Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 selamlar, ilk önce açıklamaya başlamadan önce beni bu bu addon'un varldığından haberdar eden xrex (kam) adlı arkadaşımıza teşekkür ediyorum. blacklist'in ne demek olduğunu kimi biliyordur zaten, bilmeyenler için kısaca şöyle bir şey: sevmediğiniz oyuncuların bir listesini yaratmanıza yarıyor. haftalardır/aylardır burda olsun, resmi wow forumlarında olsun pvp konusunda tartışmalar dönüyor. bir çok kişi gang'lerden, üstünde mob varken ölmekten, yüksek level kişiler tarafından ölmekten yakınıyor. bunları tartışmayacağım. ama benim bir prensipim vardı. 2 lvl düşük ve altlarına saldırmıyorum. kendi level'ım yakınlarındaysa da üstlerinde mob varken kesinlikle mob'un ölmesini ve adamın iyileşmesini bekliyorum. benim bu yaptığımı herkesin yapmasını beklemiyorum tabii. ama eğer biri beni üstümde mob varken öldürmeye çalışmışsa ya da 3v1 vs öldürmüşse isimlerini hep bir kenara yazardım. sonra onları bir daha gördüğümde bunun acısını çıkartırdım. üstünde mob mu var? 100 hp'si mi var? 5 kişi miyiz? hiç farketmez, eğer arkadaş zamanında bana bunu yapmışsa bir daha rahat bırakmam o adamı ki anlasın nasıl bir şey olduğunu. gelelim addon'a. blacklist adlı addon bu işlemi kendisi yapıyor. liste tutuyor ve adamları gördüğünüzde isminin altına "hated" ya da "liked" olarak bir yazıcık ekliyor. böylece sizi gang'leyen bir adamı 3 gün sonra yanlız yakalarsanız... addon'u bu adresten çekebilirsiniz. kurmanız için yapmanız gereken blacklist klasörünü interface/addons klasörünün içine atmak o kadar. kullanımı ise şöyle: addon'u yükledikten sonra bir adama tıkladığımızda barının sağ tarafında iki tuş görüyoruz. bu tuşlardan soldaki hedefi hated liste alıyor, sağdaki ise liked liste. listeden çıkartmak için ise ters tuşa bir kere basıyorsunuz. resim 1 diyelim adama hated'a aldık. artık mouse'u adama getirdiğimizde sağ altta çıkan tooltip'in altında "hated" yazacak. adama tıklarsak çıkan hedef barında iki tuşun üstünde bir de büyük resim çıkacak. resim 2 yani nedir olay: adamları listeye ekledikten sonra mouse'u üzerine getirin. eğer zamanında size adilik yapan bir arkadaşı gördükseniz, o zaman iç rahatlığıyla istediğiniz gibi sinir edebilirsiniz arkadaşı. 10 lvl düşük alliance görüp saldırmıyorsunuz, 2 dk sonra gidip teketek yaptığınız adama heal atıyor. artık bu tür şeylere son. ayrıca çok güzel bir özellik de, başka arkadaşlarınızın yaptığı listeyi de kendinizinkine ekleyebilmeniz. hadi iyi oyunlar[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 24 Şubat 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylastigin icin saol iyi oldu bunu bilmek yanliz birsey sorucam bende ctmod var bunun icine atsam olurmu? Suan iste oldugumdan deneyemiyorum.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 olur tabii, ben de cosmos'la kullaniyorum sorun yok.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Eyw. saol aksam denerim.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 let vengeance burn our veiinss[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 cok iyi ellerine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 2-3 add-on cektim senin bu yolladigin blacklistte dahil. Klasorleri unzip edip interface-addons klasorunun icine attim. Bende cosmos yuklu, version mismatch vs. diyo hicbi addon calismadi oyundayken. Veya ben hangi menuden ulasacagimi cozemedim addonlara..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 karakter secme ekranindayken sol attaki addons tuşuna basıp çıkan menüden check version comp. işaretini kaldırıran sorunun düzelir büyük ihtimalle. ama addon'un çalışmamasının cosmos'la ilgisi olacağını sanmıyorum, bende sorunsuz çalıştı ilk denememde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sabah açtım görmeyen çoktur, yukarı alalım bunu. bir çok kişiye yararı olacağından eminim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bende lik açılmıyor.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bende son zamanlarda bulmustum bunu adamin avatarinin yanindaki elite e benzeyen ejdarhacik güzel görünce direk daliasiniz geliyor :) bundan önce ben ignore liste ekliyerek bakiyordum horde'yi ekliyebiliyordum ignore liste :) blizzard üşünmemiş 'neden ignore liste atmayi denesinler ki bu tipler' diyerekten . ordan bakiyordum ona göre daliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben sadece xp health in altind dursun istiorum nasil yapacam ya[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 blacklisted in gorunumu kotu bence. karma yi tavsiye ederim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 @delidumrul: evet aslında barın yanında çıkan iki tuşun görünümünü ben de sevmedim. ama bir komut ile o tuşların çıktığı yeri taşıyabiliyorsunuz. /blacklist unlock yazdıktan sonra istediğiniz yere taşıyıp /blacklist lock ile tekrar kitlemeniz yeterli. ayrıca interface/addons/skin/ klasöründe o resimler tga şeklinde duruyor. istenirse değiştirilebilir sanırım. o karma nasıl bir şey merak ettim şimdi ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 UP Oyuna baştan başlayınca ne kadar mükemmel olduğunu tekrar anladım. Bilmeyen varsa görsün, öğrensin, kullansın, kullandırtsın. Ganger'lara ölüüüm.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 50 den sonra boşver diyorsun :-P (bizzat kendi dedi)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eh artık o level'larda fazla gezip quest yapmadığınız için çok ihtiyacınız olmuyor. Ben de 60'a geldiğimde silmiştim. Ama yeni başlayanlar ya da düşük level karakteri olanlar için mükemmel.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 post mu kasiyoruz ? ok hade post kasalim ;) Hala karma diyorum ben :) Pvplog da olabilir[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben her sekilde horde gorunce isimi gucumu birakip daliyorum zaten. o yuzden ganker tanker farketmiyor bana ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar