Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Merhaba arkadaslar bi sorum daha olcak hani oldugunuz zaman ekran karariyor you are death gibi yazıyazıyor ya onu kaldırmak istiyorum birine sormustum clientten fixliceksin falan dedi zor isdedi anlatmadi bunu bana anlatacak biri varmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 revizyona geç[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne derdin var? yazsa nolur ki[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Lokman, 07 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaslar bi sorum daha olcak hani oldugunuz zaman ekran karariyor you are death gibi yazıyazıyor ya onu kaldırmak istiyorum birine sormustum clientten fixliceksin falan dedi zor isdedi anlatmadi bunu bana anlatacak biri varmi acaba revision 402 versiyonuna gec anladıgıma gore 55i kullanıorsun r402 gecerkende kesin sorunların olacak onlarıda bu baslık altında topla baska topic acma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 adam öldüğünü nasıl anlıcak o zaman :D kaldırma dursun bence.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Benim hatırladığım 55ide ölünce desktopta gidiyodu :-)[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Heimdall, 07 Ağustos 2005 14:32 tarihinde demiş ki: Benim hatırladığım 55ide ölünce desktopta gidiyodu :-) Save Desktop yaparsan Gitmez[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya arkadaslar dursan olur yazsa ne olur demisiniz o zaman scp ekleme servere eklesen ne olcak.Adam oldugunu nasıl anlıcak demisler adam o kadar salak mi zaten oldugun zaman belli oluyor ben sadece olunce ekrana gelen sıyah goruntuyu kaldırcam sevmiyorum size nasıl kaldircagimi sordum 55i de de kalkiyor o gordum ben birinde..revisiona geccem simdi butun dosyalar hata vercek simidi onuda soruyumda revisionla 55i deki fark ne niye hata veriyor sadece @ kullanılmıyodur tabi revisionda bana genis bi acıklama yaparsaniz sevinirim kusura bakmayin kimseyi kırmak istemiyorum yanlıslıkla bisey yaptıysam ozurdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Buna Bas Arama Yapıcağın kelime Revision Sonra Araya Bas Ve Karşına Gelenleri Oku İşte Bin Bir Türlü Şey Var...[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Burada yenilikler anlatılmış. Bunun dışında epey bişey fixlenmiş onlarda sphereserverın forumunda var.[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkadaslar gene kızcaksınız ama hep ingilizce zaten ingilizceyi iyi bilsem soru sorma geregi duymazdim lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 paintball turnuvası gibi aktiviteler böyle arkadaşlarımızın böyle fikirleri sonucunda çıkıyor..[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkadaslar ne alakasi var paintball la falan ben sadece ekranın karamasini istemiyorum onu sorudm baska baska seyler cıkarmayın..Bilmiyorsanız soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 55i de ben on=@death body c_ghost flag ölü flagı :) hits 0 return 1 sanırım boyle bişi yapıyordum hatırlamıyorum tam.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Khazab, 07 Ağustos 2005 14:30 tarihinde demiş ki: adam öldüğünü nasıl anlıcak o zaman :D kaldırma dursun bence. FTW?!?!? etraf kararıp üzerine deathsroud gelince anla artık bi zahmet.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tcpip senden baska mantikli cevap veren olmadi cok sagol tesekkur ederim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Tcpip, 07 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki: 55i de ben on=@death body c_ghost flag ölü flagı :) hits 0 return 1 sanırım boyle bişi yapıyordum hatırlamıyorum tam. Tcpip bunu bu şekilde alıp NotePad e kaydedip scripts klasörünemi atıcaz yoksa başka bi dosyaya ek olarak mı yazıcaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 asdas.scp şeklinde scripts klasörüne kadet.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: PrudenT, 07 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki: asdas.scp şeklinde scripts klasörüne kadet. ya ben o şekilde kaydettim resync Pause de yaptım iki kez hatta scp yi asdas.scp şeklindede kaydettim :D ama yok ölünce gene ekran kararıyo You Are Death yazıyo gıcık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Tcpip, 07 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki: 55i de ben on=@death body c_ghost flag ölü flagı :) hits 0 return 1 sanırım boyle bişi yapıyordum hatırlamıyorum tam. Böyle yapınca ceset yere düşmez sanırım?[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar