Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Sevistim

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Haha... Tepki bile dile getirilemiyor. Boylesi mesajlar o kadar cok ki bunun `satasma` oldugu, bu tur mesajlara bir kinama oldugu anlasilamiyor bile.
Kisisel'in insanlarin uckur reklamlarini yaptigi, sevgililerini gosterip `Baaak benim kiz arkadasim var, naber?` seklinde akillarinca hava attiklari bir yer olmasina karsiyim. Iliskilerin forum ortaminda yasanmasina imkan verilmesine karsiyim.
Sevistiklerini, sevdiklerini foruma yansitanlara karsiyim...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

kişisel görüşümü belirteyim, bu paticikte onlarca bölümde hergün yüzlerce topik açılıyor, okunuyor, tartışılıyor, oyunlar olsun, garbage olsun, karalama defteri, müzik, vizyon diye birçok ilgi alanına hitap eden güzide bölümlerimiz var. ben, beni ilgilendiren bölümlere girer, topik başlıklarına bakarım, ilgimi çekenlere girer bakarım, gerekirse cevap yazarım falan felan.

ha, ben de bu tarz topiclere karşıyım işte, sevmiyorsanız, OKUMAYIN! başka topiğe, başka bölüme geçin, okunacak binlerce şey var, ve burdaki topikler sizin okumanıza engel olmuyor, yapacağınız şey çok basit yani aslında..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 06 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
Haha... Tepki bile dile getirilemiyor. Boylesi mesajlar o kadar cok ki bunun `satasma` oldugu, bu tur mesajlara bir kinama oldugu anlasilamiyor bile.
Kisisel'in insanlarin uckur reklamlarini yaptigi, sevgililerini gosterip `Baaak benim kiz arkadasim var, naber?` seklinde akillarinca hava attiklari bir yer olmasina karsiyim. Iliskilerin forum ortaminda yasanmasina imkan verilmesine karsiyim.
Sevistiklerini, sevdiklerini foruma yansitanlara karsiyim...

Eheh! Aramızda kalsın genelde bunlar gazetenin başlıklarını okuyanlar gibi okuyorlar galiba patiyi. Başlığa bakıp cevap yazarlar yani... Sen dert etme...

Ve hmm özel hayatın aşırı uçlarda paylaşılmasına ben de karşıyım. Ama paylaşan olursa "tu kaka" deme hakkına sahip değilim sanırım. Ancak istersen "şikayet" tuşuna basıp şikayet edebilirsin bu arkadaşları...Tabi onlara ÖM atmak daha iyi olabilir belki[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 06 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
Sevistiklerini, sevdiklerini foruma yansitanlara karsiyim...

bu benim:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

aaa sazan.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 06 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
sevişenlere avatar verilsin
herkes sevişmeye kassın
teşvik iyidir

Evet evet süper bi fikir bu. hatta tik atalım öle olsun, veya mahkumların gün sayısı gibi sevişme sayımız kadar "/" koyalım, sora bakalım kimde XXXXXXXXXXXX/ falan varsa şapka çıkartalım. Eh tabii sözle olmaz kanıt da lazım, fake sevişmeler dolmasın etraf, millet tik almak için fake penis getirir foruma.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...