zydar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Galatasaray yönetimini kutluyorum. Helal olsun.. Haber bugün yayınlandı milliyette baş haber spor bölümünde. http://www.milliyet.com.tr/2005/08/05/spor/aspo.html Sarı - Kırmızılı kulüp, yaklaşık 1 yıldır Seyrantepe arazisi için ter dökerken, bomba bu kez Sefaköy'deki arsadan patladı. Yönetim, İstanbul'un en önemli rant merkezlerinden Sefaköy'deki 78 dönümlük araziyi, yıllık kira bedelini ödemediği için İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'ne kaptırdı. Başkan Özhan Canaydın'ın, Küçükçekmece Belediyesi'nin sınırları içinde olan ve yıllık kirası 17 bin dolar tutan arsanın iki - üç ay önce elden kaçırılması yüzünden küplere bindiği bildirildi. Galatasaray'ın böylesine küçük meblağı bilerek ödememesinin söz konusu olamayacağı, profesyonel yöneticilerin ihmali yüzünden "inanılmaz gafa" imza atıldığı ileri sürüldü. Yönetimin, söz konusu araziyi almak üzere mahkemeye başvurduğu, ancak olumlu sonuç çıkmasının beklenmediği vurgulandı. Projeler rafa kalktı Faruk Süren'in başkanlığı döneminde kiralanan, Yeşilköy Atatürk Havalimanı'na komşu ve değerinin çok yüksek olduğu belirtilen arazide "Galatasaray Kulübü'nün arsasıdır" ibaresinin bulunduğu panonun önümüzdeki günlerde kaldırılacağı ifade edildi. Süren döneminde Mehmet Cansun'un büyük uğraşlarla kazandırdığı Sefaköy arazisine, Marketler zinciri kurulmasının, ayrıca sportif amaçlı kullanılmasının planlandığı öğrenildi. Bu projeden kulübe yıllık 1 milyon dolar gelir sağlanmasının hedeflendiği de bildirildi. Özhan Canaydın'ın başkanlık yarışını kazanmasıyla projelerin rafa kaldırıldığı hatırlatıldı. Ribery ve Seyrantepe krizlerinden sonra yaşanan bu gelişmenin, Canaydın yönetimine yönetiltilen eleştirileri doruğa çıkartacağı iddia edilirken, Sefaköy ile ilgili ihmali bulunan yöneticinin istifasının isteneceği öğrenildi. Bu arada dün gece 100. yıl balosu düzenlenen Galatasaraylı yöneticilerin, yaşanan şoku gizlemeye çalıştıkları da gözlendi.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yaani diyecek bişi yok dün birde balo vardı 'ayranımız yok içmeye...'[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 beceriksizlik timsali bravo diyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fakir ama onurluyuz[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cok ilginc gs lilar onlari bu kadar ilgilendiren bir baslik fb basliklara post atiyorlar. bu nasil bir istir anlamadim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 wendigo edecek lafımız yok o nedenle susuyoruz bizim super yonetim yapmiş yine yapacagini bize yine susmak dusuyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 canaydin gittigi gun kurban kesecem.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Adayımız Canaydın GFB![signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: uncla, 05 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki: canaydin gittigi gun kurban kesecem. Ben şahsen direk Canaydın'ı kesmeyi planlıyorum.[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Koptum yaaaa. Ulan su takım nereden nerelere geldi. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 canaydın ı yurekten destekliyorum 2 3 sene daha kalsa 2.lig a kategorisinde iyi başarılar kazanacagına eminim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ve espriler...[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 CANAYDIN FOR THE WIN ROLFMAO LMAO diyorum bende..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pires i alsın artık bari de az imajını kurtarsın ba$kan bozuntusu. p.s:yukarıdakı bir gs li postudur.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pffff, olmaz ki ama böyle. darbe yapıp canaydını indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ehehe darbe yapma fikri hoşuma gitti :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Spidee, 06 Ağustos 2005 02:20 tarihinde demiş ki: said: uncla, 05 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki: canaydin gittigi gun kurban kesecem. Ben şahsen direk Canaydın'ı kesmeyi planlıyorum. Pazar günü boşum,GeSelim...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 şaka bir yana, bu gidiş hiç hoşuma gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 baloda buyuk transfer diolardi o da yok. ise bak bide milleti kekliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 projesi en cok icraati en az tek takımız... daha iyisi varsa gelsin...:D[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar