Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlamak için doğru zaman mı ?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba,
WoW 'u uzun zamandır takip etmeme rağmen bir türlü başlama fırsatım olmadı.Ve şimdi WoW 'a başlamak istiyorum.Ama görüyorumki çoğu kişi yeterli seviyelere yükselmiş ve 2. characterlerini oluşturuyorlar.
Yaklaşık 9 yıldır çeşitli mmorpg oyunları oynadım bu oyunuda yeteri kadar araştırıp okudum.Oynayanlar kadar olmasada yeterli bilgiye sahibim.
Sorum ise oyuna başladığımda yeterli yardımı , partyleri vs. bulabilirmiyim ? Ve başlamamı önerir misiniz?
Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Açabilirsin ben 3 tane 60 yaptım sayısınız 20 lvl yaptım.Şuan blde oynuyorum son duragım artık.Her lvlden insan var lvl 10da dolu insan var 60da.Şüphesiz eksiklik çekmiceksin.Düşük lvl yerler kimsesiz değil her yerde player görebiliyorsun.Merak etme sıkılmazsın.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief
Mesaj tarihi:
bence de doru zaman ama basliycan server onemli sakın burning legionda baslama
mesela :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
İlgilendiğiniz için tekrar teşekkürler..
Peki sizce nerde başlamam daha iyi olur?Bu forumlara katılan insanlarında olduğu bir serverda başlamak isterim böylelikle takip etmem veya sorunlarıma cevap bulmam daha kolay olur.
Önerileriniz?
Mesaj tarihi:
server olarak hangisi diye bir sorunun yoksa oyunun sana gösterdiği öneride bulunduğu serverda başla bence sen bilirsin tabiiki.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Mesaj tarihi:
bende yeni başladım dun actırdım bugun karakter kasmaya başladım bl de oynuyorum gayet zevkli her levelden player var ayrıyetten bl de oynayacaksan priest ve warlock eskiği var bunlardan birni secersen işin belki daha kolaylaşabilir :)
Mesaj tarihi:
Herkese teşekkürler sanırım yarın bl de warlock olarak başlıcam.Cevaplayan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Hepinize iyi oyunlar.
Mesaj tarihi:
Boş sunuculara girmezsen grup bulmakta sorun çekmezsin. Ben de uzun süre oynayıp bırakmıştım. Geçen hafta eski sunucum burning legion'da yeni karakter yaptım. Instance'lar için rahat grup bulunabiliyor (eh tabii ilk haftalar gibi olması imkansız).

Baştan başlamak için geç değil, en azında daha değil. Şu an düşük level oynayanların çoğunun yüksek level'lı karakterleri olduğu için daha rahat öğrenirsin ayrıca oyunu, yardımcı olurlar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Mesaj tarihi:
@Mirage

Tabii lvl 10 dayken help pls diyip te lvl 50+ üstü olunca cevap bile vermeyen insanların varlığı da su götürmez

Bir de:
"is this your first char in wow ?" hastayım bu soruya. İlk geldim çok ta utanıyorum yeni olduğum için.

Realm olarak bence low ya da mideum pop. serverlar iyi. Lowlarda grup bulmaz zaman zaman sıkıntı olabailiyor ama[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
>.< Herkes blde char açmak zorunda mı? Blizzardın bazı serverlarda karakter açmayı kapatması lazım artık.

Eu realmleri arasında en çok patlayan ve en çok lagspike problemi olan server. Gene de millet girmeye çalışıo. Evlere şenlik. :P[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Mesaj tarihi:
MMORPG dediğinin kalabalık olması lazım. Açıkcası WoW'daki aynı anda oynayabilen oyuncu sayısını çok az buluyorum. Hele low oynayacağıma gider single player oyun oynarım daha iyi. Grup bulurken saatlerce uğraşmak ayrı rezillik, yolda tek tük insan görmek ayrı.

@wissy: Sen alliance olduğun içindir, horde'da yok öyle bir şey deyip polemiğe bile girerim. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Mesaj tarihi:
ac kardesim ne zaman acasan ac deger valla.ben mayista aldim oyunu kafami vuruyorum niye betadan beri oynamiyorum diye[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence
Mesaj tarihi:
said:
Juzzam, 08 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
>.< Herkes blde char açmak zorunda mı? Blizzardın bazı serverlarda karakter açmayı kapatması lazım artık.



hehe[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
aha benim de BL low lvl charım var başımdan geçenler:
3 RFC denemesi başarısız, ztn o grupları toplayana kadar 1 saat bekledik. Topladıklaırmız ok akdar kötüydü ki birinde wipe tan bıraktık. Öbür 2 de adamların canı sıkıldı çıktı!!
Pazar günü 3 kez WC için gruplar bozuldu oluştu, yani kısacası 3-4 kez girdik çıktık.Sonuç gene aynıydı 2 boss kestik max.

Sonra noldu, her iki dungeon içinde lvl 50+ 2 arkadaşımın yardımıyla onlar küredi ben izledim. Oysa low/medium serverda ben SFK'ya bile kolayca adam buluyordum.

BL'yi arkadalar için geldim, cidden yardım olmadan BL'de işler bence zor.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Her zaman için yeni başlayanlar, yeniden karakterler açanlar olacaktır. O sebepten yanlış zaman yoktur, olsa olsa yanlış yer vardır :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 08 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
Her zaman için yeni başlayanlar, yeniden karakterler açanlar olacaktır. O sebepten yanlış zaman yoktur, olsa olsa yanlış yer vardır :)


adam ne güzel özetlemiş işte :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
lvl 34 üm, sadece wc ve ragefire yaptım. belli başlı instanceler dışında instance yapmayı düşünmüyorum zaten. onlar olmadan da ilerleniyor. senin soruna gelince, bl de açarsan grup bulma sıkıntısı fln olmaz, ama bazı sorunlar var tabi; göçmeler , sıra fln. başka bi high pop servera girebilirsin.[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion
×
  • Yeni Oluştur...