Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bigün tarlada sallıyorum çapayı.vur kaldır vur kaldır arka tarafa bişiler fırlad çapanın ucundan dönüm bir baktım cetvel boyunda baya iri bi ciyan ı ortadan hafiften bölmüşüm ikiye :horace: ilk deneyimimdi çiyanlarla :horace: düşünüyorumda ters taraftan kaldırsaydım çapayı ne olurdu acaba? boynumdan içeri?? :hmm:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sanırım 2. resimdeki en zehirlisi, renkli ve fosforlu kara hayvanlarının her zaman çok tehlikeli olduğunu duymuştum[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1 yıldır girmediğim evin banyosunu kullanmam gerekti. Neyse, lifi aldım, içinden 2 tane çiyan düştü. Ehe, neyse ki sadist bir insanım, lavabo aç ile erittim arkadaşları.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 House Centipede olarak geçen kırkayak. Çıyan dediğimizin kabuğu kalın oluyor, takunya ile bile öldürmek zor oluyo.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Allah bilir biz uyurken koynumuza bile giriyorlardır bu çıyanlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Onu çok düşündüm, uyurken ağıza gelen hamamböceğini farkında olmadan yutmak falan gibi.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hamam böceklerini bilmemde, uyurken ağzı açık kalanlar haftada 1-2 sinek yutuyolarmış farkında olmadan[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ıyk öğk felaket iğrenç bunlar midem kalkti. 2 sene önce yeni eve tasindim ben, 15 gün olmamisti banyoda tavandan lavabonun içine bunlarin 2cm olanindan düştü. Bi de daha önce hiç böyle bi iğrenç şey görmemişim, direk taşındım ordan ya, iyi yapmişim ama 7 sene bununla yaşanmaz, serpilir, boy atar felan sonra bir gün bi bakmişin senin kadar olmus Allah korusun.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben de dün gece su içmeye kalktım kocaman bi hamam böceği gördüm ay iğrençti ya korktum öldüremedim de kaçtım hemen mutfaktan:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Odanizd bi çekiç bulundurun gördünüz mü indirirsiniz kafasina =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Huylandım ya orc-lord sen huylanmışın bizide kendinle beraber çekiosun dimi :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 biz küçükken tatile bodrumda bi yere giderdik orda böle iskele wardı tekneler wardı böle orda kayalıklar wardı onnarın her yanında çiyan wardı biz de ordaki sallara atlardık ben bi kere çok pis düşüodum bilsem böle olduğunu oynamazdım orda bi kere bi dal ile tutup bi çiyanı götürüp kumsala bırakmıştık :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 biim sınıfta bı kız wardı esmer ılkokulda, kara cıyan demıstı arkadasın bırı hoca dovmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bodrumda torbaya gelenler bilirler denizin kayalık bölümlerinde bundan bir sürü vardı ya böle rengarenk.Denize girmiştik bir seferinde ve geri fırlamam bir oluştu.Ve evet şu an benimde ayaklarım havada[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 10:12 tarihinde demiş ki: Bodrumdan ankaraya dönmek için bavulları taşırken tam arabaya binme anında ısırmıştı beni. Hiç unutmam acaip etli kalınca bi hayvandı. Bekçiye gidip tarif ettiğimizde zehirli midir nedir diye, adam bize karıncadır o bişi olmaz demişti de gülmekten ölmüştük arkadaşla. 1 saat kadar sızlama yapmıştı sonra geçmişti ağrısı. Hayvanın kafasına basmışım ben o da otomatikman kuyruğunu kaldırıp tee bileğimden cart diye sokmuş can havliyle beni. [Bu mesaj Absolut tarafından 04 Ağustos 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] hmm ne tarz bir çiyan ısırdı bilmiyorum fakat genelde çiyanların ısırmalarında şişmeler oluyor. zehirli bir hayvan, bence genede doktora gitseydin. gerçi bu hayvanlar kafalarının ucundaki antenlerle ısırıp,zehiri enjekte ediyordu o yüzden iyi yırtmışsın :) (tam terside olabilir) said: Alexi_Septimus, 04 Ağustos 2005 12:44 tarihinde demiş ki: House Centipede olarak geçen kırkayak. Çıyan dediğimizin kabuğu kalın oluyor, takunya ile bile öldürmek zor oluyo. kesinlikle katılıyorum, kırkayak nedir ki raid bile etki edebiliyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çiyan diyince cihan die bi arkadaşım var o gelio aklıma nedne bilmiyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 absolut ciyan adam olmayasin ilerde???[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 irenc hayvanlar ya. goruntusu bile kaşındırıyo adamı ıyyy.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bir kere bizim kuzenin odasında görmüştüm. Kuzenim bağırarak çıktıktan sonra, normalde izlediğim böcekleri barışcıl bir şekilde evden dışarı atma yöntemini izleyemediğim için üstüne bir kutu böcek ilacı boşaltmak zorunda kaldım, bu sırada da bilimsel gözlemlerimi yaptım. Bu hayvan da hem cinsleri gibi, kangren vs gibi bir hastalığa yakalanan organlarını lizozom yardımıyla vücudundan ayırıp, atabiliyor. Nitekim arkasından sıkmaya başladım ilacı ve hayvan bir 5 dakika boyunca, arka ayaklarından başlayarak tek tek öndeki son ayağına kadar hepsini döktü sonrada öldü. Takdir ettim.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Diablo, 05 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: çiyan diyince cihan die bi arkadaşım var o gelio aklıma nedne bilmiyorum :) ecevit'i çiyan yerine koyan bir resim vardı, spoiler'ın içine koydum. çok şeker duruyor ecevit suratı. ecevit'e hiç bir gıcıklığım vb. tarzda birşeyim yok, hatta rahşan/ecevit çiftine bayılırım. bizim orada yaşıyorlar ve gayet şeker insanlar. [spo1=ecevit/çiyan][/spo][signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ecevit/çiyan half-elf gibi ırk olmuş hehe. half ecevit half çiyan.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 forumdan uzak tutun bari su pis seyleri yah![signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 danaburnu ben kucukken en sevdigim bocekler arasindaydi cok sekil bi yaratik bide deli hızlı tunel kazardi serefsiz buraktigin gibi fın turkiyede genis bi habitati var bahcelerde kokleri yer marul falan yetistirenlere illet olur ingilizce adi mole cricket videolarhttp://www.arkive.org/species/ARK/invertebrates_terrestrial_and_freshwater/Gryllotalpa_gryllotalpa/Gryllotalpa_gryllotalpa_00.html?movietype=wmMed kavga yapıo bundada serefsizler :)http://www.arkive.org/species/ARK/invertebrates_terrestrial_and_freshwater/Gryllotalpa_gryllotalpa/Gryllotalpa_gryllotalpa_11.html?movietype=wmMed[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bizim evde çıkmıştı gerçi onlar kırk ayaktı galiba fakat iğrenç oldukları kesin saksılarda felan çıkmıştı sonra yok oldular.Pek iğrenç yaratıklar zannımca.[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iğrenç harbi diyorum iğrenç yani böle bi başka acıklaması yok huylanmaya başladım böle resmi görünce .. aman allahım yav ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar