyorum.Lütfen Yardımcı OLun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedimcan1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ekliyim empire dan olacam:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 oyuna girince ha diyince jedi olunmuyor...bunu biliyormuydun? oyuna belli mesleklerle basliyosun sonra profession dedigimiz elite mesleklere geciyorsun sonra badge aliyorsun kasiyorsun ediyorsun old man geliyo gene basliyosun kasmaya kas babam kas babam kas old man gene geliyo sonra gene biraz kasiyosun jedi padawan oluyosun sonra kas babam kas babam kas ..... full temp ol ve bekle FRS gelsin....kisaca jedi ismi arama normal isim gir gitsin...jedi ismi diye bisi yok zaten..[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 aga oyunu ne zaman nerden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bed oyunu 1 hafta once doyouwantit den spariş ettim ..çatlıcam ..gelmedi bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 isim mi? buda güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 başlığın hastası oldum.. bu arada arkadaş bayanların isim önermesini yasaklamış. :)[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 empire olacaksan su dedigim isimlerle /tell isim şeklinde temas kur. khas'bin qebex stareus cehaiy adonay[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: khas, 06 Ağustos 2005 23:11 tarihinde demiş ki: empire olacaksan su dedigim isimlerle /tell isim şeklinde temas kur. khas'bin qebex stareus cehaiy adonay e adamin hangi server'da oynayacagini nerden biliyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 solaris guzel soru :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 o zaman bende diyim :) Corbantis e gelirsen Gezegen: Dantooine Sehir: Yakinsehir En kolay gelme yoluda söyle imperial outpostdan shuttle a binerek yakinsehir e gelmek yada yürüyerek 3dk 1km uzakda imperial outpostdan /tell xeon /tell weeri /tell xieon /tell icoar /tell silentstorms /tell ironic /tell cu'bor /tell progman /tell jeffy /tell vermir /tell costal /tell floye /tell artist /tell vanion /tell queron /tell alp /tell alptug /tell senden /tell farman /tell ufyapar /tell nightmareee /tell zalim gibisinden istersen listeyi daaha uzatim :) hepimiz türküz ve impiz hatta gecen bir türk arkadasi bir rebel overt rebel olarak görmüs impleri keserken sslere baktik kickledik adami ona göre gelip sonra rebel olcaksan hic gelme acikda gelirsin :) NOT: Ne reklam oldu be dimi :) [Bu mesaj xieon tarafından 07 Ağustos 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya aralarda bosluklar vardi isimlerin olmadi her tell den sonraki degisik oyuncu yani /tell xeon (benim) /tell weeri baskasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya anlamıyorum SWG neden jedi olarak oynanmak istenir ??? Size bir asi askeri olarak ölümüne savaşmak ya da imparatorluk adına teknoloji desteğiyle savaşmak varken , Bir tüccar olup savaştan para kazanmak varken; bir kelle avcısı olup para için insan öldürmek varken; bir bir bir diye gider yapılacaklar ama neden herkesin ilk amacı JEDİ olmak.Bu amaç ile oyuna başlayanlara tek söz (deno zamanında böyle konuşma yapmıştı duygulanmıştım :) :) ) Gidin jk2 , ja oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yok abi anlatılmıyor bu kimseye, anlamak istemiyorlar. Ben 1 küsür senede 30 kez jedi olmuştum peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Jedi olabilme imkanı olup buna gerek duymayan ve bu oyunun jedi oyunu olmadığını bilen oyunculara saygım sonsuz aynı şekilde jedi olma oyunu olmadığını bilip te , jedi oynamayı hakettiğine inanan ve cidden role play ve oyunu genel olarak oynama beceresi diğerlerinden daha iyi olan oyuncularada saygım sonsuz. JEDI MI hehehe ışın kılcı kesiyo diyip jedi olalım ne kadar karizma diyenleri oyundan banlamak istiyorum.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 +1 arkansisT[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya ben paranoyaklaştım biliyorum ama en sın "!?!???!?!" diye başlık açan kişiyi hatırlıyorsunuz değil mi? :-)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: [bRelatedsites, 08 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki:[/b] Ads by Goooooogle Cadkey Viewer - Download View, Markup & Print Cadkey & 2D/3D CAD, EDA formats, Download AutoVue. www.cimmetry.com Free DWG Viewer View your DWG file at full fidelity in the world's premier CAD engine www.bentley.com/YouDeserveBetter Looking for a CAD viewer? Try SpinFire Pro to view, measure, mark-up & share 2D/3D CAD formats www.actify.com CtrlView View/convert different 2D/3D files 30 days free to try, $29.95 to buy www.CtrlView.com bu dedigine kesinlek katilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi jedi lara bakıyorum hiçbiri oyunu oynamıyo hepsi ryatt ta macro ya bırakmış afk olarak oyunu sürdürüyo bende şimdi korkuyorum old man bugün gelicek jedi kasarken oyundan soğurum diye... kız açacaksan aaylia sacuura koy:) [Bu mesaj Gwindon tarafından 08 Ağustos 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedimcan1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 khas yaw hangi server sahiden bi de ne çok imp var mış bende üzülüyodum yoktur diyee:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 jadi olmak gercekten sıkıcı ya bizim zamanımızda jedi olmak cok kolaydı holocorn lar vardı ordan cıkan görevleri masterlıyodun vs. vs. ondan sonra sistemi değiştirdiler jedi lık ama millet yine kasıo durmuyo artk son sistemle kassınlarda görelim demekten kendimi alamıorm dediğim gibi bizim zamanımızda kolay dı ama jediliği secmedik oyun daha zevkli hale gelldi her mesleğin tadına bakmak falan bunlar gercekten güzel şeyle jedi lıkta güzel ama oyuna jedi olacam die başlamak sacma ozaman sana jedi academy oyna derim seni yeterince tetmin eder saygılar :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Herkez trend gibi jedi açtığından bende bugünlerde old man bekliyorum. Ama neden çünkü sıkıldım ve aynı serverda hem savaşçı hem crafter karakterim olmasını istiyorum. Bi de bu google reklamları nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar