Nuwi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Merhaba, WoW 'u uzun zamandır takip etmeme rağmen bir türlü başlama fırsatım olmadı.Ve şimdi WoW 'a başlamak istiyorum.Ama görüyorumki çoğu kişi yeterli seviyelere yükselmiş ve 2. characterlerini oluşturuyorlar. Yaklaşık 9 yıldır çeşitli mmorpg oyunları oynadım bu oyunuda yeteri kadar araştırıp okudum.Oynayanlar kadar olmasada yeterli bilgiye sahibim. Sorum ise oyuna başladığımda yeterli yardımı , partyleri vs. bulabilirmiyim ? Ve başlamamı önerir misiniz? Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bnce nisanda açılan realmlarda başlayabilirsin hala düşük lvl lı oyuncular war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bence başlayabilirsin. Biz ilk karakterleri açtığımız zamanki kadar rahat grup bulamayacağın bir gerçek ama devamlı birşeyler yapabileceğin insanlar oluyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Açabilirsin ben 3 tane 60 yaptım sayısınız 20 lvl yaptım.Şuan blde oynuyorum son duragım artık.Her lvlden insan var lvl 10da dolu insan var 60da.Şüphesiz eksiklik çekmiceksin.Düşük lvl yerler kimsesiz değil her yerde player görebiliyorsun.Merak etme sıkılmazsın.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence de doru zaman ama basliycan server onemli sakın burning legionda baslama mesela :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuwi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İlgilendiğiniz için tekrar teşekkürler.. Peki sizce nerde başlamam daha iyi olur?Bu forumlara katılan insanlarında olduğu bir serverda başlamak isterim böylelikle takip etmem veya sorunlarıma cevap bulmam daha kolay olur. Önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 server olarak hangisi diye bir sorunun yoksa oyunun sana gösterdiği öneride bulunduğu serverda başla bence sen bilirsin tabiiki.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Açık konişiyim blde oynamak zevki kendi vatandaşlarınla.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Burning Legion, Warsong, Skullcrusher. Hepsi güzel yerler ama sıra bekleme hadisesi insanı üzüyor. Dil sorunun yoksa ben açmazdım buralarda. Eğer Türkçe'den başka dil kullanmam diyorsan bir kaç server var Türk'lerin çoğunlukta olduğu..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende yeni başladım dun actırdım bugun karakter kasmaya başladım bl de oynuyorum gayet zevkli her levelden player var ayrıyetten bl de oynayacaksan priest ve warlock eskiği var bunlardan birni secersen işin belki daha kolaylaşabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuwi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Herkese teşekkürler sanırım yarın bl de warlock olarak başlıcam.Cevaplayan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Hepinize iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Boş sunuculara girmezsen grup bulmakta sorun çekmezsin. Ben de uzun süre oynayıp bırakmıştım. Geçen hafta eski sunucum burning legion'da yeni karakter yaptım. Instance'lar için rahat grup bulunabiliyor (eh tabii ilk haftalar gibi olması imkansız). Baştan başlamak için geç değil, en azında daha değil. Şu an düşük level oynayanların çoğunun yüksek level'lı karakterleri olduğu için daha rahat öğrenirsin ayrıca oyunu, yardımcı olurlar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @Mirage Tabii lvl 10 dayken help pls diyip te lvl 50+ üstü olunca cevap bile vermeyen insanların varlığı da su götürmez Bir de: "is this your first char in wow ?" hastayım bu soruya. İlk geldim çok ta utanıyorum yeni olduğum için. Realm olarak bence low ya da mideum pop. serverlar iyi. Lowlarda grup bulmaz zaman zaman sıkıntı olabailiyor ama[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 >.< Herkes blde char açmak zorunda mı? Blizzardın bazı serverlarda karakter açmayı kapatması lazım artık. Eu realmleri arasında en çok patlayan ve en çok lagspike problemi olan server. Gene de millet girmeye çalışıo. Evlere şenlik. :P[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 MMORPG dediğinin kalabalık olması lazım. Açıkcası WoW'daki aynı anda oynayabilen oyuncu sayısını çok az buluyorum. Hele low oynayacağıma gider single player oyun oynarım daha iyi. Grup bulurken saatlerce uğraşmak ayrı rezillik, yolda tek tük insan görmek ayrı. @wissy: Sen alliance olduğun içindir, horde'da yok öyle bir şey deyip polemiğe bile girerim. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ac kardesim ne zaman acasan ac deger valla.ben mayista aldim oyunu kafami vuruyorum niye betadan beri oynamiyorum diye[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Juzzam, 08 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: >.< Herkes blde char açmak zorunda mı? Blizzardın bazı serverlarda karakter açmayı kapatması lazım artık. hehe[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 O kadar BL reklamı yaparsak, böyle olması gayet doğal :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sağlıklı bir yaşam için PvP serverlarından uzak dur seni Emerald Dream(PvM) serverına alalım[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aha benim de BL low lvl charım var başımdan geçenler: 3 RFC denemesi başarısız, ztn o grupları toplayana kadar 1 saat bekledik. Topladıklaırmız ok akdar kötüydü ki birinde wipe tan bıraktık. Öbür 2 de adamların canı sıkıldı çıktı!! Pazar günü 3 kez WC için gruplar bozuldu oluştu, yani kısacası 3-4 kez girdik çıktık.Sonuç gene aynıydı 2 boss kestik max. Sonra noldu, her iki dungeon içinde lvl 50+ 2 arkadaşımın yardımıyla onlar küredi ben izledim. Oysa low/medium serverda ben SFK'ya bile kolayca adam buluyordum. BL'yi arkadalar için geldim, cidden yardım olmadan BL'de işler bence zor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Her zaman için yeni başlayanlar, yeniden karakterler açanlar olacaktır. O sebepten yanlış zaman yoktur, olsa olsa yanlış yer vardır :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: fedaykin, 08 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki: Her zaman için yeni başlayanlar, yeniden karakterler açanlar olacaktır. O sebepten yanlış zaman yoktur, olsa olsa yanlış yer vardır :) adam ne güzel özetlemiş işte :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lvl 34 üm, sadece wc ve ragefire yaptım. belli başlı instanceler dışında instance yapmayı düşünmüyorum zaten. onlar olmadan da ilerleniyor. senin soruna gelince, bl de açarsan grup bulma sıkıntısı fln olmaz, ama bazı sorunlar var tabi; göçmeler , sıra fln. başka bi high pop servera girebilirsin.[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hellscream'ede bekleriz 30 kişilik türk guildimiz var[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar