jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 biri şu konuya açıklık getirsin. superfresh kazığın önde gideni[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ama süper fresh :( en iyisi bana sorarsan.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mozerella peyniri + yine superfreshin hazır pizza hamuru var biraz kabiliyetliysen kıvırırsın işi donmusla ugrasma içine salam zeytin sosis mantar artık ne istiyosan senin seçimine kalmıs donat ustunu koy fırına cıkınca mis gibi :D[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mozarellayı Tasvip etmiyorum.Zira pizza diye size saçma bişey yediriyo.Pizza dedinmi hamuru deli gibi Kabarık büyük kalın olmalıdır.Kağıt gibi Hamur sux.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o zaman hep beraber pizza hut a gidelim kasmaya gerek yok bu kadar[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dia pizza vardı yatakhanede param olmadıgı zamanlar hafta sonları ondan alıyodum 4 lü paketi 3 milyon gibi bişiydi sanırım tadı da fena deildi..Kal yatakhanesinin süper micro ultimate fırınının eklediği lezzeti de unutmamak lazım tabi..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 geçen gün BİM'e gittim para bütğnletmeye. Orda gördüm pizza 3milyon falandı sanırım adı da Nehir Gıda mıydı neydi.. Ama almadım... BIM kantin gibi bi yer zati :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Sorj, 05 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki: Mozarellayı Tasvip etmiyorum.Zira pizza diye size saçma bişey yediriyo.Pizza dedinmi hamuru deli gibi Kabarık büyük kalın olmalıdır.Kağıt gibi Hamur sux. bence tam tersi odun gibi hamur sux[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kalın hamur doyurur :P pizza hut ın sınırsız pizza mensüne karın doyursun da daha az pizza yiyelim diye makarna, çorba vs koyması aklıma geldi :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kalın hamur, bol peynir,bol malzeme (mide guruldaması sesi) Ayrıca kesinlikle bol mantar ve yeşil zeytin![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 demin gittim pizza için özel hamur falan aldım. mozarella peyniri de alayım dedim azıcık bişey 250 gram etmez herhalde, 36 ytl. yuh dedim parmesan aldım.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Chiptech bize de bir güzellik yaparsın di mi, açız =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 suana kadar sadece superfresh i yedim gayet guzel ama pahalı diosan bilemiceim[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Spidee, 05 Ağustos 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Chiptech bize de bir güzellik yaparsın di mi, açız =) valla tutorial yapmayı düşünüyorum foruma koyucam güzellik olarak, nioAHAHAHAH.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Chiptech, 05 Ağustos 2005 15:45 tarihinde demiş ki: demin gittim pizza için özel hamur falan aldım. mozarella peyniri de alayım dedim azıcık bişey 250 gram etmez herhalde, 36 ytl. yuh dedim parmesan aldım. hedörekine!!![signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Chiptech, 05 Ağustos 2005 15:53 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 05 Ağustos 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Chiptech bize de bir güzellik yaparsın di mi, açız =) valla tutorial yapmayı düşünüyorum foruma koyucam güzellik olarak, nioAHAHAHAH. Yap valla açız =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 (312)4426611.... Donmuş felan neymiş ara yukardaki telefonu ye pizzanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 git pizza hutta sınırsız ye =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 2 haftadır Superfresh pizzayla besleniyorum resmen.Tavsiye ederim[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pınarınki de güzel tavsiye ederim[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 güzel dondurulmuş pizza yoktur! en iyisi taban alıp kendine döşeyeceksin.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 superfresh !!!!!!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 doktor ötkerimsi bisey var o da iyidir, dia parasizsan altindaki kalin kuru hamurla tuketir acligi o da iyidir.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi Kalın Hamur kuru olmaz yaw :) Domateziydi hedesiydi içinde kaybolur hamura cok harika tat verir.Ama ince hamur kütür kütür yenmiyor ya.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yok dia'nin hamuru bildigin kuru oluyo. ne zaman dia pizzadan kurtulurum o zaman zenginim diyebilirim. igrenc ama doyurucu.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar