Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing hakkinda bir soru - SPOILER VAR -

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Ya simdi bitirdim seriyi.
sonunda traitor bulundu susturuldu vs dendi. o bu, su
lakin benim anlamadim niye Integral hapiste tutuklu kaliyor 1
2 nie Arucard geliyor

yani arucard geliyor tmamda herifin sanki konusmasi,"simdi yedim seniii" modeli olmus

Ne yani Integralmi suclu? O mu traitor.
nedir yani aklim karisti[signature][hline]H.B.E

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 26 Şubat 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şu onlar hükümetlede kavgalı olduklarından ve yaptıkları iş sonuçta gizli olduğundan bunları hükümet suçlu görüyor. Son bölümde de zaten swat lar filan da geliyor savaşa. O yüzden hapiste İntegra, Alucard da onun hizmetinde olduğu için içerden onun emirlerini alıp dışardan yapıyor :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

hellsing örgütünü günah keçisi olarak kullanıyorlar kendi başlarına iş çıkmaması için hükümet. esas sorun da ortadan kalkmış oluyor, sonu zaten belirsiz. devamını getireceklerini düşünmüşler, sanırım bu yıl yeniden yapılacağı yönünde söylentiler vardı..

şimdilik kanlı şarjörün titreyip fırlayarak silaha girmesi sahnesini çevirmekle yetinin.. ;) (heh cidden hellsing'deki bazı kapışma sahneleri çok iyiydi, halen gözüm arıyor başka anime'lerde)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

çeksinler şunun yeni bölümlerini de muradımıza erelim ya.. vampirli dalgalardan soğumuşken (bafi, encıl vs) sevdirdi valla.. alucard kadar badass karakter de göremedim halen, hani anime'lerde esas oğlanın "acab gücü yetecek mi, kendini nasıl geliştirecek de alt edecek düşmanı" düşüncesi doğurması olayı olur ya, bunda "düşmanı döverken hangi yöntemi kullanacak" :-o diye düşünüyor insan.. :horace:

herif baddest arse in the business resmen.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Alucard u gördükten sonra Angel-Angelus ezik geldi bana :D . Adam dehşet bişi ya :P Hele son bölümde

[spo1=Son bölümü izlemeyen bakmasın.]Son bölümde saçlarıyla haçı eritip kendine mermi yapıyor :D Bizim Angel daha haça dokunamasın yok ruhum var insan yemem desin. Adam acıktım diyip avlanmaya gidiyor süper bişi :P[/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=arukarudo!]e zaten son bölümde o ucube "sen de kimsin, sen normal değilsin abüüü" derken şimşek çakıp yüzünün karanlık tarafı aydınlanınca bizim meşhur kazıklı voyvoda'nın resmini görüyoruz dikkat ettiyseniz[/spo][signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hoca zaten onu bilmeyeni helsing seyretmiş saymıyorlar, sertifika vermiyorlar.. :horace:

ben aslında merak ediyordum, o papazla papaz olduktan sonra nasıl gelişecekti olaylar. adamın geçmişine flashback yapılan bir yer var ama açıklığa kavuşturmuyor tam anlamıyla, ilginç bir karakter o da esasen. kami kami deyip saplıyor kasaturaları.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o değilde bu Alucard a haç filan niye zarar vermiyor bilen var mı ? Birde hani şu suikastçi ip tekniğini kullanan abiye ne oldu. Ölmemişti o en son hasteneye götürüyorlardı ama sonunda sadece karıyı gösterdiler birde o karıda vampir değil demi :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

bellow sen izlediğine emin misin hellsing'i? :-p en alasından vampir oldu victoria ceres, sire'ı da alucard yani. ben bile vampir olmayı kabul edebilirim alucard olacaksa sire.. :lol:

shinagami walter amcamız turp gibi bence, o da deli karakter. tikky vampirle kapıştıkları yeri kaç kere çevirip çevirip izledim haddi hesabı yok.. :-) herifin puro kesildiğinde nasıl da mor patlıcan oldu.. :D

ekleme: hoca yukarıda anlattık ya, alucard normal bi vampir değil. öyle angel gibi sonradan görme bi tip değil yani.. :-p hatta bazı tüyolar da var vampirden öte bir olay olduğuna yönelik son bölüme dikkat ederseniz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

[Bu mesaj Sam tarafından 26 Şubat 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sam öhh naptın be abi :D victoria ceres i kilisede vampir yaptı ben integral den bahsediyom :D eğer onun vampir olmadığını bilsem ya körüm dicem yada mal :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

5. bölümüde izledim süper lan bu sabırsızlanıyorum
6. bölüm için yarım saat kaldı
başka varmı böyle
[signature][hline]orochi

[Bu mesaj xueshen tarafından 27 Şubat 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj xueshen tarafından 27 Şubat 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

6 da bitti 7 ye 1 saat var
bu chip olayı daha fazla geçicekmi bundan sonra
?[signature][hline]orochi

[Bu mesaj xueshen tarafından 27 Şubat 2005 01:53 tarihinde hellsing 1 numara diyerekten değiştirilmiştir]

[Bu mesaj xueshen tarafından 27 Şubat 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

seyretsene işte birader, ne anlamı kaldı biz anlattıktan sonra.. :-p heyecan yapma bu kadar.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...