Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evt beyler isim !!??!?!??

nedimcan1

Öne çıkan mesajlar

oyuna girince ha diyince jedi olunmuyor...bunu biliyormuydun? oyuna belli mesleklerle basliyosun sonra profession dedigimiz elite mesleklere geciyorsun sonra badge aliyorsun kasiyorsun ediyorsun old man geliyo gene basliyosun kasmaya kas babam kas babam kas old man gene geliyo sonra gene biraz kasiyosun jedi padawan oluyosun sonra kas babam kas babam kas ..... full temp ol ve bekle FRS gelsin....kisaca jedi ismi arama normal isim gir gitsin...jedi ismi diye bisi yok zaten..[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bende diyim :)
Corbantis e gelirsen

Gezegen: Dantooine
Sehir: Yakinsehir
En kolay gelme yoluda söyle imperial outpostdan shuttle a binerek yakinsehir e gelmek yada yürüyerek 3dk 1km uzakda imperial outpostdan

/tell xeon /tell weeri
/tell xieon /tell icoar
/tell silentstorms /tell ironic
/tell cu'bor /tell progman
/tell jeffy /tell vermir
/tell costal /tell floye
/tell artist /tell vanion
/tell queron /tell alp
/tell alptug /tell senden
/tell farman /tell ufyapar
/tell nightmareee /tell zalim

gibisinden istersen listeyi daaha uzatim :)
hepimiz türküz ve impiz hatta gecen bir türk arkadasi bir rebel overt rebel olarak görmüs impleri keserken sslere baktik kickledik adami ona göre gelip sonra rebel olcaksan hic gelme acikda gelirsin :)

NOT: Ne reklam oldu be dimi :)

[Bu mesaj xieon tarafından 07 Ağustos 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlamıyorum SWG neden jedi olarak oynanmak istenir ???

Size bir asi askeri olarak ölümüne savaşmak ya da imparatorluk adına teknoloji desteğiyle savaşmak varken ,

Bir tüccar olup savaştan para kazanmak varken;

bir kelle avcısı olup para için insan öldürmek varken;

bir bir bir diye gider yapılacaklar ama neden herkesin ilk amacı JEDİ olmak.Bu amaç ile oyuna başlayanlara tek söz (deno zamanında böyle konuşma yapmıştı duygulanmıştım :) :) )

Gidin jk2 , ja oynayın
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi olabilme imkanı olup buna gerek duymayan ve bu oyunun jedi oyunu olmadığını bilen oyunculara saygım sonsuz

aynı şekilde jedi olma oyunu olmadığını bilip te , jedi oynamayı hakettiğine inanan ve cidden role play ve oyunu genel olarak oynama beceresi diğerlerinden daha iyi olan oyuncularada saygım sonsuz.

JEDI MI hehehe ışın kılcı kesiyo diyip jedi olalım ne kadar karizma diyenleri oyundan banlamak istiyorum.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[bRelatedsites, 08 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki:[/b]
Ads by Goooooogle
Cadkey Viewer - Download
View, Markup & Print Cadkey & 2D/3D CAD, EDA formats, Download AutoVue.
www.cimmetry.com
Free DWG Viewer
View your DWG file at full fidelity in the world's premier CAD engine
www.bentley.com/YouDeserveBetter
Looking for a CAD viewer?
Try SpinFire Pro to view, measure, mark-up & share 2D/3D CAD formats
www.actify.com
CtrlView
View/convert different 2D/3D files 30 days free to try, $29.95 to buy
www.CtrlView.com

bu dedigine kesinlek katilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi jedi lara bakıyorum hiçbiri oyunu oynamıyo hepsi ryatt ta macro ya bırakmış afk olarak oyunu sürdürüyo bende şimdi korkuyorum old man bugün gelicek jedi kasarken oyundan soğurum diye...
kız açacaksan aaylia sacuura koy:)

[Bu mesaj Gwindon tarafından 08 Ağustos 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

jadi olmak gercekten sıkıcı ya bizim zamanımızda jedi olmak cok kolaydı holocorn lar vardı ordan cıkan görevleri masterlıyodun vs. vs. ondan sonra sistemi değiştirdiler jedi lık ama millet yine kasıo durmuyo artk son sistemle kassınlarda görelim demekten kendimi alamıorm dediğim gibi bizim zamanımızda kolay dı ama jediliği secmedik oyun daha zevkli hale gelldi her mesleğin tadına bakmak falan bunlar gercekten güzel şeyle jedi lıkta güzel ama oyuna jedi olacam die başlamak sacma ozaman sana jedi academy oyna derim seni yeterince tetmin eder saygılar :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...