-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 `Ben sevistim. Herkes duysun bilsin. Hatta sevgilim de var...`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 HELAL SANA!! AFERIN!! DEVAM ET! :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: pff :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Sevgilim bana büyük gelen condom aldı, ceza olarak poposunu kestimde de, de hadi, desene ![signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yok o kisisel konseptine uymaz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yuh!çok utangaçmışsın ya...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Haha... Tepki bile dile getirilemiyor. Boylesi mesajlar o kadar cok ki bunun `satasma` oldugu, bu tur mesajlara bir kinama oldugu anlasilamiyor bile. Kisisel'in insanlarin uckur reklamlarini yaptigi, sevgililerini gosterip `Baaak benim kiz arkadasim var, naber?` seklinde akillarinca hava attiklari bir yer olmasina karsiyim. Iliskilerin forum ortaminda yasanmasina imkan verilmesine karsiyim. Sevistiklerini, sevdiklerini foruma yansitanlara karsiyim...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Aramıza hosgeldin :D gerce ben sapım artik oda ayri konu :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 helal abi nedim kac senenin tabiri caiz ise abazanlığından kurtuldun merak ettim? :D :tebrikz:[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bide biz bulsak birilerini artıkın oldu baya bi yaw olcem düz duvar muhabbetindeyim yaw... :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Super ya.. Ben ne diyorum adamlar hala ne diyorlar. Tam olarak bahsettigim durum bu. Nefret ettigim, 4 yildir icinde oldugum komuniteden beni sogutacak kadar rahatsiz eden durum...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kişisel görüşümü belirteyim, bu paticikte onlarca bölümde hergün yüzlerce topik açılıyor, okunuyor, tartışılıyor, oyunlar olsun, garbage olsun, karalama defteri, müzik, vizyon diye birçok ilgi alanına hitap eden güzide bölümlerimiz var. ben, beni ilgilendiren bölümlere girer, topik başlıklarına bakarım, ilgimi çekenlere girer bakarım, gerekirse cevap yazarım falan felan. ha, ben de bu tarz topiclere karşıyım işte, sevmiyorsanız, OKUMAYIN! başka topiğe, başka bölüme geçin, okunacak binlerce şey var, ve burdaki topikler sizin okumanıza engel olmuyor, yapacağınız şey çok basit yani aslında..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Haha... Tepki bile dile getirilemiyor. Boylesi mesajlar o kadar cok ki bunun `satasma` oldugu, bu tur mesajlara bir kinama oldugu anlasilamiyor bile. Kisisel'in insanlarin uckur reklamlarini yaptigi, sevgililerini gosterip `Baaak benim kiz arkadasim var, naber?` seklinde akillarinca hava attiklari bir yer olmasina karsiyim. Iliskilerin forum ortaminda yasanmasina imkan verilmesine karsiyim. Sevistiklerini, sevdiklerini foruma yansitanlara karsiyim... Eheh! Aramızda kalsın genelde bunlar gazetenin başlıklarını okuyanlar gibi okuyorlar galiba patiyi. Başlığa bakıp cevap yazarlar yani... Sen dert etme... Ve hmm özel hayatın aşırı uçlarda paylaşılmasına ben de karşıyım. Ama paylaşan olursa "tu kaka" deme hakkına sahip değilim sanırım. Ancak istersen "şikayet" tuşuna basıp şikayet edebilirsin bu arkadaşları...Tabi onlara ÖM atmak daha iyi olabilir belki[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sevişenlere avatar verilsin herkes sevişmeye kassın teşvik iyidir[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: DynamicK, 06 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: sevişenlere avatar verilsin herkes sevişmeye kassın teşvik iyidir Valla iyi fikir[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 +1 lol :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: DynamicK, 06 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: sevişenlere avatar verilsin herkes sevişmeye kassın teşvik iyidir `Sevgilim var.` diyenlere kalp veriliyor. `Sevistigim var.` diyenlere ne verilsin? Ehm..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Verilcek $ey basit ama ayIp kacar herhald :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Haha... Tepki bile dile getirilemiyor. Boylesi mesajlar o kadar cok ki bunun `satasma` oldugu, bu tur mesajlara bir kinama oldugu anlasilamiyor bile. Kisisel'in insanlarin uckur reklamlarini yaptigi, sevgililerini gosterip `Baaak benim kiz arkadasim var, naber?` seklinde akillarinca hava attiklari bir yer olmasina karsiyim. Iliskilerin forum ortaminda yasanmasina imkan verilmesine karsiyim. Sevistiklerini, sevdiklerini foruma yansitanlara karsiyim... bu benim:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 'Hoşlandığım kız başkasını seviyor, bana yüz vermiyor. Bunca senelik arkadaşım, ne yapayım. Böhü..'[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yürü be kim tutar seni... :tebrikz:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sevişgen paticik.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 aaa sazan.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: DynamicK, 06 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: sevişenlere avatar verilsin herkes sevişmeye kassın teşvik iyidir Evet evet süper bi fikir bu. hatta tik atalım öle olsun, veya mahkumların gün sayısı gibi sevişme sayımız kadar "/" koyalım, sora bakalım kimde XXXXXXXXXXXX/ falan varsa şapka çıkartalım. Eh tabii sözle olmaz kanıt da lazım, fake sevişmeler dolmasın etraf, millet tik almak için fake penis getirir foruma.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 güzel fikre ne denir. üresin gençlik![signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: DynamicK, 06 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: sevişenlere avatar verilsin herkes sevişmeye kassın teşvik iyidir maueahe süper fikir.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar